Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Redigere og Ændre PowerPoint Dias Skabelon

At lære at lave tiltalende PowerPoint-præsentationer kan vise sig at være en meget givende færdighed. Så redigering og ændring af PPT-skabeloner på den rigtige måde at kommunikere kan være vanskelig og tidskrævende.

Som et effektivt værktøj bruger mange organisationer stadig PPT’er til at formidle information i form af præsentation. PowerPoint-skabeloner har revolutioneret, hvordan møder sker. Men da PowerPoint-skabeloner leveres med standard- eller buffertekst, billeder eller animationer, kan det være udmattende at tilpasse en skabelon, som du kan lide.

I denne artikel lærer du, hvordan du opretter visuelt tiltalende dias ved hjælp af attraktive skabeloner, der er tilgængelige gratis. Med den mindste indsats, mester hvordan ændre PowerPoint dias skabelon med forskellige varianter af tekster og farver og levere en fejlfri PowerPoint-præsentation. Så lad os starte med nogle redigeringer af PPT-skabeloner.

Overvejer du at oprette en ultimativ PowerPoint-præsentation?

Her er nogle designprincipper, der skal huskes, før du opretter eller redigerer et PowerPoint-dias.

Designprincipper | Til Oprettelse af en Overlegen PowerPoint Præsentation

Sådan bruges indbyggede PowerPoint-værktøjer, når det er bedst til at oprette en præsentation:

Løber tør for tid? Eller har du en frist til at mødes?

Microsoft PowerPoint har indbyggede værktøjer, hvor du kan oprette præsentationer, når du er på farten. Hvis du er nybegynder, der har begrænset viden om at oprette eller ændre PPT-præsentationen, ved hjælp af de indbyggede værktøjer som beskrevet nedenfor, får din præsentation til at se fremragende ud.

Illustrer data i form af infografik:

Infografik er en visuel repræsentation af information eller data. At bruge mere infografik i din præsentation i stedet for indhold kan være mere tiltalende og fængslende.

Følg grundreglerne:

Det anbefales altid at indstille og følge grundregler for at sikre, at dit indhold, logo og billeder er velorganiseret og justeret korrekt. Denne form for ensartethed får dine præsentationer til at se mere professionelle ud.

Udnyt Slide Master:

Et indbygget værktøj, der kan gøre tingene lettere og hjælpe dig med at oprette dias på farten. Du kan bruge Slide Master til at oprette diaslayouter, som hjælper med at spare din dyrebare tid og opretholde konsistens i arbejdet.

PowerPoint-diaslayouter er intet andet end et sæt pladsholdere til at redigere dias og skabeloner i et par enkle trin, hvilket forhindrer dig i at genskabe og tilføje gentagne elementer til det, hvilket ofte bliver en kedelig opgave.

Hvordan Redigere og Ændre PowerPoint Dias Skabelon?

De, der ikke er fortrolige med PowerPoint, kan have problemer, når de opretter eller redigerer skabelonen. Følg denne vejledning for nemt at oprette, redigere eller ændre PowerPoint-dias.

Tilføjelse af et dækglas og Ændring af baggrundsbillede

Tilføjelse af et dækglas:

Cover-dias er intet andet end at tilføje et tema til din præsentation. På din PowerPoint kan du tilføje dækglas ved hjælp af følgende trin:

 • Klik på file > Klik derefter på new

adding cover slides to presentation

 • Når du klikker på nyt, viser PowerPoint alle tilgængelige dækglas på din computer. Enten kan du vælge mellem de tilgængelige dækglas, eller Microsoft giver sine brugere en enorm samling af dækglas, der er tilgængelige gratis i applikationen, hvis du har forbindelse til internettet.
 • Du kan bruge søgefeltet til at gennemse de tilgængelige dækglas

using search bar to browse cover slides

 • Skriv en sætning / søgeord på søgefeltet, der passer til dit formål, og tryk på enter. Liste over skabeloner vises, vælg den bedste.
 • Eller du kan vælge fra kategorierne som vist nedenfor

creating a cover slide

 • Når du har valgt din skabelon, skal du klikke på den for at kontrollere yderligere detaljer. Når det er gjort, skal du klikke på Opret.

presentation with cover photo

Lad os overveje ovenstående skabelon. Det er baseret på uddannelsesmæssigt indhold. Hvordan ændrer du baggrundsbillede, tekster, dets skrifttype og farver ved at holde dens struktur den samme?

