RAW Partition Gendannelse

RAW-partitionsfejl kan være et almindeligt problem, men det placerer de filer, der er gemt på RAW-drevet, i en kritisk situation. Fordi når et drev bliver RAW, er det helt utilgængeligt. Der er også store chancer for, at reparation af en RAW-partition kan resultere i katastrofalt datatab. Så her er et omfattende stykke indhold, der udvider, hvordan man gendanner data fra en RAW-partition samtidigt, hvordan man løser det.

Hvad Betyder RAW Partition?

RAW-partition betyder simpelthen, at din computer OS ikke kan genkende partitionens filsystem. På samme tid betyder det ikke, at det pågældende drev eller partition er beskadiget.

For eksempel, hvis et drev er formateret med APFS eller Apple-filsystem, som kun bruges på Apple-platformen. ved hjælp af APFS-drev på Windows 10 vil blive markeret som RAW, fordi Windows ikke kan registrere APFS. I dette tilfælde skal du bare finde den rigtige enhed for at få adgang til filerne på RAW-partitionen.

Samtidig markeres en partition RAW, hvis filsystemet er beskadiget. Så hvis partitionen er RAW på grund af et beskadiget filsystem, skal du rette det manuelt for at få adgang til drevet.

Desværre involverer processen med at rette en RAW-partition formatering af partitionen. Og formatering af RAW-partitionen sletter filerne på et RAW-drev, hvilket resulterer i katastrofalt datatab. Det er også kompliceret at gendanne data efter formatering.

For at undgå tab af data, den bedst mulige løsning er, først til gendanne partition RAW senere rette RAW-partitionen. For at gendanne data fra et RAW-drev er den mest foreslåede metode RAW-partitionsgendannelsessoftware.

Hvordan Gendan Partition RAW? (Windows 10, 8, 7)

Da Remo er integreret med en dyb scanningsindstilling, kan den nøje undersøge de enkelte lagersektorer på RAW-partitionen for filunderskrifter og gendanne hver eneste bit data. Hvilket gør Remo til en ideel RAW-partitionsgendannelsessoftware.

Download Remo Word repair to repair word Download Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

Så hent det Remo datagendannelse værktøj og følg nedenstående trin.

  • Start softwaren, og vælg indstillingen Gendan partitioner på startskærmen

  • Vælg RAW-partitionen fra de viste drev
  • Klik på scanningsmuligheden, og vent på, at processen er færdig

  • Efter scanning af drevet viser Remo de gendannede filer i gendannelsesvinduet
  • Fra gendannelsen vælger vinduet filerne og gemmer dem på et sundt drev

Hvis du leder efter manuelle metoder til at gendanne RAW-partitionen uden at bruge et værktøj, er der desværre ikke nogen. Fordi når en partition er vendt RAW, kan den ikke tilgås. Derfor anbefales det stærkt at bruge Remo til at gendanne data fra en RAW-partition. Når filerne er gendannet fra RAW-partitionen, kan du gå videre til at rette RAW-partitionen.

Remo – Bedst RAW Partition Gendannelse Software

Da RAW-drev eller partition er fuldstændig utilgængelig, er en konventionel gendannelsessoftware muligvis ikke i stand til at scanne lagersektorerne. Mens Remo har en unik dyb scanningsfunktion, der er dedikeret til at scanne hver enkelt lagringssektor for datasignaturer. Derfor kan Remo også bruges selv i mest komplicerede datatabsscenarier som f.eks gendanne data fra ikke-tildelte harddiske, et drev, der ikke registreres.

Hvis du har bemærket processen med datagendannelse, har Remo den mest strømlinede brugergrænseflade, det bedste valg for en nybegynderbruger.

Desuden kan Remo registrere over 300 filformater, hvilket gør Remo til en robust gendannelsessoftware, der let kan registrere og gendanne enhver digital mediefil.

Understøtter alle formater af lagerdrev som f.eks. At gendanne data fra SD-kort, HDD, SSD, Pen Drives osv.

Derudover fungerer Remo fejlfrit på Windows 10, 8, 7 også Mas OS (Big Sur, Catalina, Mojave).

Sådan Repareres RAW Partition?

Ifølge den tidligere forklaring er en RAW-partition bare en partition med et inkompatibelt eller beskadiget filsystem. Derfor er den nemmeste måde at rette en RAW-partition på hurtig formatering RAW-partitionen med et nyt filsystem.

For at formatere en RAW-partition skal du åbne File Explorer eller denne pc ved at højreklikke på drevet og klikke på formatindstillingen.

Vælg NTFS-filsystemet, og klik på format. Når RAW-partitionen er formateret med et nyt fungerende filsystem, markeres det som et nyt drev.

Konklusion:

En RAW-partition kan være en almindelig fejl, og det kan være let at rette. Ikke desto mindre skal din prioritet være at gendanne data fra RAW-partitionen, der ikke retter dem. Denne artikel har alle de små detaljer, du har brug for for at gendanne data fra en RAW-partition. Derudover kan du også bruge denne artikel til at rette RAW-partitionen.

RAW Partition Gendannelse was last modified: april 12th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*