Reparere Korrupte AVI Filer Mac

Stamming, frysning eller forkert lyd- og videosynkronisering indikerer, at din AVI-videofil er beskadiget. Den mest almindelige årsag til, hvorfor en AVI-fil bliver beskadiget, er ufuldstændige oplysninger forårsaget af afbrydelser under afspilning eller overførsel af filen. Læs denne skrivning nøje for at lære hvordan reparere korrupte AVI filer Mac.

Når AVI-filen bliver beskadiget, afspilles den ikke og beder om forskellige fejl. Lad os se på nogle af årsagerne, der fører til beskadigede AVI-filer på Mac:

  • Ofte at ændre filformatet for midlertidigt at rette videoen fører til korruption og utilgængelighed
  • Afbrydelser under afspilning af videoen eller tvunget nedlukning af systemet fører også til korruption af AVI-header på Mac
  • Afbrydelser under overførsel af AVI-videoer til et andet Mac-system eller en ekstern lagerenhed ødelægger filen
  • Midlertidige ændringer for at afspille AVI-filen på en ikke-understøttet medieafspiller fører til korruption af din AVI-video på Mac

Når din AVI-videofil bliver beskadiget, bliver den ikke afspillelig eller urolig. Imidlertid, AVI filer afspille ikke kan reparere ved hjælp af et professionelt AVI-reparationsværktøj som Remo Repair AVI. Dette værktøj løser korrupte AVI-filer på Mac uden at ændre den originale fil, da dette værktøj kun er bygget til skrivebeskyttet tilstand. Den brugervenlige grænseflade til Remo Repair AVI giver dig mulighed for at rette dine AVI-filer på Mac uden at involvere tekniske eller komplekse trin.

Værktøj til reparation af beskadigede AVI-videoer på Mac

VLC Media Player til Mac er i stand til reparation korrupte AVI filer Mac gratis ved at ændre Preferences af VLC-afspilleren.

  • Åbn VLC-afspiller, gå til Preferencesog vælg Show all
  • Udvide Demuxers og klik på AVI
  • Vælg Always fix fra Force index creation dropdown og klik Saveselect avi always fix to repair corrupted avi files on mac

Din korrupte AVI-fil på Mac løses på ingen tid. Hvis dette ikke fik din korrupte AVI-fil på Mac ved hjælp af en professionel AVI reparation af video værktøj på Mac anbefales stærkt. Følg nedenstående trin i videoreparationsværktøjet, og din AVI-fil løses let på ingen tid.

Reparer korrupt AVI-fil på Mac ved hjælp af Remo Reparer AVI Mac

Remo Repair AVI, et prisvindende værktøj, der opretter en kopi af din originale AVI-fil for at forhindre den i at blive ændret. Værktøjet adskiller lyd- og videostrømmene til din korrupte AVI-fil for at rette dem og tilslutter sig igen for at oprette en korruptionsfri AVI-fil. Dette værktøj kan rette AVI-videofiler på alle Mac OS-versioner, inklusive den nyeste El Capitan.

download the software to repair avi files on Mac for free

Bemærk: Du kan også reparere korrupte AVI filer Windows OS ved hjælp af Remo Repair AVI Windows-version.

Download, installer og start Remo Repair AVI på din Mac for at starte reparationsprocessen.

Trin 1: Klik på Browse for at vælge den beskadigede AVI-fil.

main screen of thesoftware to repair AVI videos

Trin 2: Klik på Repair knappen, når du har valgt din ikke-afspilbare AVI-fil for at starte reparationsprocessen.

Trin 3: Når AVI-videoen er repareret, skal du bruge Preview funktion til at verificere videoen, før den gemmes på nogen af dine lagerenheder.

Konklusion:

Brug Remo Repair AVI, skal du have reparere korrupte AVI filer Mac let. Imidlertid, hvis du har spørgsmål vedrørende produktet, skal du bruge den tekniske assistance, der leveres af Remo Software-teamet.

Reparere Korrupte AVI Filer Mac was last modified: november 18th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*