Ændring af baggrundsbillede:

Det er bare en skabelon, og du skal ændre baggrundsbilledet efter dine behov. Der er to forskellige måder, du kan ændre baggrundsbilledet på PPT:

Metode 1: Højreklik for at ændre billedet direkte

 • Right-clickpå baggrundsbilledet> vælg Change Picture indstilling som vist nedenfor.
 • Du kan vælge et billede enten fra dit system, eller du kan også gå videre og downloade de baggrundsbilleder, du ønsker.

changing backgound in ppt

Bemærk: Der er flere gratis websteder som Gratis lager og Pixabay for at downloade gratis billeder.

Hvad hvis temaet har flere animationer?

I sådanne tilfælde kan du gå videre og følge nedenstående metode, hvor billeder kan ændres ved hjælp af Selection Panel.

Metode 2: Valgpanel for at tilføje billede:

 • Under Home fane, skal du klikke på Select

changing animation on ppt

 • Vælg Selection Panelfra rullemenuen.

Bemærk: Når du klikker på Selection Panel, der vises en sidelinje, der viser en liste med elementer på hele diaset, og du har mulighed for enten at “vise” eller “skjule” dem.

 • Isoler billedet ved at klikke på Skjul

Bemærk: I dette billede er det let at isolere, da kun et billede er til stede. Men hvad hvis der er flere billeder til stede, og PPT-diaset er komplekst? I sådanne tilfælde skal du klikke på “til” og “fra” for at isolere billedet.

 • Når du har fundet det rigtige billede, er dit job næsten færdigt.

En tom skærm vises. Følg derefter ovenstående trin i Metode 1 ved at højreklikke på den og derefter vælge Change Picture.

Dette er den bedste og den hurtigste måde at bruge som du kan redigere PowerPoint dias skabelon

Bemærk: Det anbefales at bruge det gratis websted til billeder til redigering af din PPT-skabelon og ikke misbruge lovgivningen om ophavsret.

Redigering af tekst:

Klik og vælg den tekst, der skal redigeres på dit PPT-dias, og erstat den med det indhold, du vil fremvise.

Bemærk: Der er masser af tekstformater tilgængelige i Microsoft PowerPoint for at gøre dit indhold mere attraktivt. Nogle af dem er med fed skrift, kursiv, tekststørrelse, farve, skrifttype osv. Vælg det bedste og rediger dit dias i overensstemmelse hermed.

Tip om at ændre placeringen af din tekst:

Klik bare på den tekst, der skal flyttes, så markeres den valgte tekst i prikker, klik på prikkerne og flyt den i overensstemmelse hermed. Eller du kan bruge piletasterne på tastaturet til at flytte den valgte tekst til den ønskede placering.

Der kan være tilfælde, hvor din .ppt fil kan blive ødelagt på grund af forskellige årsager gerne pludselige nedlukning af din Windows-pc, computeren automatisk genstarter mv på sådanne tidspunkter, kan du udnytte Remo Reparer PowerPoint værktøj at rette din korrupte PowerPoint-fil af enhver version med enkle klik. Ved hjælp af denne software kan du reparere og gendanne tekster, formatering, animationer, lydeffekter, billeder, OLE-objekter, felter inklusive hyperlinks fra den korrupte PPT-fil. Remo PowerPoint-reparationsværktøjet er kompatibelt med Windows 10, 8 & 8.1, 7 osv.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply