Sådan Reparere Kan ikke Reparere Mac SSD fra Gendannelsestilstand Diskværktøj Førstehjælpsproblem?

Da jeg forsøgte at køre førstehjælp på SSD-drevet, fik det en fejl, der angav det

“Førstehjælp fandt korruption, der skal repareres. For at reparere startvolumenet, kør Førstehjælp fra Genopretning.”

Så jeg genstartede min computer ved at holde Cmd-R muligheder for at gå ind i Recovery mode. Da jeg kom ind i Recovery Mode, åbnede jeg Disk Utility og valgte SSD-drevet til at køre førstehjælp. Men jeg fik den samme fejlmeddelelse som ovenfor. Kan du hjælpe mig med at løse dette problem?”

Godt! Dette har været et ret almindeligt problem nu, Mac-brugere, der prøver at køre førstehjælp fra gendannelsestilstand til at reparere eksternt drev, står over for lignende fejl. Så her er en artikel, der hjælper dig med at løse, hvor du ikke kan køre First Aid Disk Utility i gendannelsestilstand.

Førstehjælp er funktionalitet tilgængelig under Mac Disk Utility. Dette Disk First Aid-værktøj validerer og reparerer fejl og logiske problemer, der er forbundet med eksterne harddiske som SSD, der ikke fungerer korrekt, problemer, der vedrører filsystemet, Mac-system med opstartproblemer osv. På alle APFS, HFS og HFS + eksterne harddiske.

Kør førstehjælp i gendannelsestilstand ved hjælp af kommandolinjen –

Hvis du ikke har kørt førstehjælp i gendannelsestilstand, skal du bruge kommandolinjen til ikke at reparere Mac SSD fra gendannelse af førstehjælp:

  • Indtast kommandoen for at bekræfte dit SSD-drev – diskutil verifyDisk /dev/disk0
  • Indtast derefter diskutil repairDisk /dev/disk0kommando til at reparere dit SSD-drev.
  • Når du har udført disse kommandoer, skal du gå tilbage til Diskværktøj og fortsætte med at reparere dit SSD-drev.
  • Nu kan du køre First Aid fra opsving uden at få nogen fejl.

Bemærk: Det anbefales altid at sikkerhedskopiere data fra SSD, før du kører First Aid Disk Utility. Da en forkert kommando kan koste dig en enorm mængde datatab fra din eksterne disk.

Hvordan kører førstehjælp fra gendannelse til reparation af diskfejl?

  1. Vælg Genstart i Apple-menuen.
  2. Kort efter din Mac genstarter, skal du holde Kommando- og R-tasterne nede, indtil Apple-logoet vises.
  3. Vælg Disk Utility-indstillingen, og klik på Fortsæt.
  4. I den venstre menu vælger du nu den disk eller den lydstyrke, du vil reparere.
  5. Klik på førstehjælp
  6. Klik på Kør

På denne måde kan du køre First Aid fra gendannelse til at reparere din disk med succes. I tilfælde, hvis det rapporterer fejlmeddelelser som Disk Utility can’t repair your disk eller The underlying task reported failure, prøv at køre First Aid Disk Utility Repair igen.

Husk, at hvis du har kørt førstehjælp fra gendannelse til at løse SSD-drev eller en ekstern harddisk, verificerer Diskværktøjsfunktion partitionstabellen for at udføre yderligere godkendelse og undersøger derefter hvert volumen individuelt for at løse problemer. Hvis du kører førstehjælp fra gendannelse direkte på en lydstyrke, verificerer hjælpeprogrammet kun indholdet, der vedrører dette volumen, uden at udføre yderligere kontrol.

Fix Kan ikke køre førstehjælps gendannelsestilstand og gendanne data:

I tilfælde af at du ikke fik løst manglende mulighed for at køre First Aid-gendannelsesproblemer, selv efter implementering af den ovenfor anførte metode, skyldes dette alvorlig korruption, der kan løses ved at formatere din eksterne harddisk. Diskværktøjet er begrænset til kun at løse visse problemer, som en SSD eller ekstern harddisk kan have.

Før du omformaterer dit drev, anbefales det, at du sikkerhedskopierer de vigtige filer, du aldrig vil miste. Udover dette, brug Remo Mac Datagendannelse Software hvilket er et meget effektivt værktøj til at scanne korrupte og utilgængelige harddiske som en SSD.

Remo Mac datagendannelsesværktøj er en fremtrædende software til at gendanne mistede / slettede data fra utilgængelige, beskadigede, formaterede eller omformaterede eksterne diske på macOS. Det kommer med en unik funktion, der giver dig mulighed for at gendanne valgte filer efter eget valg eller gendanne komplette data. Denne mulighed er nyttig til at prioritere valgt filgendannelse fra beskadigede og formaterede eksterne drev baseret på dens betydning. Da det undgår at gendanne filer, der er unødvendige, korrupte eller skadelige for enheden. Hent nu!!!

free-download-for-mac

Brug Remo Mac Data Recovery-software, da det hjælper dig med at gendanne data fra MacBook Air SSD, MacBook Pro SSD og andre Mac-baserede enheder. Det understøtter også gendannelse fra alle de nyeste versioner af macOS som Catalina, Mojave, High Sierra osv. Med bare et par klik.

Sådan Reparere Kan ikke Reparere Mac SSD fra Gendannelsestilstand Diskværktøj Førstehjælpsproblem? was last modified: juli 6th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*