Reparere NTFS Boot Sektor

NTFS-filsystemet var designet til at være mere effektivt og pålideligt end dets forgængere. Alligevel forårsager det nogle mindre problemer, der let kan sorteres. I denne artikel vil du imidlertid lære om en unik fejl, der er kendt som den første NTFS-opstartsektor, som er uleselig eller korrupt. Med korrekt metode og anbefalede trin kan denne fejl let løses. Så bliv på artiklen for at vide, hvordan man gør det reparation NTFS boot sektor.

Metode 1: Sådan gendannes data fra ulæselige eller korrupte NTFS-partition

Metode 2: Sådan repareres ulæselige NTFS-boot-sektor

Gendan data, før du reparerer uleselig eller korrupt NTFS-boot-sektor

Du kan nemt reparere uleselig NTFS-opstartsektor ved at omformatere harddisken. Ved at formatere en harddisk slettes dog vigtige data, der er gemt på den. Derfor anbefales det at gendanne dataene fra en ulæselig NTFS-partition, før de formateres igen. Brug en pålidelig og afprøvet partitiongendannelsessoftware at gendanne data fra korrupt NTFS-partition.

Det være sig formaterede, omformaterede eller ulæselige partitioner, Remo-partitiongendannelsessoftware er skræddersyet til at gendanne data fra ulæselige NTFS-partitioner. Den meget interaktive og enkle brugergrænseflade gør den komplekse proces med formateret datagendannelse til en simpel opgave. Download og prøv Remo partitiongendannelsessoftware gratis nu.

free-download-for-win

BEMÆRK: Stop øjeblikkeligt med at bruge partition med en ulæselig NTFS-opstartsektor. Dette vil overskrive eksisterende data og resultere i permanent sletning af data

Sådan gendannes data fra uleselig eller korrupt NTFS-partition?

Tilslut din uleselige eller korrupte NTFS-partition, der indeholder harddisk, til computeren, og følg nedenstående trin.

 • Download og installer Remo harddiskgendannelsessoftwarepå din computer
 • Vælg for at gendanne en partition eller et drev Recover Partitions mulighed
 • Det indlæses til rådighed Storage Deviceog Drive/Partitions på computeren
 • Efter scanning af en lagringsenhed eller en partition vil software liste alle forudgående eksisterende partitioner på det pågældende drev
 • Find en beskadiget lagerenhed eller partition, og klik på Scanscreenshot of first step in using remo recover to recover data from unreadable or corrupt NTFS partition
 • Gendannede data kan gemmes gennem data view og file type viewscreenshot recovered data listed in File view type and data view type
 • Vælg de krævede filer, og klik på Save
 • Nævn det sted, du vil gemme.

Nu, hvor du med succes har gendannet data fra uleselig NTFS-partition, skal du læse det næste afsnit for at vide, hvordan du reparerer uleselig NTFS-opstartsektor.

Hvordan reparere NTFS boot sektor?

Når boot-sektoren bliver beskadiget, kan operativsystemet ikke læse det. En sikker måde at reparere ulæselige NTFS-opstartsektoren er ved at formatere den igen. Følg nedenstående trin for at omformatere en uleselig NTFS-opstartsektor

 • Tilslut drevet til din computer
 • Hvis operativsystemet er i stand til at registrere drevet, kan du finde drevet i filudforskeren
 • Hvis et drev ikke er fundet, kan du formatere det via computeradministrationen
 • Computer ManagementStorage Disk Management
 • På fanen diskhåndtering kan du finde dit drev
 • Når du har fundet drevet, skal du omformatere med NTFS-filsystem

Remo Gendanne fordele

 • Remo Recover er ikke begrænset til gendanne partition NTFS-system, det understøtter også gendannelse fra NTFS-5, FAT-32, ExFAT, HFS, HFS + filsystemer
 • Du kan nemt gendanne mistede data fra drev, der er geninstalleret med et nyt operativsystem
 • Remo Recover hjælper dig med at gendanne data fra forskellige lagringsenheder som SATA HDD, SSD, SD-kort, SD-drev osv.
 • Med sin preview-tilstand kan du kontrollere integriteten af de gendannede data, før du gemmer.
 • Hvis du gendanner store drev, kan du gemme gendannelsessessionen, hvilket gør dit arbejde let
 • Det giver dig mulighed for at komprimere gendannede data, det hjælper, når du løber tør for lagerplads.

Årsager til ulæselige eller korrupte NTFS første Bootsektor

Inden vi drøfter årsagerne til den ulæselige NTFS-boot-sektor, lad os forstå, hvad det er i detaljer. En startsektor oprettes kun, når et drev er formateret med et filsystem. Uanset et antal partitioner på et drev, vil der kun være en startsektor pr. Drev.

Bootsektor indeholder oplysninger, der er kendt som metadata. Metadata er ansvarlig for at opretholde en oversigt over alt indhold på drevet. Det holder også oversigt over foretagne ændringer.

Så hver gang metadatafilen manipuleres, vil de første boot-sektorer blive korrupte eller ulæselige. Følgende er listen over forhold, der forårsager en uleselig NTFS-opstartsektor.

 • Defekte sektorer
 • Boot Sector Virus
 • Forkert opstartssekvens
 • Konvertering af NTFS-drev til RAW

Defekte sektorer

Mangelfulle sektorer eller dårlige sektorer er en gruppe af sektorer, der holder op med at svare. Den mangelfulde sektor er et typisk problem på de fleste af drevene. Det kan være forårsaget af overdreven brug af drevet, skødesløs vedligeholdelse, støv eller fysisk skade.

Hvis du står over for problemer som øget starttid på et drev, mangler tilfældige filer eller krymper lagerpladsen er der en chance for mangelfulde sektorer. Du kan reparere dårlige sektorer ved hjælp af Check Disk eller chkdsk. Check Disk er et Windows-værktøj, der er programmeret til at reparere diskrelaterede problemer på NTFS- og FAT-drev. Running Check Disk finder og reparerer dårlige sektorer for at gøre dem genanvendelige.

Reparation af dem i tidlige faser kan undgå korruption i drevet. Hvis det er for sent, kan du stadig reparere drevet, men det kan muligvis ødelægge data på det.

Boot Sector Virus

Boot sektor virus inficerer specifikt den første boot sektor på et drev. Når det inficeret drevet, spreder det sig til andre drev, når brugeren starter op drevet. Det starter med at lave kopier af de inficerede filer til uinficerede regioner. Infektionen starter med at ødelægge koden til boot-sektoren. Den erstatter den eksisterende kode med en beskadiget boot sektor-kode.

Når din computer er inficeret, kan du se ydelsesproblemer på din computer. Opstart tager mere tid, eller computeren begynder at aftage, eller endda nogle gange holder op med at reagere overhovedet. Hvis den ikke har taget sig af det, vil hele styrsektoren gå ned. Du kan løse problemet med bootvirus ved at følge den nævnte instruktion.

Ligesom enhver anden virus er forebyggelse den bedste løsning. Prøv at holde sig væk fra ukendte kilder til lagerenheder og hold din antivirus opdateret. Hvis du overhovedet ikke lykkedes at identificere boot sektorvirus i tide, vil det ødelægge hele drevet. Det uheldige resultat af denne situation er enten at du ikke har adgang til drevet, eller du mister de dyrebare data om det.

Overskrivning af Boot Sector

Som omtalt tidligere har boot sektor metadata for drevet. Det betyder, at når der sker ændringer på et drev, registreres det i boot-sektoren. Under denne proces er der en chance for, at nogle programmer kan overskrives til boot-sektoren. Når startsektoren er overskrevet, vil den blive korrupt.

Der er ingen instruktioner til at fortryde dette, du kan reparere drevet ved at formatere det med et nyt filsystem. Husk, at omformatering af et drev vil medføre datatab. Hvis du vil gendanne data fra den reformaterede drevpind indtil slutningen af artiklen.

Konvertering af NTFS-drev til RAW

RAW-partitionsfejl er forårsaget, når OS ikke kan registrere filsystemet på drevet. Når en første startsektor bliver uleselig, markerer OS drevet som RAW. RAW-fejlen kan forekomme for alle slags lagringsenheder. Når en enhed er opstået med denne fejl, kan du ikke længere få adgang til dataene på den. Den eneste måde at få adgang til data på RAW-partition er ved hjælp af datagendannelsessoftware.

Konklusion:

Bootsektoren er vigtig for, at operativsystemet fungerer godt. Nogle gange kan boot sektor blive beskadiget på grund af logiske årsager. Denne artikel taler om situationer, der gør den første NTFS-boot-sektor ulæselig. Denne fejl forårsager ofte en opstartsfejl på lagerenheden. Hvis enheden ikke repareres i tide, forårsager det datatab.

Du kan nemt gendanne data fra utilgængelige data ved at bruge effektiv datagendannelsessoftware. Men hvis du føler, at der er andre effektive metoder til reparere ntfs boot sektor del med os i kommentarafsnittet nedenfor.

Reparere NTFS Boot Sektor was last modified: januar 7th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*