Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparation PC kan ikke Afspille Video 4k UHD

Teknologi står aldrig stille, og det er grunden til, at vi er flyttet fra standard definition, high definition, full HD og nu 4K. 4K er ved at blive den nye standard for optagelse og se videoer. 4K-formatet tilbyder en meget skarp, klar og sprød kvalitet sammenlignet med 1080 Full HD-format.

I øjeblikket er det muligt at se 4K på pc’er, men med nogle begrænsninger. Så hvis dine 4K-videoer ikke afspilles på din pc, er det nyttigt at identificere, hvad der forårsager problemet ved hjælp af fejlfindingstrinene nedenfor for hvordan reparerer PC kan ikke afspille video 4k UHD.

  1. Kontroller, om skærmopløsningen er kompatibel med 4k-videoer

Først og fremmest skal vi sikre dig, at din skærm understøtter 4K-videoer. For at gøre det, kontroller din skærmopløsning. Ideelt hvis du har en 720p eller en 1080p, skal 4K-videoer afspilles med en anstændig kvalitet.

Eller endnu bedre, for at opleve en fuld 4K-kvalitet, kan du investere i en 4K-skærm. Dette er en god mulighed, hvis du vil bruge det til spil eller bare en forbedret videooplevelse.

  1. Sørg for, at videoafspilleren er kompatibel

Nogle af standardmedieafspillerne som Windows Media Player understøtter muligvis ikke 4K-videoer. I dette tilfælde kan du bruge 4K-kompatibel videoafspiller som en DivX-afspiller eller appen Film og TV.

Hvis du er på en Mac, skal du bruge QuickTime-afspilleren for at være i stand til let at afspille 4K-videoer.

  1. Brug 4K-HDMI-kabel

4K-videoer kræver generelt et HDMI-kabel, der kan håndtere højere båndbredde. Når det er sagt, behøver du ikke at købe en HDMI, der specifikt sælges som 4K HDMI-kabler eller de andre dyre.

Alt du skal have er et HDMI-kabel, der er mærket med HDMI 2.0, i god kvalitet. Det kaldes også et højhastigheds HDMI-kabel. Ved hjælp af dette kabel skal du være i stand til at forbinde skærmen til dit system og nyde 4K-videoer.

  1. Remo Reparationsværktøj

Selv efter at have overholdt alle disse specifikationer, hvis du stadig har problemer med at afspille 4K-videoer på din computer, kan der være nogle problemer med selve filen. Filen kan være beskadiget eller beskadiget, når du prøver at afspille videoen ved hjælp af en inkompatibel medieafspiller. Eller det kunne have fået beskadigelse, mens videoen blev overført fra en lagerenhed til en anden.

For at reparerer PC kan ikke afspille video 4k UHD, du kan bruge videoreparationsværktøjer som Remo Repair MOV. Det er et fantastisk værktøj, der kan reparere korrupte, beskadigede eller ødelagte MOV-filer.

Bemærk: Hvis din 4K-video er i AVI-format, kan du bruge Remo Repair AVI-versionen. Dette værktøj vil let reparer video AVI i enkle trin.

Kompatibilitet: Remo Repair MOV er designet til at arbejde med både Windows og Mac-systemer i alle de nyeste versioner. Windows 10, Windows 8, 7, Vista, XP og i Mac, High Sierra, Sierra, El Capitan, Yosemite osv. Understøttes alle.

Trin til at reparere MOV ved hjælp af Remo Repair MOV


Download Now For Windows

Download Now For Mac

  1. Som et første trin skal du downloade og installere Remo Repair MOVpå dit system
  2. Klik på Healthy Filefor at vælge en god sund fil, der skal bruges som reference til reparation af den korrupte MOV
  3. Vælg derefter den korrupte fil, der skal repareres, ved at klikke på Corrupt fileknap
  4. Klik Repairtil at reparere din korrupte MOV-fil
  5. Som et sidste skridt, bare saveden reparerede fil

Bekymret for reparationsværktøjet til at ændre din originale video? Du skal ikke bekymre dig om det med Remo Repair.

Der er en forestilling om, at nogle af videoreparationsværktøjerne muligvis ændrer den originale fil eller dens indhold, men med Remo video reparation software, du behøver ikke at bekymre dig om det, da det er bygget til at bruge en skrivebeskyttet mekanisme til at reparere filer. Så der er ingen måde, hvor dine originale filer ændres eller beskadiges. Dette værktøj reparation pc kan ikke afspille video 4k UHD af formaterne MOV, MP4, AVI, MPEG-4 osv. med codecs- Video-codecs – avc1, mp4v, mjpeg og Audio codecs – sået, RAW, mp4a.

Både Remo Repair MOV- og AVI-versioner af softwaren er tilgængelige til en gratis prøveperiode. Download prøveversionen og reparer din fil gratis! Prøv det i dag!

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply