Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparation kan ikke Ændring Partitionskort SD Kort

Kunne ikke ændre partitionskort SD-kort –  Folk støder ofte på denne fejl, mens de formaterer eller omformaterer deres SD-kort med Disk-værktøj på Mac-maskiner. Normalt opstår dette problem, når Mac-systemet har gjort alvorlig skade ved at ødelægge SD-kortets partitionskort. Følgelig støder folk på datatab.

 

Disk Utility Error Map

For at løse dette problem og gendanne tabte data efter partitionskortkorruption på SD-kort giver vi dig den mest pålidelige løsning til at løse problemet og beskytte dine filer på SD-kortet. For at vide hvordan man skal fortsætte med at læse …!

Hvad er Partitionskort?

Lad os forstå, hvad grundlæggende et partitionskort er, før vi går efter løsningen? Partitionskort er et unikt layout på enhver lagerenhed, der indeholder vigtig information om hver Volume / partition. Den indeholder de kildefiler, der blev brugt til at oprette en partition, funktionen og de globale data, der er inkluderet i en partition osv.

Hvorfor bliver Partitionskort Ødelagt?

Den hyppigste årsag til korruption af partitionskort er alvorlig virusangreb, dannelse af dårlige sektorer, især boot-sektoren. Hvis opstartssektoren på lagerenheden bliver beskadiget som følge af forkert nedlukning af systemet, pludselig strømstød osv., Monteres SD-kortet ikke i læse- og skrivetilstand, hvilket resulterer i datatab. I et sådant tilfælde bliver dit SD-kort ulæseligt. Heldigvis er her en opløsning til reparation ulæseligt SD kort med den største lethed.

Hvordan Reparerer kan ikke Ændring Partitionskort SD Kort:

Da Diskværktøj ikke kan reparere beskadiget partitionskort, kan du kun formatere SD-kortet for at rette det korrupte partitionskort. Dog for at undgå tab af data, datagendannelse fra SD kort bør være din første prioritet. Så brug Remo SD Card Recovery, betroet datagendannelse værktøj for at gendanne data, der er tabt efter partitionskortskade, før du korrigerer det korrupte partitionskort.

Opløsning #1 – Gendan tabte data efter partitionskortskader med Remo Recover værktøj:

Remo SD Card Recovery software giver dig mulighed for at gendanne data, der er mistet eller slettet fra dit SD-kort på Mac, i blot et par enkle trin. Faktisk er det i stand til at gendanne filer fra formaterede, ulæselige, umonterbare og utilgængelige SD-kort også med den største lethed. Værktøjet er kompatibelt med macOS Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra og tidligere versioner.

Retningslinjer til gendannelse af mistede data efter korrupt partitionskort:

Trin 1: Download og installer den gratis version af Remo Recover-software på dit Mac-system. Efter vellykket installation af softwaren skal du starte den. På hovedskærmen skal du vælge “Gendan volumener / drev”.

Remo Recover Mac Main Screen

Trin 2: Vælg derefter “Volume Recovery” mulighed som vist i fig. 2

Remo Recover Volumes Recovery

Trin 3: Vælg nu SD-kortdrevet, hvorfra du skal gendanne filer, og klik på “Next” at fortsætte som illustreret i fig. 3.

Remo Recover Mac Select Volume

Trin 4: Nu scanner softwaren det valgte SD-kortdrev. Efter afslutningen af scannings- og gendannelsesprocessen vises en liste over gendannede filer fra SD-kort i filtypevisning.

Remo Recover Mac Recovered Data

Trin 5: Til sidst skal du klikke “Save Recovery Session” mulighed for at gemme hele gendannelsesprocessen, og hvis du er tilfreds med værktøjet, skal du aktivere licensnøglen og gemme de gendannede filer uden at scanne SD-kortet igen. “Open Recovery Session” mulighed hjælper dig med at fortsætte gendannelsesprocessen på det punkt, hvor du forlod gendannelsesprocessen.

Remo Recover Mac Save Recovery Session

Når du med succes har gendannet alle dine data, der er tabt, efter partitionskortkorruption, skal du gå videre med nedenstående løsning for at rette beskadiget SD-kortpartitionskort.

Opløsning #2 – Reparerer kan ikke ændring partitionskort SD kort ved hjælp af diskværktøj:

Trin 1: Hvis SD-kortet ikke er helt beskadiget / korrupt, er løsningen på dette problem at oprette et nyt partitionskort på SD-kortet. Dette er muligt med Diskværktøj ved hjælp af den skjulte mulighed Show All Devices

Disk Utility All Devices

Trin 2: Nu kan du vælge enheden (SD-kort). Sørg her for, at du vælger SD-kortet og ikke partitionen. Højreklik bare og klik på Erase mulighed

Disk Utility Erase Disk

Trin 3: Når du klikker på Erase valgmulighed, vil du se en skærm som vist i figuren nedenfor, og du vil være i stand til at bruge dit SD-kort igen.

Disk Utility Erase Disk Success

Opløsning #3 – Reparation kan ikke ændring partitionskort SD kort via kommandolinjen

diskutil list

Mit SD-kort er / dev / disk2, og følgende er kommandoen til at slette SD-kortpartitionen:

diskutil eraseDisk ExFAT USBNAME /dev/disk2

Konklusion:

Her har vi forklaret, hvorfor SD-kortpartitionskort bliver korrupt, og leverede gratis løsninger til, hvordan du løser fejlen “Kunne ikke ændre partitionskort SD-kort” på din Mac-maskine. Den anbefalede måde ville være at gendan data fra SD kort inden du prøver disse fejlfindingstip. Vi håber, det hjalp dig med at løse problemerne med dit SD-kort.

Sørg for, at du har en regelmæssig sikkerhedskopi af filerne på SD-kortet for at undgå datatabsproblemer i tilfælde af SD-kortkorruption.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply