PC Langsom efter Windows Opdatering

6 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Windows-opdateringer er nødvendige, du får den nyeste grænseflade, bedre ydeevne og opdateret sikkerhed. Men når det kommer til realtidsydelse, er alt ikke som forventet. I stedet for at øge ydeevnen kan Windows-opdateringen undertiden gøre din pc træg. For at være ærlig er det mere frustrerende at have en langsom pc end en ingen pc. Så ”hvorfor er din PC langsom kører efter windows opdatering” Du finder forklaringen på dette spørgsmål i det følgende afsnit.

Gør PC Langsom efter Windows Opdatering?

Med vilje vil Windows-opdateringer aldrig gøre din pc langsom. Nogle gange, efter opdatering, kan din bærbare computer eller pc muligvis blive langsommere. Følgende er de 3 almindelige årsager.

 • Defekt opdatering
 • Utilstrækkelig hardware ressourcer
 • Junk and Cache Files [Ukendt faktum]

De fleste computerbrugere er fortrolige med uforenelig firmware- eller buggyopdateringer, men selv eksperter er ikke opmærksomme på junk- eller cache-filer. I det næste afsnit finder du den nemmeste metode til at fjerne uønskede filer efter Windows-opdatering.

Sådan Fremskyndes PC efter Windows Update?

Efter at have afsluttet opdateringen, vil din bærbare computer eller pc have et enormt antal cache- og uønskede filer. At finde disse cache-filer er næsten umuligt. Da disse uønskede filer er sikkerhedsstillelse for opdateringen, gør det ikke bare at rense din midlertidige mappe.

I betragtning af kompleksiteten involveret i fjernelse af disse uønskede filer er vi kommet med et unikt værktøj, der kan optimere hele pc'ens ydeevne på en gang. Værktøjet er Remo Optimizer, som er et holistisk værktøj, der sigter mod at forbedre hele computerens ydeevne i 3 enkle trin.

buy now
 • Du skal downloade og installere Remo Optimizer på din pc. Når softwaren er lanceret, begynder den at scanne computeren
automatic scanning
 • Vent mens du scanner dit system for fejl. Når det er afsluttet, skal du klikke på "Løs problemer"
fix the issues
 • Endelig får du en bekræftelsesmeddelelse, der viser, at alle dine systemproblemer er løst
remo optimizer - issues fixed

Ikke kun for at rydde uønskede filer, men Remo Optimizer giver dig også mulighed for at løse uforenelige firmware- eller driverproblemer. Du kan også rulle Windows-opdateringer tilbage ved hjælp af gendannelsesindstillingen. Alle de ting, der tages i betragtning, er Remo Optimizer det eneste værktøj, du har brug for for at forbedre computerens ydeevne.

Deaktiver de Ekstra Funktioner Hvis din Computer Stadig Kører Langsomt på Windows 10 (Windows 8, 7)

Nye opdateringer giver nye funktioner såsom bedre visuelle udseende, som muligvis kræver avanceret hardware. Utilstrækkelig hardware-ressourcer vil også bremse computerens ydeevne.

I betragtning af det faktum, at Windows 10 er et stort fremskridt inden for visuelt udseende, kræver det meget RAM og en bedre processor for at fungere godt.

Heldigvis kan du bare deaktivere de ekstra visuelle udseendefunktioner og forbedre pc'ens ydeevne. Følgende er instruktioner om, hvordan du deaktiverer disse visuelle funktioner.

 • Tryk på “Windows + U” for at åbne indstillinger skal du nu vælge "Display" fanen
disabling visual effects on windows 10
 • Rul ned for at se følgende indstillinger
  • Vis animationer i Windows
  • Vis gennemsigtighed i Windows
  • Skjul automatisk rullepaneler i Windows
 • Deaktiver alle tre funktioner

Disse visuelle funktioner bruger meget RAM og resulterer i langsom ydelse af Windows 10.

Deaktiver Startprogrammer

Start-up applikationer er de apps, der starter samtidigt under opstart af Windows. Dette påvirker ikke kun ydeevnen, men øger også starttiden. Af den måde kan selv opstartsapplikationer deaktiveres ved hjælp af Remo Optimizer-værktøjet.

Trin til at deaktivere opstartsapps

 • Tryk på CTRl + ALT + Slet, og vælg indstilling for task manager
 • Når du er i task manager, og klik på flere detaljer
 • Vælg nu startfanen, og deaktiver de applikationer, der ikke er vigtige for dig

Disse mindre indstillinger vil forbedre ydelsen på langsomt kørende pc'er eller bærbare computere.

Fejlfinding af Windows Update

I nogle tilfælde kører din computer muligvis langsomt på grund af mangelfuld opdatering. For eksempel; Windows 10-opdatering KB4551762 forårsagede, at processor- og harddiskbrug pludselig skyder op til 100%, hvilket resulterer i, at computere fungerer meget langsomt. Defekte opdateringer er dog meget usædvanlige og Windows.

Capture - Task Manager

Windows er også proaktiv, hvis der er problemer med opdateringen. Mest sandsynligt vil de give dig hotfixes for at rette op på problemerne så hurtigt som muligt.

Hvis der ikke er problemer med opdateringsfilen, kan der være nogle problemer under installationen af Windows-opdateringsfilen. Windows har forsynet sine brugere med et fejlfindingsværktøj, der vil rette op på eventuelle fejl, der opstod under opdateringsprocessen.

Trin til fejlfinding af din seneste Windows-opdatering

 • Indstillinger> Opdatering og sikkerhed> Fejlfinding> Windows Update
 • Klik på Kør fejlfinding, og vent på, at processen er færdig

Konklusion:

Alle de ovennævnte metoder vil helt sikkert hjælpe dig med at gøre din personlige computer hurtigere efter Windows-opdatering. Det anbefales dog, at du tager backup af data regelmæssigt, i tilfælde af at du mister data, så sørg for at bruge Remo gendanne for sikker datagendannelse.

About the Author: Remo Software