Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparere Korrupt iPhone-Video

“Bridgit” en film, der er optaget fuldstændigt på iPhone, sank en prestigefyldt Turner-pris i Storbritannien. Dette er blot et eksempel på, hvordan det påvirker videobilledet på iPhones. Enhver skade på disse videoer, der er optaget på iPhone, kan resultere i, at korruption eller video bliver uafspilelig. Denne artikel er sammensat med en problemfri DIY-guide til reparation af korrupte iPhone-video.
Se denne video for at vide, hvordan du reparerer korrupte iPhone-videoer med få klik:

Hvad forårsager videokorruption på iPhones?

Det være sig redigering, overførsel eller opbevaring, videofiler på iPhone skal håndteres med omhu. Før du går ind hvordan man reparerer korrupte iphone-video, se på nogle af årsagerne til korruption af iPhone-videoer:

– Korruption i overskriftsfil

– Afbrydelser under overførsel af videoer

– Forkerte konverteringer af videofilformat kan gøre video uafspilelig

– Afbrydelser under download af videofiler

Det kan være en af de ovennævnte grunde bag din iPhone-videokorruption. Generelt er alle iPhone-videoer af formatet “.MOV”. Dette videofilformat bruges vidt på tværs af alle enheder, inklusive smartphones og kameraer.

Forsøg på at reparere korrupte iPhone-video på egen hånd ved hjælp af upålidelige metoder fra internettet kan yderligere skade din videofil. Derfor er det vigtigt, at du går med en pålidelig og afprøvet metode til repair .MOV file from iPhone.

Bevist metode til at reparere korrupt iPhone-video:

Med en række løsninger tilgængelige på internettet til reparere skader iPhone video, at vælge den rigtige til dig kan være vanskeligt. De beskadigede videofiler er allerede beskadiget; det ville være klogt at vælge en fremgangsmåde til reparation af din MOV-fil, der begrænser yderligere skader.

Remo Repair MOV er det mest gennemgåede videoreparationsværktøj på tværs af alle platforme af Windows og Mac-operativsystemer. Det MOV reparation værktøj prioriterer videofilens sikkerhed, inden du arbejder på den.

Derfor opretter og arbejder softwaren på kopien af den beskadigede videofil til reparation af korrupte iPhone-video. Dermed generating an error free playable video file on your iPhone.

Remo Repair MOV er din sikreste billet til reparation af korrupte eller beskadigede MOV / Mp4-videofiler. Med en letanvendelig grænseflade holder softwaren sikkerheden ved beskadiget videofil som prioritet og arbejder på en kopi af den originale fil til at reparere korrupte videoer. MOV Repair Tool er tilgængeligt på alle platforme af Windows og Mac, som er helt gratis at downloade.
free-download-for-winfree-download-for-mac

Reparere korrupt iPhone-video em apenas 3 cliques:

Inden du starter med reparationsprocessen for den korrupte iPhone-video, skal du importere den fil, der skal repareres til din Windows- eller Mac-computer. Følg trinnene for at reparere korrupt iPhone-video:

 • Download og Install Remo Repair MOV på din computer for at rette korrupte videoer på iPhone.
 • Efter lancering af softwaren skal du klikke på fra hovedvinduet Healthy File at vælge a healthy MOV file skudt på iPhone.
 • Klik nu Corrupted file og vælg den korrupte iPhone-video, der skal repareres.

 • Klik nu på Repair knap for at reparere korrupt iPhone-video.

 • Når softwaren er afsluttet repairing corrupt videos on iPhone softwaren giver dig mulighed for at forhåndsvise den reparerede MOV-video, før du gemmer dem på det ønskede sted.

Hvorfor bruge Remo Repair til at løse alle videokorrupsioner?

Det være sig beskadiget, beskadiget eller ikke-afspilbar video Remo Repair MOV er din bedste chance for at reparere korrupte videofiler. Softwaren er akkrediteret til at løse forskellige problemer omkring filformaterne MOV og Mp4. Nogle af grundene til at du bruger Remo Repair er som anført nedenfor:

 • Brugervenlig grænseflade, der sikrer gendannelse af korrupte MOV-filer med kun 3 klik
 • Designet til at rette alle MOV- og Mp4-filer, der er korrupte eller ikke kan afspilles
 • Sikrer reparation af korrupte iPhone-video let
 • Understøtter reparation af videofiler, der er optaget på forskellige videokameraer, herunder GoPro og Drones
 • Giver en gratis forhåndsvisning af repareret videofil.

Forståelse af årsagerne til iPhone Video Korruption:

 • Afbrydelser under overførsel: Når du prøver at overføre videoer fra din iPhone til computeren, kan forstyrrelser som pludselig nedlukning af computeren eller udsendelse af enheden skade din videofil.
 • Forkert konvertering af filformat: Konvertering af videofiler fra et format til et andet er en almindelig proces. Når det gøres ved hjælp af upålidelig software, kan det dog beskadige videofilen.
 • Videofil afspilles ikke efter redigering: Nogle gange stopper videofiler med at afspille, efter at de er redigeret. Dette problem opstår, når nogle vigtige data fra videoen bliver beskadiget efter redigering.
 • QuickTime-fejl kan ikke afspille video: Selvom dette ser ud til at være et problem med Quicktime-videoafspilleren, kan det også skyldes en vis fejl med videoen.

Hvordan undgår man videokorruption på din iPhone og computer?

Det er altid givende, når du tager de nødvendige skridt for at undgå videokorruption både på din iPhone og computer. Følg disse enkle hacks for at undgå videokorruption:

 • Det være sig din iPhone eller computer, så sørg for, at du altid har en sikkerhedskopi af dataene. På denne måde, selv i tilfælde af en korruption, har du en kopi af en gratis korrupt filfil.
 • Sørg for, at du har sikkerhedskopi, da strømstød, når du prøver at overføre video fra enheden, kan beskadige din videofil.
 • Brug altid et pålideligt videokonverterværktøj for at undgå korrupte videoklip under videokonvertering
 • Beskyt din computer med en betroet antivirussoftware mod malware og virus
 • Undgå at downloade videoer fra upålidelige kilder, der i første omgang kan blive beskadiget.

Konklusion:

Med fremkomsten af højoptimerede kameraer har smartphonefotografering især iPhone-fotografering nået det næste niveau. Fotos og videoer, der er optaget på iPhone, er ikke kun hukommelse mere, de betyder forretning.

Nu hvor du ved, hvordan du undgår skade eller korruption på disse vigtige videoer, behøver du ikke at bekymre dig om at miste dine iPhone-videoer. Bare i tilfælde af at du, hvis nogen iPhone-videoer bliver ødelagt, ved du, hvad du skal gøre.

Lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor, hvis det lykkedes dig at reparere korrupt iPhone-video.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply