Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparation MP4 og MOV Filhoved

Hver videofil, det være sig MP4, MOV eller AVI, indeholder et overskrift, der gemmer metadata for videoen, såsom filens navn, filens størrelse, oprettelsesdato, dato for ændring, videoopløsning osv.

Hvis headeren på en MP4- eller MOV-videofil bliver beskadiget eller beskadiget, bliver videoen utilgængelig eller ikke afspilles på Windows Media Player, VLC medieafspiller eller ethvert medieprogram. Og det kan også begynde at vise fejlmeddelelser som om fil ikke kan indlæses, fil ikke kunne afspilles osv.

Inden du begynder at reparere korrupt MP4- eller MOV-filoverskrift ved hjælp af Remo Video Repair-værktøj, skal vi først forstå de forskellige årsager, der forårsager beskadigelse af videohovedet eller korruption.

Customer review on Video repair tool to fix .mov and .mp4 video header

Almindelige Arsager til MP4 og MOV Headerkorruption

1.       Virus eller malware-angreb:

En af de mest almindelige årsager til din .mov, or.mp4 korruption i videofilens header er virusinfektion eller malware-angreb. Hvis du gemmer din sunde videofil på en hvilken som helst korrupt lagerenhed, kan den ødelægge overskriften på en video. Derfor anbefales det at undgå at gemme dine vigtige MP4- og MOV-filer på beskadigede enheder.

2.       Konvertering af videofilformat:

Hvis du ofte konverterer din MP4 til MOV, MP4 til AVI eller MOV til MP4 eller omvendt ved hjælp af upålidelige metoder / applikationer, vil det resultere i MOV og MP4 fil korruption. Det anbefales altid at undgå at konvertere MP4-, MOV- eller AVI-filer ofte ved hjælp af upålidelige teknikker for at undgå skader på overskriften.

3.       Afbrydelse under overførsel eller redigering af video:

MP4 eller MOV fil kan ødelægge på grund af pludselige afbrydelser under overførsel til andre enheder eller under redigering af videoen. Sørg derfor for at tage en sikkerhedskopi, før du redigerer eller overfører den vigtige video.

4.       Filsystem korruption:

Videoer eller andre filer på en lagerenhed gemmes på en unik måde, hvilket kun er forståeligt af et filsystem. Derfor administrerer filsystemet dine data, der er gemt på drevet. Derfor, hvis den bliver korrupt, bliver videoen, der er gemt på lagerenheden, beskadiget og utilgængelig.

5.       Pludselig afslutning af video:

Uventet afslutning af video under afspilning, strømstødsproblem, system genstartet under afspilning af MP4 eller MOV-fil, der er gemt på en ekstern enhed ved at slutte den til Windows eller Mac, kan gøre videofilens overskrift korrupt og ikke kan afspilles. Den bedste måde at afspille enhver video, der er gemt på det eksterne drev, er først at kopiere den til dit system og derefter afspille den ved hjælp af en pålidelig medieafspiller.

Hvordan Reparation MP4 og MOV Filhoved?

Ved hjælp af Remo Video Repair-software kan du nemt rette din MP4-, MOV- eller AVI-headerkorruption med enkle klik. Gør brug af dette værktøj til reparation af videohoved, der er specielt designet til at rette videokorruptioner såsom skader på hovedet, problem med codec, lyd- og videosynkroniseringsproblemer, video vises ikke, osv. med lethed.

free-download-for-win free-download-for-mac

Skridt til reparere MP4 og MOV filhoved:

Trin 1: Download og installer Remo video reparation -software til at rette korrupt eller beskadiget overskrift på en MOV- eller MP4-videofil.

Trin 2: Vælg Select File knappen for at vælge den korrupte MOV- eller MP4-videooverskrift, som du vil reparere.

Repair MP4 and MOV file header

Trin 3: Klik på Vælg Reference MOV file knap for at vælge en afspilbar MP4- eller MOV-video som en referencefil til at reparere henholdsvis din MP4- eller MOV-header.

fix MOV or MP4 header

Trin 4: Nu, ramte Repair knap for at begynde at rette MOV eller MP4-overskrift.

fixing video header of MOV and MP4

Trin 5: Efter videoreparationsprocessen kan du få vist den reparerede video gratis og klikke på Save knappen for at gendanne den til din ønskede placering.

preview repaired MP4 or MOV video header

Hvorfor Vælge Remo Video Reparation Værktøj til Reparation MP4 og MOV Filhoved?

  1. Et brugervenligt værktøj designet til at rette korrupte header eller beskadigelse af forskellige videofiler som .mov, .mp4, .avi med enkle klik.
  2. Remo video reparation værktøj fungerer med en read-only mode interface til repair damaged AVI header, MP4 eller MOV-video uden at ændre det originale indhold.
  3. Tilbyder en gratis forhåndsvisning af den reparerede MOV- og MP4-video. Du kan bruge denne preview-funktion til at vurdere kvaliteten af det reparerede videofiloverskrift.
  4. Reparer nemt MP4, MOV og AVI video halter på VLC Medie afspiller, Windows medieafspiller, QuickTime spiller osv.
Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply