Reparation ZIP Fil Fejl 0x80004005

Zip er en af de mest almindelige typer filkomprimering, der bruges i dag. Dette format foretrækkes på grund af dets pålidelighed og det faktum, at det bruger en tabsfri komprimering.

Selvom Zip-formatet er pålideligt og sikkert at bruge i de fleste tilfælde, kan du støde på problemer med det en gang imellem. I dette blogindlæg diskuterer vi en fejl ‘0x80004005’, der opstår, når du prøver at udpakke Zip-filer. Lad os begynde med at forstå årsagerne til denne fejl i Zip-filen.

Årsager til fejlen ‘0x800004005’

  • Hvis du bruger Windows.zip-applikationen til at udpakke din fil, og din Zip-fil komprimeres ved hjælp af Bzip2, LZMA, PPMd eller en hvilken som helst algoritme, som Windows ikke understøtter, produceres der en fejl.
  • Korruption i systemfiler er også en anden årsag til denne fejl i Zip-filen

Hvordan Reparerer ZIP Fil Fejl 0x80004005

Løsning 1: Brug WinZip eller 7-Zip

Hvis du bruger et program som Windows.zip til at håndtere dine Zip-filer, er chancerne for, at din fils komprimeringsalgoritme muligvis ikke understøttes af Windows som forklaret ovenfor. I sådanne tilfælde kan du bruge alternative programmer som 7-Zip eller WinZip, som er designet til at håndtere alle former for komprimeringsalgoritmer. Ved hjælp af disse programmer kan du udpakke dine Zip-filer med succes.

Løsning 2: Brug SFC til at reparere systemfiler

Kørsel af SFC eller System File Checker hjælper dig med at scanne og reparere dine systemfiler. Følg nedenstående trin for at køre SFC.

  1. Trykke Windows + Xfor at åbne strømbrugermenuen
  2. Klik på Command Prompt (Admin)
  3. Gå ind i administratoren login IDog password for at åbne kommandoprompten
  4. Skriv SFC /SCANNOW

Denne kommando scanner og reparerer dine korrupte systemfiler. Når SFC er kørt, kan du også køre CHKDSK til at scanne og reparerer ZIP fil fejl 0x80004005.

Skriv for at køre CHKDSK CHKDSK /F /R i kommandoprompten

CHKDSK kan tage et stykke tid at køre afhængigt af størrelsen på dit drev og korruptionsniveau. Lad CHKDSK gennemføre sin reparationsproces og genstarte dit system. Prøv derefter at udpakke din Zip-fil.

Hvis ingen af disse metoder fungerer, er der en mulighed for, at din Zip-fil er korrupt eller beskadiget. I sådanne tilfælde skal du reparere filen ved hjælp af specialiserede Zip-reparationsværktøjer, såsom Remo Repair Zip.

Brug Remo Repair Zip

Remo Repair Zip bruges til at løse alle slags korruptionsproblemer, såsom headerproblemer, CRC-fejl osv. Det betyder ikke noget, om dine Zip-filer er store; softwaren er designet til at arbejde med filer på over 4 GB i størrelse.

Softwaren kan reparation ZIP fil fejl 0x80004005 der er gemt på alle slags lagringsenheder såsom pendrev, interne og eksterne harddiske, SD-kort osv.

For at reparere din Zip-fil ved hjælp af Remo Repair Zip, skal du blot hente softwaren og vælge din korrupte Zip-fil. Klik derefter på Repair for softwaren til at overtage og reparere filen. For flere detaljer om produktet eller trinnene, se reparere ødelagt ZIP-fil. Download en prøveperiode og reparér din fil gratis!

Reparation ZIP Fil Fejl 0x80004005 was last modified: august 25th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*