Reparation Outlook Ukendt Fejl Opstod Fejlkode 0x8004011d

2 minutter læst
Written by
 
Updated on
november 3, 2023

Hvis du bruger en udvekslingskonto til din Outlook, kan der være visse synkroniseringsproblemer. Betydning, når din internetforbindelse er afbrudt, kan du stadig få adgang til alle dine e-mails og andre data, der tidligere er blevet downloadet. Du kan arbejde offline som at komponere beskeder, tilføje kontakter osv. Senere, når der oprettes en forbindelse, sendes dine e-mails og data synkroniseres.

En sådan fejl i Outlook er 'Task Exchange Server rapporteret fejl 0X8004011d: Serveren er ikke tilgængelig. Kontakt din administrator, hvis betingelsen vedvarer. Der er nogle manuelle metoder til hvordan reparerer Outlook ukendt fejl opstod fejlkode 0x8004011d og de er forklaret i denne artikel.

  1. Kontroller, om informationslagrene er monteret

For at løse dette problem skal du kontrollere, om informationslagrene er monteret.

  • Gå til Exchange Manager> Servere> Servernavn> Første lagergruppe
  • Højreklik på postkasselageret og vælg Mount store, hvis det afmonteres
  1. Udfør en databasekontrol

Nogle gange bliver du smidt en fejlkode, hvis databasen er beskidt. Derfor udfører en databasekontrol for at verificere.

C:\Program files\Exchsrvr>bin\eseutil/mh mdbdata\priv1.edb

Gør checkrapporter, status for databasen. Hvis du ser status 'Dirty', skal du sørge for, at alle transaktionslogfiler fra kontrolpunktet er til stede, og monter derefter butikkerne som beskrevet ovenfor.

  • Hvis du ikke kan se logfilerne, skal du reparere databasen vha Eseutil /p. Dette trin kan resultere i datatab; det er derfor en god ide at tage backup, før du fortsætter.
  • Kør derefter Eseutil /dfor at defragre databasen.
  • Løbe Information Store Integrity Checker Isinteg.exe –fix

Disse kommandoer vil reparerer Outlook ukendt fejl opstod fejlkode 0x8004011d og lad butikkerne monteres igen.

Sørg også for, at der er mindst to gange databasefilstørrelsen som ledig plads i drevet.

  1. Et problem med OST-fil

Dette problem kan opstå, hvis din OST-fil er korrupt. OST-filer er datafiler til at gemme en synkroniseret af dine postkasseoplysninger på din lokale computer. Konti som Office 365, Exchange-konti, Outlook.com-konti bruger OST-filer.

Afbrydelser under synkroniseringsprocessoren, når Outlook opgraderes, kan din OST-fil blive beskadiget og føre til fejl. I sådanne tilfælde kan du konvertere filen til et PST-format, som er let at arbejde med og give importindstillinger.

Remo OST to PST converter er et af de bedste værktøjer til at konvertere din fil. Det er et skrivebeskyttet værktøj, der udtrækker indholdet af din OST-fil, reparation Outlook ukendt fejl opstod fejlkode 0x8004011d og konverterer den til en sund PST-fil. Alle attributter såsom e-mails, kontakter, aftaler, kalendere osv. Kan gendannes ved hjælp af værktøjet.

Den er kompatibel med OST-fil oprettet på Microsoft Exchange 5.0, 5.5, 2000, 2003, 2007, 2010, 2013 og 2016.

På den anden side kan dine Outlook-data gemmes i form af en PST-fil i tilfælde af POP-konti. Disse filer kan også blive korrupte på grund af forskellige årsager. Remo Software leverer et værktøj kaldet Remo Repair PST til at reparere dine PST-filer. Dette værktøj kan også bruges, når Outlook-datafilen ikke er tilgængelig.

Scroll to Top