Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Paint 3D – Ny Anvendelse i Windows 10

Paint 3D er en ny app tilføjet i Windows 10 med skabers opdatering. Med dette værktøj kan du oprette 3D-modeller, dele dem online eller endda med print med en 3D-printer. Lad os se, hvordan du bruger denne app og opretter 3D-modeller.

Hvad er Paint 3D

Dette er ikke kun den nyeste version af Paint. Det er en 3D-modelleringsapp, der giver dig mulighed for at lave dine egne 3-dimensionelle modeller og bygge scener med flere 3D-modeller. Du kan downloade disse scener eller modeller fra Remix 3D Microsoft hjemmeside eller uploade dine egne og dele med andre også.

Paint 3D har også få ekstra avancerede funktioner. Du kan f.eks. eksportere dine modeller fra Paint 3D til .3MF eller .FBX filer, så du kan arbejde med dem i andre apps. Du kan endda udskrive dine Paint 3D-modeller i en 3D-printer ved hjælp af 3D Builder-appen i Windows 10.

Lad os komme igang!

Hvis du har opgraderet din Windows 10 med Creator Update, vil du se Paint 3D i Start Menu. Ved åbningen vil du blive præsenteret med en velkomstskærm med tips og tricks, video og udfordring for at hjælpe dig med at påbegynde din kreative rejse.

Tips & Tricks fliser tilbyder detaljerede instruktioner om forskellige funktioner og hvordan man bruger dem. Der er også video-øvelse, som ligner en annonc mere end en vejledning. Og så er der udfordring – Sæt en klistermærke på den. du kan starte udfordringen med at forstå anderledes, hvordan du arbejder med Remix 3D-websted. Vi går straks videre til de funktioner, hvor du kan oprette 3D-modeller på et 2D-lærred.

Opret 2D lærred

Lad os starte med en tom scene for at forstå, hvordan denne app fungerer. På velkomstskærmen klik på “Ny” eller klik på menuen og derefter på Ny.

Du får se et tomt hvidt ark. Dette er et 2D lærred og en baggrund for din 3D-model. Lad os nu fyldes med farver hurtigt.

Øverst på skærmen ser du Toolbar i det, fra venstre klikker du på første ikon ‘Værktøjer’ for at bruge pensler og andre værktøjer. Vælg pensel og farveskærm for at male lærredet.

Med lærredruden – det sjette ikon fra venstre i værktøjslinjen, kan du ændre størrelsen på dit lærred. Du kan gøre det enten mindre eller større.

Hvis du ikke kunne lide det, du malede, har du mulighed for at importere billeder fra andre applikationer. Først skal du downloade den, du vil bruge, og gemme den som en billedfil på din computer. Nu, i Paint 3D, klik på “Stickers“, den tredje fra venstre i værktøjslinjen. Klik derefter på “Brugerdefineret klistermærke” og derefter “Tilføj klistermærke” og vælg det billede, du tidligere har gemt. Du kan justere størrelsen og positionen efter dine ønsker og klikke på “Stempel” knappen en gang færdig. Nu har du dette billede som din baggrund.

Indsæt og maler 3D-modeller

Du kan indsætte 3D-objekter i lærredet ved hjælp af forskellige metoder. Du kan bruge integrerede værktøjer i Paint 3D til grundlæggende modeller, du importerer den ene, der blev oprettet ved hjælp af andre apps, eller du kan tilføje dem fra Remix 3D-webstedet. Paint 3D app understøtter kun FBX eller 3MF filformater.

Til at begynde med skal du klikke på boksikonet andet fra venstre i værktøjslinjen. Det er 3D Model ikonet. Du kan vælge mellem ‘3D-modeller’, ‘3D-objekter’ og ‘3D-doodle’.

For at indsætte et 3D-objekt eller en model skal du klikke på de respektive ruder, vælge en model og farve. Klik derefter på den scene, hvor du vil placere modellen. Med hjælp af din mus kan du omplacere og ændre størrelsen på den. Du kan rotere modellen i forskellige retninger ved hjælp af knapperne rundt om modellen. Klik udenfor objektet en gang færdig. Hvis du mener, at du skal ændre placeringen af ​​modellen i det senere trin, skal du klikke på “Vælg” og derefter klikke på modellen og foretage justeringer.

3D-doodle lader dig tegne dine egne modeller. Du har “Sharp Edge” værktøj til at tegne skarp kantmodel og “Soft Edge” for at tegne bløde kantmodeller. For at male modellerne, gå til værktøjer – det første ikon og vælg farver – kedelig eller poleret, tekstur, børster i overensstemmelse med dine præferencer. For eksempel for at få guldfarve, vælg en gul farve og “Poleret Metal“, og for at male hele modellen, vælg emneikonet.

Hvis du vil se dit maleri i 3D, skal du klikke på øjeikonet nederst på skærmen. Klik og drag for at få vist maleriet i forskellige vinkler. For at se i 2D skal du klikke på knappen på venstre side af den.

Paint 3D har nogle grundlæggende klistermærker til at bruge det. Ligesom dit baggrundsbillede kan du importere et billede og anvende det som en tekstur til din model.

Du kan søge efter objekter og bruge dem fra Remix 3D, hvis du ikke vil oprette alle modellerne selv. For at klikke på det sidste ikon Remix 3D på værktøjslinjen. Modellerne placeres lige i din scene ved hjælp af “Placer i projekt” -knappen.

Du kan endda indsætte 2D-tekst enten på objektet eller på lærredet eller flydende 3D-tekst i din scene. Klik på T – tekst fra værktøjslinjen og vælg værktøjerne efter eget valg.

Og den sidste – Effektpanel ved siden af ​​ikonet Tekst på værktøjslinjen. Det giver farvede lyseffekter, og du får kun at vælge en, som bliver smurt til hele scenen.

Nu er det endelige produkt klar til at blive gemt. Klik på menuen, du vælger ‘Gem’ for at gemme den til din lokale mappe eller ‘Upload’ til Remix 3D. Hvis du vil have et udskriftsbillede, skal du klikke på udskriftsindstillingen.

Konklusion:

Brug af maling 3D er så sjovt. Og husk, den maksimale størrelse, du kan oprette, er 64 MB. Hvis du har mistet dit personlige billede, mens du eksperimenterer eller af andre grunde, ved det ved hjælp af en gendannelse foto software, Du kan få dine fotos af alle billedtyper tilbage. Det kan gendanne fotos fra dit skrivebord, hukommelseskort eller endda fra harddiske.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply