Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparation Diskcheck Mislykkedes – Windows kan ikke Adgang til Harddisk

Når du finder ud af, at der er problemer med dine eksterne harddiske, er et sædvanligt handlingsforløb at køre ‘CHKDSK’. ‘CHKDSK’ verificerer filsystemer og reparerer problemer med korruption. Hvis der er dårlige sektorer på drevet, markerer det også disse sektorer, så systemet prøver ikke at læse fra disse sektorer igen og forhindrer yderligere skade. På denne måde kan CHKDSK bruges til reparere Windows kan ikke adgang til harddisk.

På den anden side, hvis dit drev ikke registreres korrekt, kan det at køre ‘CHKDSK’ producere en fejl ‘Diskcheck kunne ikke udføres, fordi Windows kan ikke adgang til harddisk’. På dette tidspunkt vil du ikke være i stand til at fortsætte med ‘CHKDSK’ for at reparere dit drev.

I denne artikel leverer vi nogle løsninger til at løse fejlen, så du kan fortsætte med at reparere dit drev ved hjælp af ‘CHKDSK’. Læs videre for at lære mere.

Løsning 1: Kontroller om Harddisken er Korrekt Tilsluttet

Hvis drevet ikke er korrekt tilsluttet dit system, kan du modtage denne fejl. Så sørg for, at forbindelsen er sikker. Du kan også prøve at forbinde drevet til en anden USB-port. Dette kan hjælpe med at løse problemet i nogle tilfælde.

Det anbefales undertiden, at du udfører format på lavt niveau. Men det hjælper muligvis ikke, da drevet ikke er tilgængeligt. I tilfælde af at du har formateret drev når som helst og mistet data, kan du få data tilbage efter lavt niveau ved hjælp af Remo Datagendannelsesværktøj.

free-download-for-win free-download-for-mac

Løsning 2: Skift Drevbogstavet

Alle harddiske tildeles a ‘drive letter’ og enhver uoverensstemmelse eller inkonsekvens med brevet kan producere fejlen ‘Diskcheck kunne ikke udføres, fordi Windows ikke har adgang til disken’. I dette tilfælde findes det at ændre harddiskens drevbogstav for at løse problemet.

For at ændre drevbogstavet kan du bruge ‘Disk Management tool’ i Windows. Det er et nyttigt værktøj, der kan bruges til at styre drev og udføre operationer som f.eks ‘format’, ‘add or delete partitions’, ‘change drive letters’ osv. For at ændre et drevbogstav kan du følge nedenstående trin.

  1. Trykke ‘Windows + X’ at åbne ‘power users menu’
  2. Vælg ‘Disk Management’
  3. I Disk Management-konsollen finder du en liste over drev, der er tilknyttet dit system. Vælg din eksterne harddisk fra listen og ‘right click’ på det.
  4. Klik på ‘Change Drive Letter and Paths’
  5. Klik derefter på ‘letter’ er i øjeblikket tilknyttet dit drev og klik ‘Change’
  6. Vælg en ‘new drive letter’ i rullemenuen, og klik på ‘Ok’

Nu får dit drev et nyt drevbogstav. ‘Reboot’ dit system, og prøv at køre ‘CHKDSK’ igen. Ideelt set bør du være i stand til at gøre det nu. Hvis ikke, er der en mulighed for, at dit drev er alvorligt beskadiget og skal repareres.

Men inden du går videre med reparation, anbefales det, at du henter data fra det ved hjælp af professionelle datagendannelsesværktøjer som Remo Recover. Det er et vidunderligt værktøj at hente data fra ødelagt harddisk eller når drevet er utilgængeligt.

Dette enkle DIY Remo datagendannelsesværktøj er tilgængeligt til download og koster meget mindre end at sende det til et datagendannelsescenter til gendannelse. Tjek den gratis prøveperiode i dag!

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply