Sådan Reparere Kan ikke Reparere Mac SSD fra Gendannelsestilstand Diskværktøj Førstehjælpsproblem?

Da jeg forsøgte at køre førstehjælp på SSD-drevet, fik det en fejl, der angav det

“Førstehjælp fandt korruption, der skal repareres. For at reparere startvolumenet, kør Førstehjælp fra Genopretning.”

Så jeg genstartede min computer ved at holde Cmd-R muligheder for at gå ind i Recovery mode. Da jeg kom ind i Recovery Mode, åbnede jeg Disk Utility og valgte SSD-drevet til at køre førstehjælp. Men jeg fik den samme fejlmeddelelse som ovenfor. Kan du hjælpe mig med at løse dette problem?”

Godt! Jeg har set mange mennesker udstationering lignende problemer i forskellige fora. Så her har jeg forklaret om en løsning, der kan løse problemet.

Kør førstehjælp i gendannelsestilstand ved hjælp af Command Line-

Hvis du ikke har kørt førstehjælp i genoprettelsesfunktion, skal du bruge kommandoterminal og skrive følgende kommando én efter en.

For at bekræfte dit SSD-drev skal du indtaste kommandoen- diskutil verifyDisk /dev/disk0

Indtast derefter diskutil repairDisk /dev/disk0 kommando til at reparere dit SSD-drev

Når du har udført disse kommandoer, skal du gå tilbage til Diskværktøj og fortsætte med at reparere dit SSD-drev. Nu kan du køre førstehjælp uden at få nogen fejl.

Men sørg for, at du har sikkerhedskopieret dine SSD-drevdata, før du kører nogen kommando ved hjælp af Terminal. En forkert kommando kan koste dig en stor mængde data fra SSD-drevet. For at sikkerhedskopiere data fra Mac SSD-drevet skal du bruge Remo Mac Data Recovery-software, som det hjælper dig med Gendan data fra MacBook Air SSD, MacBook Pro SSD og andre Mac-baserede enheder.

Hvis du ikke har kørt Diskværktøj enten fra skrivebordet eller genoprettelsesfunktionen for at reparere dit SSD-drev, skal du sikkerhedskopiere SSD og tage det til SSD-drev reparationseksperter for at få det fikset.

Sådan Reparere Kan ikke Reparere Mac SSD fra Gendannelsestilstand Diskværktøj Førstehjælpsproblem? was last modified: December 10th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*