Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparation APFS Disk

Det nye APFS (Apple File System) blev introduceret med macOS High Sierra og fortsatte til senere versioner af macOS som Catalina og Big Sur. APFS er kendt for sin effektive datastyring og har været det foretrukne filsystem i forhold til de tidligere HFS- eller HFS + -versioner.

På trods af troværdigheden kunne APFS-drevene præstere dårligere på grund af dårlige sektorer i drevet og lukke computeren brat ned, ellers kunne drevet nærme sig slutningen. I nogen af disse tilfælde er drevet altid sårbart over for datatab. Uanset hvad er der måder at reparere APFS-disk og gendanne dataene på. Overhold indtil slutningen af artiklen for at vide mere.

Forsigtig: Hvis din prioritet er at beskytte dataene på det beskadigede APFS-drev, skal du sørge for at gendanne filerne fra det APFS-formaterede drev, inden du foretager nogen reparation. Klik her for at lære mere om, hvordan du sikkert gendanner dataene, før du reparerer APFS-drevet. Download nu og gendan dine data fra et korrupt APFS-drev med Remo Recover

free-download-for-mac

Hvordan Reparere APFS Disk?

 1. Reparer APFS-disk med Diskværktøj
 2. Reparere APFS-lydstyrke ved at køre FSCK-kommandoen
 3. Gendan data fra korrupt APFS-disk

Reparere APFS disk med Diskværktøj:

Mac-computeren er udstyret med et indbygget diskværktøj, der i høj grad kan hjælpe med at reparere APFS-disk. Følg nedenstående trin for at udføre reparationen.

 • Genstart systemet, tryk og hold nede Command+Rnår computeren starter
 • Computeren starter i gendannelsestilstand, fra den viste liste skal du klikke på Disk Utilitymulighed
 • Fra det venstre sidepanel skal du vælge det APFS-volumen eller den disk, der skal rettes, og klikke på First aid
 • Hvis hjælpeprogrammet ikke er i stand til at rette drevet, viser computeren meddelelsen “First Aid process has failed. If possible back up the data on this volume. Click done to continue”.

repair APFS disk with Disk Utility

 • Hvis der ikke vises nogen meddelelse, skal du klikke på Run. Efter afslutningen af processen vil du være i stand til at reparere APFS-disken

Effektiviteten af de ovennævnte trin kan begrænses, da de kun løser mindre problemer. Når computeren har meddelt, at disken ikke kan repareres, kan det være en alvorlig trussel mod dataene såvel som drevet. Du bliver nødt til at tage forholdsregler og gendanne APFS-data, da disken muligvis svigter på ethvert tidspunkt.

Men hvis Diskværktøjet ikke kunne reparere din APFS-disk, skal du prøve at rette disken ved at køre FSCK-kommandoen som nævnt i det yderligere afsnit

BEMÆRK: FSCK-kommandoen skal bruges som en sidste løsning til at rette drevet. FSCK-metoden garanterer ikke at rette det ødelagte APFS-drev.

Reparation APFS disk ved at køre FSCK kommandoen:

Reparer APFS ved at følge instruktionerne nævnt i dette afsnit. FSCK-metoden skal udføres i enkeltbruger-tilstand.

 • Start Mac-computeren, tryk og hold nede Command+Rnår computeren starter
 • Når du har indtastet Single User Mode, vil du se en hvid tekst, der vises på skærmen
 • For at starte filsystemkontrollen skal du skrive fsck –fy og tryk Enter
 • Efter afslutningen af kontrollen, hvis computeren genererer en meddelelse om “File system was modified”, kør derefter fsck –fy igen
 • Når du kører kommandoen igen, meddelelsen “The volume appears to be OK” vil blive vist
 • Skriv reboot på kommandoen og tryk enter for at genstarte computeren

På trods af at du prøver de ovennævnte trin, hvis problemet på APFS-disken stadig vedvarer, er du muligvis nødt til at formatere drevet med en ny kopi af macOS Big Sur. Sørg for at gendanne eller sikkerhedskopiere dataene, før du installerer den nye macOS. Da du aldrig kan estimere omfanget af skaden, som drevet har gennemgået, skal du bruge et professionelt gendannelsesværktøj som Remo Recover og følge nedenstående trin for at gendanne APFS-disken.

Yderligere Information: Hvis du støder på APFS Volume Superblock er ugyldig fejl, få flere oplysninger om, hvordan du løser fejlen ved at klikke på det givne link.

Hvorfor anbefales det at gendanne data inden reparation af APFS-disken

Selvom reparation af disk udføres for at overvinde korruption, kan der være en mulighed for, at reparationsprocessen kan beskadige drevet yderligere. Dette skyldes, at en beskadiget disk er svag og udsat for fejl. Nogle gange kan ændringer i APFS-drevet i sidste ende føre til datatab.

Derfor er det altid bedre at gendanne APFS-data, inden du udfører nogen reparation, før du går videre. Men hvis din APFS-lydstyrke er alvorligt korrupt, kunne de manuelt gendannede data ikke være intakte eller komplette. I nogle tilfælde kan harddisken være utilgængelig på grund af fuldstændig fejl. I sådanne tilfælde har du absolut brug for hjælp fra en betroet APFS-datagendannelsessoftware til at gendanne dataene.

At udføre datagendannelse på enhver beskadiget disk kan være meget risikabelt, da drevet kan være utilgængeligt. Men med Remo APFS-datagendannelsesværktøjet på din side kan du sikkert gendanne data fra APFS-disken på trods af at du er korrupt og utilgængelig. Den avancerede scanningsmotor glider gennem harddisken sektor for sektor for at gendanne dataene. Download og prøv softwaren gratis nu.

free-download-for-mac

Hvordan Gendannes Data fra APFS Volumen?

Hent og installer Remo Mac datagendannelse software og følg trinene.

 1. Klik på på hovedskærmen Recover Volumes / Drivesknap
 2. Vælg derefter Formatted/Reformatted Recoverymulighed
 3. Fra den viste liste over drev skal du vælge den lydstyrke, der skal gendannes
 4. Vælg den type filer, du vælger at gendanne, og klik på Next
 5. Efter afslutningen af gendannelsesprocessen skal du vælge filen og klikke på Previewfor at validere gendannet fil
 6. Til sidst skal du klikke på Saveog søg efter et sted for at gemme de gendannede data

Konklusion

Det nye APFS-filsystem er meget pålideligt til at gemme data på Mac-harddisken. På grund af nogle uforudsete omstændigheder kan harddisken blive ødelagt. Men hvis Diskværktøjet beder dig om at sikkerhedskopiere dataene, skal du prøve at gendanne dataene og udskifte den korrupte harddisk.

De fejlfindingstrin, der er nævnt i denne artikel, hjælper dig med at reparere APFS-disken. Hvis løsningerne i artiklen ikke reparerer APFS-disk, opret en pre-boot volumen til APFS og geninstaller macOS. Tag dog en sikkerhedskopi af drevet, før du geninstallerer operativsystemet. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med APFS-reparation eller gendannelse, bedes du dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply