Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reducer PSD-Filstørrelse Uden at Ofre Kvalitet

Du ved, hvor vigtige billeder er på dit websted. De styrker brandets identitet og giver tegn. Især spiller produktbilleder en vigtig rolle i en online shoppers oplevelse. Når billeder er optimeret, kører de også meget ny trafik til dit websted, hvilket øger salget. Så dårlige fotos er ikke en mulighed.

Lad os antage, at du uploader fotos, der er meget store i størrelse, så kan de sænke indlæsningstiden for siderne og resultere i højere afvisningsprocent, hvilket reducerer salget. Og hvis du har det reducer billedstørrelse, så ved du, hvordan det påvirker billedets kvalitet.

Det er dog muligt reducer psd-filstørrelse uden at ofre kvalitet. Læs videre for at vide, hvordan:

Denne tutorial forklarer trin til Adobe Photoshop CC 2017. Disse trin kan variere for andre Photoshop-versioner.

Du skal bestemme billedformatforholdet, og hvis billedet skal beskæres, hvilket dikterer, hvilken type foto det er, og hvor det skal placeres på webstedet. Hvis du beskærer et billede til et miniaturebillede, skal du vælge et forhold på 1: 1.

Derefter skal du ændre billedstørrelse og komprimeringskvalitet, som kan gøres med Photoshop Save for Web værktøj. Gå til File – Export – Save for Web (Legacy). I vinduet Gem til web skal du være opmærksom på flere funktioner.

  • 2-UP (og 4-UP):Det giver en sammenligning side om side af det originale foto med den komprimerede fil
  • Kompressionskvalitet:Du kan vælge mellem lave, mellemstore, høje, meget høje og maksimale forindstillinger afhængigt af dine komprimeringskrav og filstørrelsesbehov
  • Filformat:JPEG-format er tilladt for mest komprimering
  • Billedestørrelse:Sådan indstilles billedets dimensioner. Hold proportioner begrænset ved at sikre, at låseikonet eller skiftet er valgt. Dette sikrer, at billedet ikke er forvrænget.
  • Kvalitetsskyder:Skala kvaliteten for at øge komprimeringen, mens du bevarer fotokvaliteten
  • Billedfilstørrelse & downloadhastighed:Det viser den aktuelle filstørrelse, filformatet for det optimerede foto inklusive den aktuelle downloadfrekvens af billedet

Mens du reducerer en billedfilstørrelse i Photoshop, tager hvert billede en individualiseret mængde af finjustering for at finde den bedste billedkvalitet og komprimering. Nogle af de gratis web værktøjer til reducer psd-filstørrelse uden at ofre kvalitet, og rediger dem også er Canva og Pixlr.

Ekstra Info: Hvis du har problemer med PSD-filer som korruption eller utilgængelighed, kan du gøre det reparere PSD-fil på Mac ved hjælp af dette PSD-reparationsværktøj.

Der er mange plugins tilgængelige på markedet, hvilket gør billedstørrelsesprocessen lettere og automatiseret. Så sørg for, at du bruger pålidelige værktøjer til at redigere, komprimere eller ændre størrelse på billeder. Dette skyldes, at hvis du bruger upålidelige værktøjer, kan dine fotos blive ødelagte. Hvis din PSD-fil er beskadiget, eller PSD-slutning af filfejl har gjort filen utilgængelig, Photoshop-filen åbnes ikke osv., så kan du bruge dette pålidelige PSD-reparationsværktøj til at løse problemerne.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply