Mac

Sådan Reparere Kan ikke Reparere Mac SSD fra Gendannelsestilstand Diskværktøj Førstehjælpsproblem?

5 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

“Da jeg forsøgte at køre First Aid på SSD-drevet, fik det en fejlmeddelelse om det

"Førstehjælp fandt korruption, der skal repareres. For at reparere startvolumen skal du køre First Aid from Recovery."

Så jeg genstartede min computer ved at holde Cmd-R indstillinger for at gå ind i gendannelsestilstand. Da jeg kom ind i gendannelsestilstand, åbnede jeg Diskværktøj og valgte derefter SSD-drevet til at køre First Aid. Men jeg fik den samme fejlmeddelelse som ovenfor. Kan du hjælpe mig med at løse dette problem?”

Godt! Dette har været et ret almindeligt problem nu, Mac-brugere forsøger at køre førstehjælp fra gendannelsestilstand for at reparere korrupte SSD, USB-drev eller ekstern harddisk vises ikke på Mac. Så her er en artikel, der hjælper dig med at løse ude af stand til at køre First Aid Disk Utility i gendannelsestilstand.

Førstehjælp er funktionalitet tilgængelig under Mac Disk Utility. Dette Disk First Aid-værktøj validerer og reparerer fejl og logiske problemer, der er forbundet med eksterne harddiske som SSD, der ikke fungerer korrekt, problemer, der vedrører filsystemet, Mac-system med opstartproblemer osv. På alle APFS, HFS og HFS + eksterne harddiske.

Kør Førstehjælp i Gendannelsestilstand ved Hjælp af Kommandolinjen -

Hvis du ikke har kørt førstehjælp i gendannelsestilstand, skal du bruge kommandolinjen til ikke at reparere Mac SSD fra gendannelse af førstehjælp:

  • Indtast kommandoen for at bekræfte dit SSD-drev - diskutil verifyDisk /dev/disk0
  • Indtast derefter diskutil repairDisk /dev/disk0kommando til at reparere dit SSD-drev.
  • Når du har udført disse kommandoer, skal du gå tilbage til Diskværktøj og fortsætte med at reparere dit SSD-drev.
  • Nu kan du køre First Aid fra opsving uden at få nogen fejl.

Bemærk: Det anbefales altid at sikkerhedskopiere data fra SSD, før du kører First Aid Disk Utility. Da en forkert kommando kan koste dig en enorm mængde datatab fra din eksterne disk.

Hvordan Kører Førstehjælp fra Gendannelse til Reparation af Diskfejl?

  1. Vælg Genstart i Apple-menuen.
  2. Kort efter din Mac genstarter, skal du holde Kommando- og R-tasterne nede, indtil Apple-logoet vises.
  3. Vælg Disk Utility-indstillingen, og klik på Fortsæt.
  4. I den venstre menu vælger du nu den disk eller den lydstyrke, du vil reparere.
  5. Klik på førstehjælp
  6. Klik på Kør

På denne måde kan du køre First Aid fra gendannelse til at reparere din disk med succes. I tilfælde, hvis det rapporterer fejlmeddelelser som Disk Utility can’t repair your disk eller The underlying task reported failure, prøv at køre First Aid Disk Utility Repair igen.

Husk, at hvis du har kørt førstehjælp fra gendannelse til at løse SSD-drev eller en ekstern harddisk, verificerer Diskværktøjsfunktion partitionstabellen for at udføre yderligere godkendelse og undersøger derefter hvert volumen individuelt for at løse problemer. Hvis du kører førstehjælp fra gendannelse direkte på en lydstyrke, verificerer hjælpeprogrammet kun indholdet, der vedrører dette volumen, uden at udføre yderligere kontrol.

Reparere kan ikke Køre Førstehjælps Gendannelsestilstand og Gendanne Data:

Diskværktøj er begrænset til kun at løse mindre problemer relateret til et drev. I tilfælde af, at hvis du ikke fik repareret SSD ved hjælp af førstehjælpsgendannelsen selv efter implementering af ovenstående metode, skyldes dette alvorlig korruption, som kan løses ved at formatering af eksternt drev.

Før dette anbefales det at sikkerhedskopiere de vigtige filer fra din SSD. Hvis dit drev er utilgængeligt, eller du ikke kan sikkerhedskopiere data fra det, så brug Remo Mac software til datagendannelse.

Remo Mac datagendannelsesværktøj er en fremtrædende software til at gendanne mistede / slettede data fra utilgængelige, beskadigede, formaterede eller omformaterede eksterne diske på macOS. Det kommer med en unik funktion, der giver dig mulighed for at gendanne valgte filer efter eget valg eller gendanne komplette data. Denne mulighed er nyttig til at prioritere valgt filgendannelse fra beskadigede og formaterede eksterne drev baseret på dens betydning. Da det undgår at gendanne filer, der er unødvendige, korrupte eller skadelige for enheden. Hent nu!!!

free-download-for-mac

Brug Remo Mac Data Recovery-software, da det hjælper dig med at gendanne data fra MacBook Air SSD, MacBook Pro SSD og andre Mac-baserede enheder. Det understøtter også gendannelse fra alle de nyeste versioner af macOS som Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra osv. Med bare et par klik.

About the Author: Remo Software