Reparation Slettet Fil Tilfældigt efter Windows 10 Opdatering

Så du har taget beslutningen og foretaget en opgradering til Windows 10. Du er tilfreds med udseendet og føler dig også begejstret ved returnering af Start-knappen. Mens du stadig udforsker nye funktioner, finder du pludselig, at nogle af dine filer forsvinder fra skrivebordet. Du er frustreret og chokeret, så du er her på udkig efter svar.

Hvis du er i en sådan situation, forstår vi, hvordan du har det, og vi er her for at hjælpe dig. Det er normalt at blive forstyrret, men det er vigtigt at forstå, at selve opgraderingen ikke er årsagen til datatab. Det kan muligvis skyldes en korrupt brugerprofil eller andre sådanne grunde.

Til reparerer slettet fil tilfældigt efter Windows 10 opdatering, kan du følge et af trinnene nedenfor.

Løsning 1: Brug af Windows.old-Mappen

 1. Klik på Windows + Eat åbne File Explorer
 2. Abne C: kør og søg efter old folder
 3. Åbn mappen, og klik på Users
 4. Vælg dit brugernavn og gå til desktopfolder
 5. Identificer de filer, der blev slettet, og kopier dem tilbage til dit skrivebord

Bemærk: Sørg for, at du ikke foretager nogen ændringer i Windows.old-mappen, da det kan forhindre dig i at rulle tilbage til en tidligere version af Windows (forklaret nedenfor).

Løsning 2: Brug Remo-Software

Hvis du ikke har held med at finde slettede filer i Windows.old-mappen, er Remo-datagendannelsessoftware en god måde at gendanne dem på. Denne software kan gendanne permanent slettede filer (slettet fra papirkurven), filer, der slettes / mistes af ukendte årsager (f.eks. tilfældigt som i dette tilfælde) eller filer, der slettes ved hjælp af tredjepartsværktøjer.

Softwaren udfører en sektormæssig scanning af dit drev for at identificere alle slettede filer og mapper ved at identificere det slettede mærke på dem. Originalitet af data og fil / mappestruktur bevares i gendannelsesprocessen. Således har du ingen grund til at bekymre dig om, at værktøjet ændrer dine data eller struktur.

Hvad er der mere? Ikke kun gendanner softwaren filer fra interne harddiske, men også fra eksterne harddiske, USB-pendrev, SD og andre lagerenheder. Med hensyn til kompatibilitet kan softwaren bruges til alle versioner af Windows inklusive Windows 10.

Rollback til Windows 8! En mulighed for at overveje, om du ikke er tilfreds med opgraderingen

Hvis du ikke er tilfreds med opgraderingen til Windows 10 og stadig er bekymret for sletning af filer eller andre bisarre ting, kan du flytte tilbage til Windows 8. Du kan gøre det inden for 10 dage efter opgraderingen. Følg nedenstående trin for at gøre det.

 1. Klik på Settingsog vælg Update & Security
 2. I Searchbar, indtast ‘Recovery options’
 3. Vælg Recovery OptionsRollback
 4. Klik på Get Started
 5. Microsoft vil bede dig om årsagen til, at du ruller tilbage; indtast en grund og fortsæt
 6. Du får et “Hvad skal du vide” informationsvindue, der forklarer, at “eventuelle ændringer foretaget i indstillingerne i Windows 10 ikke gemmes”. Klik Nextfor at bekræfte og rulle tilbage.

Konklusion

Når du ruller tilbage, har du alle dine gamle data og indstillinger sammen med den ældre Windows-version, som du er komfortabel med. Vi håber, at dette blogindlæg hjælper dig reparation slettet fil tilfældigt efter Windows 10 opdatering og tag også forholdsregler (som roll roll back), hvis du ikke er tilpas med den nye Windows 10.

Reparation Slettet Fil Tilfældigt efter Windows 10 Opdatering was last modified: juli 27th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*