Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

RAW Partition Gendannelse

Jeg har ændret størrelsen på min C-partition, men nu kan jeg ikke starte op mere. Jeg forsøgte at bruge chkdsk-kommandoen til at analysere disken, men mit system viser altid denne fejl:

Chkdsk understøtter ikke RAW-disk.

Jeg formoder, at partitionen er beskadiget eller ændret til RAW-filformat. Så hvordan kan jeg gendanne det til NTFS og gendanne mine data fra RAW-partitionen? Hjælp venligst.

Harddiskpartitionen bliver ulæselig eller RAW-partitionsfejl kan være et almindeligt problem, men det sætter de filer, der er gemt på RAW-drevet, i en kritisk situation. Som når et drev bliver RAW, bliver indholdet af drevet fuldstændig utilgængeligt. Denne situation kommer med en sandsynlighed for katastrofalt datatab, hvis du reparerer RAW-partitionen manuelt. Denne artikel vil diskutere et omfattende stykke indhold, der udvider om, hvordan man gendanne data fra en RAW-partition samtidigt og rette det.

Hvad er en RAW Partition?

RAW-partition betyder simpelthen, at filsystemet i drevets filsystem er RAW, og dit computeroperativsystem kan ikke genkende det. Det betyder måske ikke altid, at partitionen er beskadiget. For eksempel hvis et drev er formateret med APFS eller Apple-filsystem, som kun bruges på Apple-platformen. Brug af APFS-drev på Windows 10 vil blive markeret som RAW, fordi Windows ikke kan registrere APFS. I dette tilfælde skal du bare finde den rigtige enhed for at få adgang til filerne på RAW-partitionen.

Samtidig vil en partition også blive markeret som RAW, hvis filsystemet er beskadiget. Så hvis partitionen er RAW på grund af et beskadiget filsystem, skal du rette det manuelt for at få adgang til drevet.

Samtidig vil en partition også blive markeret som RAW, hvis filsystemet er beskadiget. Så hvis partitionen er RAW på grund af et beskadiget filsystem, skal du rette det manuelt for at få adgang til drevet.

Symptomer på en RAW partition

 • Hver gang du tilslutter lagerdrevet til pc’en og prøver at få adgang til filerne, vises en fejlmeddelelse, der siger “Disken er ikke formateret. Disken i drev X er ikke formateret. Vil du formatere den nu?”
 • Du kan også få andre fejlmeddelelser som “Du skal formatere disken i drevet: før du kan bruge den. Vil du formatere det?”
 • Nogle gange vil pop op-vinduet sige: Drevet er utilgængeligt, fordi parameteren er forkert.
 • Selvom du kører CHKDSK for RAW-drevet for at rette op på korruptionen. Kommandoen bliver ikke udført, og du vil igen modtage en fejlmeddelelse, der siger: Filsystemets type er RAW. Chkdsk er ikke tilgængelig for RAW-drev, eller Convert er ikke tilgængelig for RAW-drev.”
 • Mens du kører andre konsoloperationer, vil der være fejlmeddelelser, der siger “Denheden indeholder ikke et genkendt filsystem. Sørg for, at alle nødvendige filsystemdrivere er indlæst, og at diskenheden ikke er beskadiget.”
 • Filsystemet vises som RAW, når du tjekker drevets egenskaber ind. Det kan også vise brugte og ledige pladser som 0 bytes i størrelse.

Kan jeg Gendanne Partition RAW?

Ja, det er muligt at gendanne data fra et RAW-partitionsdrev. Men for at sikre en vellykket gendannelse af rå partitioner skal du sørge for, at du holder op med at bruge harddisken, ellers vil de gendannes data blive overskrevet. Udfør også partitionsgendannelsen så hurtigt som muligt for at øge sandsynligheden for gendannelse af rå partition.

BEMÆRK: Formater ikke harddisken, før du har gendannet dataene fra RAW-partitionen.

Desværre involverer processen med at rette en RAW-partition formatering af partitionen. Og formatering af RAW-partitionen vil slette filerne på et RAW-drev, hvilket resulterer i katastrofalt datatab. Det er også en ret kompliceret proces at gendanne data efter formatering.

For at undgå tab af data er den bedst mulige løsning, først at gendanne RAW-partitionen, senere reparere RAW-partitionen. For at gendanne dataene fra et RAW-drev er den mest foreslåede metode RAW-partitionsgendannelsessoftware.

Hvordan Gendan Partition RAW? (Windows 10, 8, 7)

Her er den verificerede metode, som du kan bruge til at gendanne data fra den rå partition. Vælg et pålideligt værktøj til sikkert at gendanne RAW-partitionen fra harddisken. Da Remo er integreret med en mulighed for dyb scanning, kan den nøje granske individuelle lagersektorer på RAW-partitionen for filsignaturer og gendanne hver eneste bit af data. Hvilket gør Remo til en ideel RAW-partitionsgendannelsessoftware.

Download Remo Word repair to repair word Download Remo Recover to restore deleted powerpoint files on Mac

Så hent Remo data gendannelsesværktøj og følg nedenstående trin.

Trin 1. Fra hovedskærmen skal du klikke på Can’t find the drive mulighed for at finde RAW-partitionen.

click on cant find the drive

Trin 2. Klik på Scan mulighed for at starte scanningsprocessen.

click on the scan

Bemærk: Når Quick Scan er afsluttet tager det direkte til Deep Scan uden nogen menneskelig indblanding. Du kan gå til Tags i den Tree structure og find dine mistede filer.

Trin 3. Til sidst skal du vælge de tabte filer, som du vil gendanne, og klikke på Recover mulighed for at få de gendannede RAW-filer tilbage til den ønskede placering.

recover raw files

Hvis du leder efter manuelle metoder til at gendanne RAW-partitionen uden at bruge et værktøj, er der desværre ingen sikre metoder. Fordi når en partition først er blevet RAW, kan den ikke tilgås. Derfor anbefales det stærkt at bruge Remo til at gendanne data fra en RAW-partition. Når filerne er gendannet fra RAW-partitionen, kan du gå videre til, hvor du kan rette RAW-partitionen.

Manuel Metode til Fiksering af RAW Drev uden Formatering

I Windows, hvis du ser, at dit RAW-drev stadig har et drevbogstav tildelt det, kan du bruge CHKDSK til at kontrollere filsystemfejlene.

CHKDSK er i stand til at genkende forskellige parametre som “/f” parameteren, og kommandoen retter fejl på det angivne drev. Følg nedenstående trin for at reparere RAW-drevet ved hjælp af kommandoprompten:

 • Gå til WindowsStart menu, skriv “cmd” og åbn kommandoprompten som administrator.
 • Indtast denne kommando i kommandoprompten: chkdsk X: /f (erstatte X med sidstnævnte tildelt RAW-drevet).
 • Ramt Enterog vent på, at CHKDSK er færdig.

Men hvis dit RAW-drev ikke har et drevbogstav tildelt det, så følg den næste metode.

Hvordan Fikser RAW Partition uden Drevbogstav? – Formater RAW Partitionen til NTFS eller FAT32 Filsystem

Som diskuteret i det foregående segment er en RAW-partition bare en partition med et inkompatibelt eller beskadiget filsystem. Derfor er den nemmeste måde at rette en RAW-partition på ved hurtig at formatere RAW-partitionen med et nyt filsystem.

For at formatere en RAW-partition

 • Åben File Explorereller This PC.
 • Højreklik på drevet, og klik på format 
 • Ramt Yesnår Windows spørger “Dette er den aktive partition på denne disk. Alle data på partitionen vil gå tabt. Er du sikker på at formatere denne partition?”
 • Vælg NTFSfilsystem og klik på OK.
 • Når RAW-partitionen er formateret med et nyt fungerende filsystem, vil den blive markeret som et nyt drev.

BEMÆRK: I tilfælde af at du står over for nogen problem under formatering af disken, henvise til løsningen nævnt i denne artikel.

Hvorfor Vælge Remo – Gendan til RAW Partition Gendannelse Software?

Da RAW-drev eller -partition er fuldstændig utilgængelig, er en konventionel genoprettelsessoftware muligvis ikke i stand til at scanne lagersektorerne. Hvorimod Remo partition gendannelse værktøj har en unik dyb scanningsfunktion, der er dedikeret til at scanne hver enkelt lagersektor for datasignaturer. Derfor kan Remo også bruges selv i de fleste komplicerede datatabsscenarier som f.eks gendanne data fra ikke-allokerede harddiske, et drev, der ikke er fundet.

 • Hvis du har bemærket processen med datagendannelse, har Remo den mest strømlinede brugergrænseflade, det bedste valg for en nybegynder.
 • Desuden kan Remo registrere over 300 filformater, hvilket gør Remo til en robust gendannelsessoftware, der nemt kan opdage og gendanne enhver digital mediefil.
 • Understøtter alle formater af lagerdrev, såsom at gendanne data fra SD-kort, HDD, SSD, Pen Drives, osv.
 • Derudover fungerer Remo fejlfrit på Windows 10, 8 og 7 også Mas OS (Big Sur, Catalina, Mojave).

Alt i alt, Remo partitionsgendannelse software tilbyder den bedste værdi og effektivitet inden for datagendannelsessoftware til Windows- og Mac-brugere på alle niveauer af erfaring. Det vil hjælpe dig med at gendanne din RAW-harddisk og gendanne alle de tabte data fra enhver anden lagerenhed, du måtte bruge.

Forholdsregler for at beskytte din harddisk mod at blive RAW:

 • Scan altid din pc for virus med pålidelig antivirussoftware. Hver gang du tilslutter din eksterne harddisk til en fremmed computer, risikerer du at blive inficeret med en virus eller malware. Du bør være meget forsigtig, når du tilslutter en ekstern harddisk til computere, som du ikke kan bekræfte som værende fri for skadelig software.
 • Sørg for, at alle skrive- og læsehandlinger er gennemført, før du fjerner drevet fra din computer. Skub det ud korrekt ved hjælp af operativsystemkommandoer. En brat fjernelse kan føre til et RAW-drev.
 • Opret altid sikkerhedskopier, og når du støder på mærkelig adfærd som manglende filer eller andre fejl, skal du flytte dine data fra den enhed til en anden sund enhed.

Konklusion:

Det anbefales altid først at gendanne dataene fra RAW-drevet, når du støder på en sådan situation. En RAW-partition kan være en almindelig fejl, og den kan være let at rette blot ved at formatere. Men fangsten er, at du mister alle filerne, når du først formaterer dem. Din prioritet bør være at gendanne dataene fra RAW-partitionen og ikke rette dem.

Du kan også tage forholdsregler for at undgå, at din harddiskpartition bliver RAW. Generelt er årsagerne til, at et drev bliver RAW, virusinfektion, udstødning af lagerdrevet forkert, pludselige strømstigninger eller hyppig ændring af filsystemet.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply