Reparere kan ikke Abne Lydstyrken for Direkte Adgang

cannot open volume for direct access

Min smartphone, der har et SD-kort, er beskadiget. Derfor fjernede jeg det fra min smartphone og tilsluttede det til mit Windows 10-operativsystem og forsøgte at køre CHKDSK fra kommandoprompt for at rette dette SD-kort, men jeg stødte på en “kan ikke åbne lydstyrke for direkte adgang” -fejl. Hvad handler denne fejl om, og hvordan løser jeg fejlen?

Hvis du er stødt på fejlen “kan ikke åbne lydstyrke for direkte adgang” på dit SD-kort og anden lagerenhed, er denne artikel noget for dig. I denne læsning lærer du om fejlen, årsagerne og effektive løsninger til at rette dem. Før vi går videre med detaljer, skal vi først forstå mere om fejlen.

Hvad kan ikke Abne Lydstyrke for Direkte Adgang Betyde?

Kan ikke åbne lydstyrken for direkte adgang er en almindelig fejl forbundet med beskadiget SD kort, USB og harddiske. Denne fejl opstår på grund af DBR-korruption eller fysisk skade på din lagerenhed. Korruption kan let løses ved at følge løsningerne i afsnittet nedenfor.

Årsager til Fejlen kan ikke åbne lydstyrken for direkte adgang?

 1. DBR korruption– DBR er den første sektor af Master Boot Record, DBR indeholder alt, hvad der kræves for at starte operativsystemet. Derfor, hvis DBR er beskadiget, ses denne fejl ofte.
 2. Fysisk skade– Den sandsynlige årsag til denne fejl kan være fysisk skade, lagerenheder er sårbare, og skader kan resultere i fejlen

Bemærk – I tilfælde af fysisk skade i følgende metoder fungerer muligvis ikke, hvis din SD kort genkendes ikke mens du er tilsluttet Windows-operativsystemet.

I det kommende afsnit nedenfor vil vi guide dig gennem problemfri løsninger til, hvordan du løser det ikke åbne lydstyrke til direkte adgang til dit SD-kort, USB eller harddisk.

Hvordan Reparere kan ikke Abne Lydstyrken for Direkte Adgang i SD Kort, USB, Harddisk?

Til reparere kan ikke åbne lydstyrken for direkte adgang fejl i SD-kort, USB eller harddisk følg løsningerne givet i afsnittet nedenfor

 • Brug filudforsker
 • Brug Disk Management
 • Kør CHKDSK i rent startmiljø

Bemærk – Alle de her nævnte metoder involverer operationer, der fører til tab af data. Prøv at gendanne dine data med Remo Data Recovery-software

Reparation kan ikke åbne lydstyrken for direkte adgang ved hjælp af file explorer

 • Åbn This PC.
 • Højreklik på enheden eller SD card/ USB/ partitionskal du formatere.
 • VælgeFormat.
 • Vælg et nyt filsystem, og indstil de resterende muligheder.
 • Vent til processen er færdig.

Løs CHKDSK-fejlen ved hjælp af Diskhåndtering

 • Gå til This PC > Manage > Disk Management.

disk management

 • Right-clickSD-kortet eller en hvilken som helst lagerenhed, som du vil formatere, og klik på Format.
 • Opsæt indstillingerne og start formatering proces.

Kør CHKDSK i rent startmiljø

 • Tryk på Windows + Rog indtast

cannot open volume for direct access

 • Skift til fanen Tjenester i vinduet Systemkonfiguration.
 • Marker Skjul alle Microsoft-tjenester, og klik Disable allApply > OK.
 • Gå derefter til fanen Startup og klik på Åbn Jobliste.
 • Klik på hvert element, og vælg Deaktiver.
 • Genstart din computer og kør CHKDSK igen.

Bemærk – Tjek denne info hvis i tilfælde CHKDSK kommando slettede filer.

Efter at have fulgt ovennævnte metoder, vil du være i stand til at løse den ikke-fejl i din lagerenhed. Under processen med at implementere disse metoder støder du muligvis på et datatabsscenarie på grund af formatering af din lagerenhed.

Når du har formateret lagerenheden, er det næste trin at gendanne dine mistede data fra lagerenheden. Til dette skal du bruge et pålideligt datagendannelsesværktøj som Remo gendanne at hente de mistede data fra lagerenheder uden besvær. Værktøjet er kompatibelt med både Windows og Mac OS.

Remo Recover er den bedste datagendannelsessoftware til at gendanne data fra din formaterede lagerenhed efter reparation af chkdsk-fejlen. Værktøjet kan nemt gendanne fotos, videoer eller ethvert andet filformat. Download værktøjet gratis nu!

Konklusion

Denne artikel understreger, hvad chkdsk ikke kan åbne lydstyrke for direkte adgangsfejl, og hvad du skal gøre for at rette denne fejl og genvinde adgang til din lagerenhed. Denne fejl kan være fatal for dine data, hvis du ikke gendanner dine data ved hjælp af Remo Recover efter at have rettet fejlen som nævnt i artiklen.

Hvis du i fremtiden er stødt på sådanne situationer, foreslås det altid, at du skal tage backup af dine vigtige data, selvom de er gemt på bærbare enheder

Reparere kan ikke Abne Lydstyrken for Direkte Adgang was last modified: april 7th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*