Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

PowerPoint Fandt en Fejl det kan ikke Rette

PowerPoint fandt en fejl, som den ikke kan rette, når du ser dialogen med denne fejlmeddelelse, kan du bekræfte, at din PPT-fil er beskadiget. Desværre foreslår selv Microsoft, at brugerne kun genstarter computeren og håber på det bedste. Hvilket forresten fungerer ikke i de fleste situationer? Så nu er det spørgsmål, du skal besvare, “hvordan man løser en fejl, som selv PowerPoint bevidst siger, ikke kan løses”. Svarene findes i de følgende afsnit.

Hvad er “PowerPoint Fandt en Fejl det kan ikke Rette”

Som nævnt tidligere betyder det, at PPT-filen er fuldstændig beskadiget. I nogle ikke så alvorlige tilfælde kan fejl imidlertid skyldes hukommelsesoverløb. Hukommelsesoverløb forårsages, når der er for mange emner såsom fotos, videoer eller lydfiler i en præsentation. På grund af for mange emner i PPT er RAM muligvis ikke i stand til at håndtere, mens PPT-filen behandles. Hvilket er kendt som hukommelsesoverløbsfejl.

I betragtning af gennemsnitlige computerspecifikationer i dag er chancerne for, at hukommelsen overløber, dog meget små. Dette efterlader os med en mulig forklaring, nemlig at din PPT-fil er beskadiget. Til reparere beskadiget PPT fil se næste afsnit.

Reparation PowerPoint Fandt en Fejl det kan ikke Rette

Generelt, når du støder på denne fejl, kan de fleste blogs eller diskussionsfora foreslå, at du overfører indholdet af den beskadigede PPT til en ny PowerPoint-fil eller komprimerer elementerne i PPT-filen.

Disse rettelser kan kun bruges til at rette mindre fejl, og hvis du er i stand til at åbne PPT-filen. Vi har dog allerede diskuteret, at denne fejl for det meste opstår, når PPT-filen er fuldstændig beskadiget. Forresten er det udledt, at hvis en PPT-fil er beskadiget, kan den ikke få adgang.

For at rette sådanne komplekse fejl på PPT har du brug for et reparationsværktøj, der kan rette enhver form for fejl på din PowerPoint. Fordi en PPT ikke kun er en fil, repræsenterer den dit hårde arbejde, din ekspertise, og det er en absolut kendsgerning, at du ikke kan miste endnu et enkelt dias fra din PowerPoint-præsentation. især inden et møde.

I betragtning af følsomheden af situationen, at det bedste værktøj fastsætte nogen form for fejl er Remo Reparation PowerPoint. Remo er et holistisk værktøj, der sikrer at rette enhver form for fejl på din PowerPoint, uanset hvor alvorlig fejlen er.

Download Word File Repair tool for free

Hvordan Reparerer PowerPoint Fandt en Fejl det kan ikke Rette 2007, 2010, 2013, 2016

  • Download og installer Remo Repair PowerPoint på din computer
  • Start softwaren, klik på knappen Gennemse
  • Naviger dig selv til det sted, hvor den beskadigede PPT-fil findes, og klik på åben
  • Tryk på reparationsknappen, og vent på, at Remo udfører sin magi
  • Når den beskadigede PPT-fil er repareret, skal du klikke på Gem og nævne den ønskede placering, hvor du vil gemme den reparerede PPT-fil.

Reparation Hukommelsesoverløb Fejl på PowerPoint

Hvordan finder man ud af, at den fejl, du stødte på, skyldes hukommelsesoverløb og ikke på grund af en beskadiget PPT-fil? Nå, det er simpelt, i tilfælde af en beskadiget eller beskadiget PPT-fil, kan du ikke få adgang til PPT-filen. Men hvis fejlen skyldes hukommelsesoverløb, har du ingen problemer med at få adgang til præsentationen, men du kan ikke gemme den.

For at rette hukommelsesoverløbsfejlen skal du komprimere alle billederne i din præsentation. For at gøre det skal du vælge hvert foto individuelt.

For at vælge billedet skal du bare dobbeltklikke på billedet. Dobbeltklik på billedet fører dig direkte til formateringsfanen.

På fanen formatering skal du vælge indstillingen Komprimer billeder. I dialogboksen Komprimer billeder skal du vælge 150 eller 96 PPI baseret på antallet af fotos, du har i en PPT-fil, og klik på OK.

Det er alt, alligevel, hvis du har 100 fotos i din PPT, skal du vælge og anvende disse indstillinger individuelt på alle fotos. Derfor anbefales det stærkt at bruge allerede komprimerede fotos, hvis din præsentation kræver et stort antal fotos eller videoer.

Konklusion

Med hensyn til alle detaljer, der er diskuteret i denne artikel, betyder fejlen “PowerPoint fundet en fejl, den ikke kan rette”, at din PPT-fil er beskadiget. Så den bedste løsning til at rette fejlen er kun ved hjælp af Remo Repair PowerPoint. På samme tid kan denne fejl også skyldes hukommelsesoverløb, alligevel er hukommelsesoverløbet muligvis ikke så hyppigt som en beskadiget PPT-fil.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply