Reparere Harddisk Fejlkode 2000 0142

Det er computerens produktivitet, der er ansvarlig for, at du udfører alt arbejdet problemfrit. Det er en af de store fordele, men hvis computerne eller deres harddiske svigter, ser de ud til at være intet andet end en dum kasse!

Oplever en fejlkode som Harddiskfejl: 2000 0142 indikerer, at der er noget galt med din computers harddisk. Nå, dette kan skyldes CPU-fejl, operativsystemnedbrud, harddiskfejl ved at bestå en selvtest og mange andre.

En harddiskfejl lyder dog som noget, der ikke kan løses, men det kan give dig et diagnostisk tip til at rette det! Hvis harddisken stadig er under garanti, skal du blot ringe til producenten eller vælge service på stedet og få den udskiftet. Inden du fortsætter med dette trin, kan det imidlertid være muligt at udskifte IDE- eller SATA-kabler og tilslutte harddisken til et andet system reparere harddisk fejlkode 2000 0142 skønt det bare er endnu en løsning.

Metode #1: Kør S.M.A.R.T Test

Nogle pc- / bærbare producenter leverer diagnostiske værktøjer og metoder til opstart før opstart reparation harddisk fejlkode 2000 0142. Først skal du løbe S.M.A.R.T (Selvovervågning, analyse og rapporteringsteknologi) test på harddisken for at foretage nogle grundlæggende overvågningsanalyser og for at opdage den mulige årsag til harddiskfejlen.

Hvordan udføres S.M.A.R.T testen?

Inden du fortsætter med at køre S.M.A.R.T-testen, skal du udskifte IDE / SATA-kabler for at opdage den mulige årsag til drevfejl. Følg derefter disse trin for at køre testen:

Trin #1: Genstart din pc / bærbare computer, og gå ind i BIOS Setup Utility. I Windows Vista eller nyere skal du gentagne gange trykke på F12-tasten, mens dit system starter. For Windows XP eller tidligere skal du gentagne gange trykke på F1-tasten for at åbne BIOS Setup Utility.

Trin #2: Vælg den berørte harddisk, og tryk på Enter. Vælg SMART Support og tryk igen Enter.

Trin #3: Fra de givne enhed test, skal du vælge en hvilken som helst af de af følgende:

  • SMART statuskontrol: Det kontrollerer status for HDD SMART-status
  • SMART kort selvtest: Det kører en kort selvtest på harddisken
  • SMART udvidet selvtest: Kør og udvidet selvtest på harddisken

Trin #4: Når testen er afsluttet, skal du trykke på Esc nøgle.

Metode #2: Hvordan Reparere Harddisk Fejlkode 2000 0142 med Indbygget og Online Diagnostik – PSA eller ePSA Fejlkoder

Harddiskfejl 0142 er især almindelig hos virksomheder som Dell, der undertiden bruger en unik og proprietær hardware inde i computeren. Det hjælper dem med at diagnosticere bedre problemer forbundet med denne hardware. Og det er, hvad der skete med fejlkoden 2000 0142. Dette er unikt for Dells computer.

Virksomheden Dell tilbyder dog indbyggede og online diagnosticeringsværktøjer, nemlig PSA (Dell Pre-Boot System Assessment) og Enhanced Pre-Boot System Assessment (ePSA) diagnostics. Og her er trinene til at gå ind i indbygget og online diagnostik.

Trin #1: Genstart din Dell, og tryk gentagne gange på F12 at gå ind One-time Boot Menu og vælg Diagnostics. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre processen. Hvis testen mislykkes, skal du notere validering og fejlkode.

Trin #2:  Gå til Dell Support-webstedet, indtast din servicekode, klik på Indsend og diagnosticering (Online diagnostik).

Metode #3: Kør Support Assist og Kontroller for Hardware eller Software Problemer:

  • Løbe Dell Support Assist applikation, vælg Hardware Checkup
  • Fra de givne diagnostiske tests, løbe Default, Stress or Scan a Specific Device diagnostisk test

Bemærk: Hvis Support Assist ikke er forudinstalleret, skal du downloade den til dine pc’er og laptops fra det officielle websted

Hvis din pc / laptop er dækket af hardwaregaranti, skal du kontakte Dell support. Desuden skal du sikkerhedskopiere alle dine vigtige data, før du løser fejlen 0142, da der er en sandsynlighed for, at processen kan udslette dem. I mangel af en sikkerhedskopi kan du dog vælge en datagendannelsessoftware til at hente dine data fra harddisken. Remo Hard Drive Recovery er en nem at bruge software til gendan data fra hard disk selv når det ikke registreres. Det er pålideligt, 100% sikkert at bruge og giver ligetil genoprettelsesproces.

Hvis intet fungerer, skal du blot udskifte den berørte harddisk med den nye og gendanne alle dine data.

Reparere Harddisk Fejlkode 2000 0142 was last modified: maj 6th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*