Reparation OST kan ikke Adgangsfejl

Så godt ved alle Offline-opbevaringstabeller giver brugeren mulighed for at foretage ændringer offline og synkroniserer ændringerne, når de er forbundet til internettet. Normalt gemmes alle de ændringer, der foretages, i en OST-fil, der ligger på den lokale opbevaring af computeren. Hvis man holder fordelene ude, er der få problemer, som du kan støde på med OST-filer som f.eks fejl registreret på OST-fil, utilgængelighed af .ost-filen og begrænsningen af overførsel af OST mellem systemer, hvilket fører til fejl som “filen er i brug og kan ikke åbnes”.

Dette skriver op forklarer, hvorfor fejlen opstår, og giver et par enkle metoder til reparerer OST kan ikke adgangsfejl i forskellige versioner af Outlook inklusive den nyeste Outlook 2019. Lad os først forstå årsagerne til, at en OST-fil bliver utilgængelig.

Årsager til Filen username.ost er i brug og kan ikke tilgås Fejl

 1. Synkroniseringsproblemer mellem OST og tilknyttet Exchange-postkasse
 2. Konflikt med andre programmer med Outlook-applikationen
 3. Dårlig internetforbindelse
 4. Når en OST-fil bruges af baggrundsapplikationer som LYNC, UCMAPI.exe, Office Communicator osv., Kan det påvirke tilgængeligheden af OST-filen.

Hvordan Reparerer OST kan ikke Adgangsfejl?

Følg enkle metoder nedenfor for at løse fejlfindingsfejlen. For at hjælpe dig reparation OST kan ikke adgangsfejl ubesværet er hver af metoderne samlet ud fra kompleksiteten.

Metode 1: Luk Outlook og andre baggrundsprocesser for at få adgang til OST-filen

Den enkleste metode til at løse denne fejl er at afslutte eller afslutte alle MS Outlook-processer og opgaver og derefter genstarte dem. Sørg også for, at ingen Outlook-applikationer kører i baggrunden. Følg nedenstående trin, når du afslutter Outlook

 • Åbn Jobliste, og vælg fanen “Processer”
 • På listen skal du kigge efter “Outlook”, “LYNC”, “Communicator” eller “UCMAPI” navngivne processer
 • Vælg sådanne processer, og tryk på “Afslut opgave” -knappen en efter en

Metode 2: Deaktiver Exchange-cachetilstand:

 • Afslut Outlook, og åbn derefter Control Panel
 • Gå til Mail-> Email Accounts -> Email
 • Vælg din e-mail-id, og klik derefter på “Change” knap
 • Fravælg “Use Cached Exchange Mode
 • Klik på Nextknap og Finish

Metode 3: Konvertering af OST til PST

Bemærk – Efter at have fulgt disse metoder, hvis fejlen stadig ikke løser det, anbefales det at sikkerhedskopiere data for offline-lagringstabelfil som e-mails og andre attributter ved hjælp af OST til PST-konverter. Ved dette vil du være i stand til at have en sikkerhedskopi af alle de offlineændringer, du har foretaget på en OST-fil.

Der er to måder at konvertere OST til PST-fil

 1. Brug af den manuelle metode
 2. Brug af en pålidelig tredjepartsapplikation

Konvertering af OST til PST manuelt

Dette ville være en pålidelig måde at sikre dine data fra OST-filen. Følgende konvertering af OST til PST gælder kun for Outlook 2010 og senere versioner.

 • Start Outlook og gå til File -> Open -> Import
 • Dette åbner guiden ‘Import og eksport’. Vælg ‘Importer fra et andet program eller en anden fil’, og klik på knappen ‘Næste’
 • Fra det næste skærmbillede skal du vælge ‘Outlook-datafil (.pst)’ og klikke på ‘Næste’
 • Klik på ‘Gennemse’, og vælg derefter den fil, der skal importeres
 • Vælg den relevante mulighed for at udskifte, tillade eller ignorere import af duplikatartikler, og klik derefter på knappen ‘Næste’

Ulempen ved den manuelle metode

Med en beskadiget OST-fil er det risikabelt at konvertere OST-filen til en PST-fil på den manuelle måde, da det kan forårsage et permanent datatabsscenarie på grund af korruption. Det er også en tidskrævende proces.

For at undgå datatabsscenarier fra din OST-fil skal du bruge en pålidelig tredjepartsapplikation som Remo OST til PST konverter som hjælper med at konvertere inaccessible/corrupt OST files ind i working PST files. Denne Outlook PST-fil kan derefter bruges til at få adgang til Outlook-data

Remo OST til PST Konverter

Remo Konverter OST til PST-værktøj løser alle problemer forbundet med en OST-fil ved at konvertere den til PST med et par enkle klik. Efter konvertering af den til en PST-fil kan du nemt udtrække alle attributter såsom e-mails, kalendere, noter, kontakter, kladder, sendte emner, tidsskrifter osv. Selv værktøjet er praktisk til at rette adgangskodebeskyttet og stærkt krypteret OST-fil. Værktøjet er også praktisk at reparere Outlook Sync fejl ubesværet.

Klik på knappen Download, og følg trinene nævnt i nedenstående afsnit for at konvertere din OST-fil til en sund PST-fil

download now to Recover Files from External Hard drive

Trin til vejledning til reparation af OST-fil:

 • Download og installer Remo konvertere OST til PST software på din pc
 • Start applikationen for at konvertere OST-fil
 • Dernæst, hvis du kender placeringen af OST-filen, skal du vælge “Åbn OST-fil” og angive OST-filen ved hjælp af indstillingen Gennemse.
 • Hvis OST-filplacering ikke er kendt, skal du vælge “Find OST-fil”
 • Angiv derefter destinationsstien, og klik på knappen Konverter
Reparation OST kan ikke Adgangsfejl was last modified: december 11th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*