Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Reparation af Beskadigede Fotos ved hjælp af Photoshop?

De fleste af de billeder, vi klikker på, ender ikke, som vi forventer, da de ofte er beskadiget på grund af forskellige digitale støj eller interferens. For eksempel kornede billeder, overeksponerede billeder eller lavt mættede billeder. Heldigvis kan alle disse digitale lyde på fotos nemt justeres ved hjælp af Photoshop-applikationer. Det er ikke nødvendigt, at du er en Photoshop-assistent for at rette nogen af disse fejl. Her er enkle værktøjer, der hjælper dig med at reparere det beskadigede billede ved hjælp af Photoshop og bringe det tilbage til livet.

Bemærk: Hvis dit Photoshop-program går ned, mens du arbejder, kan du det gendanne tabte eller ikke-gemte billeder ved hjælp af midlertidige Photoshop filer

Her er nogle af de mest almindelige forstyrrelser der ødelægger vores billeder

 • Kornet eller støjende billeder
 • Overeksponering
 • Bløde billeder
 • Billeder med lav mætning

3 Metoder til at Reparere Beskadigede Fotos i Photoshop:

 • Brug støjreduktionsfiltre
 • Brug Lab Color Mode
 • Brug Photoshop-retoucherings- og reparationsværktøjer

Hvordan reducerer man støjen i billeder ved hjælp af Photoshop?

Ved at bruge støjreduktionsfilteret kan du rette pletter, korn, røde, grønne og blå prikker, farvekanter, glorier, skygger, pixelering, luminansstøj (sorte, hvide og grå prikker), striber osv. på billeder.

fixing unsaturated photo using photoshop application

Kornet eller støjende billeder opstår, når du tager et billede i svagt lys. Generelt, når du prøver at tage et billede i svagt lys, skal du have en høj ISO. ISO definerer følsomheden af et kameras billedsensor over for lyset. Højere ISO højere følsomhed. Derfor, når du prøver at tage et billede i svagt lys, justerer kameraet eller telefonen sig automatisk til høj ISO, hvilket resulterer i kornet eller støjende billeder.

De kornete billeder kan nemt rettes ved hjælp af Photoshop-støjfilteret. Følg de nævnte trin for at reducere støjen ved hjælp af Photoshop-applikationen.

 • Start Photoshop-applikationen, og åbn billedet med støj eller korn på Photoshop
 • Gå til FilterNoise Reduce Noise mulighed for at åbne vinduet Reducer støj.

how to insert noise filter while repairing photo using photoshop

 • På venstre side af Reduce Noisevindue, kan du se “Color Noise value”, juster værdierne og se, om kornet reducerer eller ej.
 • Marker afkrydsningsfeltet Fjern JPEG-artefakter for at se live-ændringerne

reducing the noise using photoshop

 • Vær subtil med ændringerne, fordi at foretage væsentlige ændringer uden fuldstændig viden kan ødelægge billedet i stedet for at gøre det bedre.

Når du har foretaget ændringer i dit krav, skal du gemme billedet og straks lukke PS-applikationen. Hvis PS-applikationen går ned og bliver afsluttet, kan din PSD-fil blive beskadiget og resultere i en uventet afslutning på filfejlen på PS applikationen.

Reparer luminansstøj i beskadigede billeder ved at bruge Lab Color Mode

Lab Color Mode kan rette op på luminansstøj, som inkluderer lysstyrkeproblemer, sorte, hvide og grå prikker på billedet.

 • Åbn Photoshop-menuen, gå til Image Mode Lab Color
 • Vælg Layers, opret en kopi af laget ved at trække det aktuelle billedbaggrundslag til Create New Layerikon
 • Klik på Channelsfanen, skal du oprette en kopi af Lightness-kanalen ved at trække den aktuelle kanal til Create New Channel ikon ses nedenfor. Navngiv den nye kanal noget andet end originalen.
 • Den channels fanen har Lightnesschannel (til lysstyrke) og kanaler a og b (til farver). Klik på Lightness channel, juster de respektive værdier for at reducere luminansstøjen

Reparer Overeksponerede Billeder ved Hjælp af PS Applikation

Overeksponerede billeder opstår, når du klikker på et billede i meget lys, eller når en billedsensor udsættes for lys i lang tid. Overeksponerede billeder ser kraftigt lyse ud og maskerer alle detaljer. Overeksponering kan rettes ved at gøre billedet mørkere ved hjælp af Photoshop-applikationen.

 • Åbn det overeksponerede billede på PS-applikationen
 • Fra højre værktøjslinje skal du vælge Channel Pallet, hvor du kan finde RGBRedGreen,og Blue Hold nu Ctrl nede og klik på RGB channel for at vælge det overeksponerede område.

using rgb channel to fix overexposure on photoshop

 • Tryk nu på Ctrl + J for at indsætte det valgte område i et nyt lag. Skift lagstatus til multiplyfor at gøre billedet mørkere

multiplying the overexposed layer

 • Følgende er før og efter resultaterne efter justering af lagene og reduktion af overeksponeringen ved hjælp af Photoshop-applikationen.

after reducing over exposure

Mens du fikser billedet i Photoshop, skal du være forsigtig, fordi Photoshop-applikationen har brug for mange ressourcer, såsom RAM og en god processor. Hvis ressourcerne er utilstrækkelige, kan PS-applikationen gå ned og beskadige PSD-filen. Af en eller anden grund, hvis du nogensinde beskadiger PSD-filen, er den hurtigste og enkleste metode til at rette en PSD-fil ved hjælp af Remo PSD-reparationssoftware.

free-download-for-win free-download-for-mac

Reparer Under eller Lavt Mættede Billeder ved Hjælp af Photoshop

Du har klikket på et fantastisk billede, men det ser livløst ud uden farver. Heldigvis hjælper Photoshop dig med at rette billedet og få disse farver til at springe ud. Alt du skal gøre er at bruge hue and saturation filter. Du kan finde farvetone- og mætningfilteret nederst til højre på værktøjslinjen.

Klik på hue and saturation filter for at åbne mætningsværktøjskassen. Du kan justere mætningsområdet ved at trække i mætningsbjælken. Men ved at bruge farvetone- og mætningfiltre kan du ikke justere en enkelt farve ad gangen. Desuden vil overjustering af mætningsfilteret ødelægge hele billedet.

using hue and saturation to fix the low saturation

Den bedre måde at justere farvemætningen på et billede og få billedet til at se skarpt ud, er ved at bruge en kanal mixer filter. Kanalmixere giver dig mulighed for at justere bluesgreens, og reds individuelt. Du kan finde kanalfilteret i samme menu. Når du har åbnet kanalmixerfilteret, skal du følge de nævnte trin:

Hvordan brug kanalmixfilter til at rette billeder med lavt mættede niveau?

Du kan finde mætningsværdierne for individuelle farver og total i det nederste filter. Tricket er at fastholde den totale mætningsværdi på 100. Så hvis du justerer den røde mætningsværdi ved 200, skal du justere grøn og blå til -50, så den samlede mætning forbliver 100. Og følg trinene omhyggeligt.

color mixer to improve saturation

 • Klik på udgangskanalen og indstil den til rød. Skift værdien af rød til 200 og indstil samtidig blå og grøn til -50.
 • På samme måde skal du ændre udgangskanalen til grøn og blå og foretage lignende justeringer i overensstemmelse hermed.
 • En vigtig ting at huske er at holde det samlede mætningsniveau på 100.

Når billedet er til dine krav, gem billedet med din ønskede udvidelse. Sørg for, at du har nok lagerplads tilbage på dit drev, mens du arbejder med Photoshop-filer. Hvis lagerpladsen er utilstrækkelig, kan du støde på skrabe disk fejl på Photoshop. Her er det endelige billede.

photo fixed using photoshop application

Konklusion

Det er alt, du skal gøre, hvis du ser resultaterne af det billede, vi har justeret i denne artikel, det kan være tydeligt, hvor effektivt Photoshop-applikationen vil fungere, mens du reparerer de kedelige og livløse billeder. Det eneste, du skal gøre, er at blive ved med at arbejde og ikke miste din praksis på Photoshop-applikationen. Næste gang, eksperimenter med forskellige niveauer af mætning og del dine resultater med os i kommentarfeltet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply