Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparation Billede del ID RLD2 ikke Fundet i PowerPoint Fil

Jeg havde travlt, så jeg åbnede PPT -filen direkte på mit pennedrev, lavede de nødvendige ændringer og gemte den. Næste gang jeg åbnede filen, PowerPoint billeder forsvinder og blev erstattet af et rødt ‘X’ billede. Senere vises en fejlmeddelelse ‘Billeddelen med relations -id rld2 blev ikke fundet i filen’.

PowerPoint missing images and replaced with a Red X picture

Hvorfor er der et rødt kryds på PowerPoint -dias? Hvor er mine billeder? Hvorfor findes min PPT, der viser rld2, ikke i PowerPoint -fejl?

Det kan være virkelig frustrerende at modtage sådanne fejlmeddelelser, når du med det samme har brug for filerne. Denne fejl er normalt gældende i PowerPoint version 2013. Mange PowerPoint 2013 -brugere har klaget over dette problem med manglende billeder i PowerPoint.

Nogle gange tilføjer PowerPoint 2013 et rødt X til ruden i venstre side uden nogen åbenbar grund. Vi forstår, hvordan du har det, og er her for at give nogle nyttige tips.

BEMÆRK: Følgende fejlfinding og årsager gælder for PowerPoint til Microsoft 365, PowerPoint 2019, PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010 og PowerPoint 2007.

Hvorfor Viser Min PowerPoint ikke Billeder?

“Jeg ser et rødt X -mærke på billedets sted, og klippet mangler.”

PowerPoint viser ikke billeder, og der er et rødt kryds på PowerPoint -dias kan skyldes forskellige årsager som følger:

  • Da billederne er integreret i diasene, og du har linket til billedet og gemt det på computerens harddisk. PowerPoint -billeder forsvinder, fordi billedet, der er gemt på pc’en, måske er blevet omdøbt, flyttet fra dets oprindelige placering eller slettet fra din computer.
  • PowerPoint mangler billeder også på grund af redigering eller åbning af din PPT -fil på USB -flashdrevet eller en anden ekstern lagerenhed. Dette sker, fordi billederne ikke findes separat i den eksterne lagerenhed. Men at være til stede på pc’ens harddisk.

Det anbefales derfor at foretage al redigering af PowerPoint -filen efter kopiering af PPT’en til harddisken eller hvor som helst billederne gemmes. Som billederne kaldes, når de findes i PowerPoint -dokumentet, spiller placeringen af billederne derfor en ganske vigtig rolle her.

  • Den tredje årsag kan være, at billederne kræver et grafikfilter for at vise. PowerPoint viser muligvis et rødt X -billede i stedet for at angive, at du skal installere filteret. Sammen med det vil du modtage en fejlmeddelelse, hvis det eksisterende grafikimportfilter mangler, er beskadiget eller inkompatibelt. I en sådan situation skal du kontrollere, om PowerPoint er opdateret til den aktuelle version, som hvis det ikke viser denne fejl.

Hvis du har mistet billeder på grund af denne fejl, er der desværre ikke meget, du kan gøre for at reparere eller gendanne dem. Den eneste løsning er at hente de manglende billeder og indsætte dem igen i dit dias.

Der er dog et par fejlfindinger, der er værd at prøve. I det følgende afsnit finder du et par af de mest afprøvede metoder til reparerer billede del ID RLD2 ikke fundet i PowerPoint fil

Bemærk: Denne fejl opstår også i Mac, når du gemmer din PPT -fil på et netværksdrev.

Hvordan Reparerer Billede del id RLD2 ikke Fundet i PowerPoint Fil?

Her er et par fejlfindinger, der hjælper dig med at rette og forhindre, at denne fejl opstår igen.

1.       Opdater PowerPoint for at rette hvis der er et rødt X på billedets sted

Opdater din Microsoft PowerPoint installation: Microsoft er bekendt med dette problem og har givet en løsning gennem sine opdateringer. Så for at forhindre denne fejl i at gentage sig, får du den seneste opdaterede PowerPoint ved at besøge Help > Check for Updates.

2.       Gem billederne på en ny placering hvis PowerPoint mangler billeder

Gå til Files > Save As og gem filen på et andet sted. Luk nu PowerPoint, og åbn filen igen for at se, om billederne nu vises korrekt.

3.       Prøv at finde billedets nye placering

Billedfilen er muligvis blevet flyttet til et andet sted på din pc. Gør en hurtig søgning, og hvis du tilfældigvis finder billederne, skal du flytte dem tilbage til deres gamle placering. Ellers skal du indsætte billederne på diaset ved hjælp af deres nye placering.

4.       Send billedmappen via e mail sammen med PPT

Hvis du skal sende din PPT -fil via e -mail eller kopiere den til en anden computer på netværket; du skal også sende billedet eller klippet via e -mail sammen med præsentationen, hvis billedet eller klippet er knyttet og ikke er integreret. Ellers kan du også kopiere billed- eller klipfilerne til den samme netværksfilmappe, hvor præsentationen er placeret.

Hvordan Reparation Billede del id RLD2 ikke Fundet i PowerPoint Fil på Mac?

  • Hvis du bruger en Mac, er det bedst at undgå at gemme eller åbne PPT -filer fra et monteret netværksdrev. (AFP, NFS, SMB)
  • Det anbefales stærkt for både Mac- og Windows -brugere altid at gemme PPT -filer på lokale harddiske. Hvis din PowerPoint -fil f.eks. Findes på et pennedrev, skal du først kopiere den til dit system, foretage de nødvendige ændringer og gemme ændringerne. Kopier det derefter tilbage til dit pennedrev. Prøv i bund og grund at undgå at foretage ændringer i PPT -filen, mens den er gemt på en ekstern lagerenhed.
  • Undgå at foretage ændringer i filen, hvis den er gemt på en sky eller et delt drev. Først skal du downloade filen på din lokale harddisk og derefter redigere den. Senere synkroniseres det med dit cloud -drev.

Andre PowerPoint fejl

‘Rld2’ eller ‘Rld3’ fejl er en ting, men du kan også stå over for andre fejl med dine PPT -filer, f.eks. ‘Kan ikke læse filen’, ‘den fil, du prøver at åbne, er korrupt eller beskadiget’, ‘PowerPoint fil reagerer ikke’ osv. I sådanne tilfælde er reparation af PPT -filen den eneste måde at løse problemerne på.

For at reparere din PPT -fil, Remo reparation PPT er et godt valg. Sammen med at reparere filen og gendanne tekst og formatering, gendanner den også billeder, hyperlinks og integrerede objekter.

Eksperters Forslag til at Undgå Rød X Mærke Fejl på PowerPoint

Reparer din PPT fil ved hjælp af faglig tool

Hvis du undrer dig over, hvordan du bruger softwaren, skal du ikke bekymre dig! Det kan ikke blive enklere at reparere dine PPT -filer; alt du skal gøre er at vælge den beskadigede PPT -fil og klikke på Repair. Softwaren vil rette din fil og gemme den på et sted, du angiver. Det er det!

Remo Repair PPT tilbyder en prøveperiode for at reparere din PPT -fil gratis. Hvad mere? Det tilbyder også en gratis forhåndsvisning for at evaluere den reparerede fil. Download og tjek prøveversionen i dag!

Hvis du står over for et lignende problem, hvor din Word dokument viser ikke billeder, læs her for at løse fejlen.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply