Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparere Outlook Certifikatfejl

Et Outlook -sikkerhedscertifikat er et digitalt certifikat til sikring af e -mails i Microsoft Outlook. Det bruges dybest set til at underskrive e -mails i Outlook, så modtageren kan være sikker på, at e -mailen faktisk er kommet fra en legitim person og ikke er blevet opsnappet eller ændret af nogen anden person.

Så hvis du er en af de brugere, der støder på Outlook -certifikatfejl, kan dette skyldes forskellige årsager. I denne artikel finder du ud af 3 effektive manuelle løsninger til, hvordan reparation Outlook certifikatfejl gratis.

Hvorfor Støder jeg på Outlook Certifikatfejl?

 1. Den mest fremtrædende årsag til fejlen er det ugyldige sikkerhedscertifikat. Når du prøver at forbinde Outlook til den ugyldige server, dukker Outlook -certifikatfejlmeddelelsen op på skærmen.
 2. Forkert dato og klokkeslæt forårsager også sikkerhedscertifikatfejl i Outlook. Hvert sikkerhedscertifikat har en udløbsdato. Når datoen er forkert og overstiger certifikatets gyldighed, viser Outlook fejlmeddelelsen.
 3. Hver server har et bestemt certifikat tildelt sit domænenavn. Hvis internetudbyderen (ISP) ændrer domænenavnet, opdaterer de det også i certifikatet. Så hvis det gamle domænenavn forbliver uændret, kan det føre til Outlook -sikkerhedscertifikatfejl.
 4. En anden situation for Outlook -fejlmeddelelsen er, når du indtaster det forkerte værtsnavn. Mens du tilføjer en ny e -mail -konto i Outlook, skal du kontrollere, om værtsnavnet er korrekt eller ej. Et forkert værtsnavn tillader ikke at etablere en forbindelse mellem serveren og e -mail -klienten.

Hvordan Reparere Outlook Certifikatfejl?

 • Bekræft certifikatnavnet
 • Skift den udgående SMTP -port
 • Brug domænenavnet på din hosting som mailserver

Bemærk: Du kan nemt løse Outlook -certifikatfejl ved hjælp af de manuelle metoder, der er nævnt i denne artikel. Hvis du støder på nogen Microsoft Outlook -fejl som f.eks Outlook datafilen åbnes ikke, PST -fil, der ikke viser e -mails, CRC -fejl osv., Så skal du gøre brug af en pålideligt Outlook PST reparationsværktøj. Remo Repair PST er et sådant værktøj, der let kan løse ovennævnte fejl uden problemer. Værktøjet fungerer med en skrivebeskyttet mekanisme til at reparere PST-filkorruption for at gendanne alle dine Outlook-e-mails og andre elementer

Bekræft certifikatnavnet

Når du støder på Outlook -certifikatfejl, skal din prioritet kontrollere, om navnet på certifikatet og mailserveren er det samme eller ej. For at etablere en problemfri forbindelse mellem mailserveren og e -mail -klienten er det nødvendigt at have navnet på mailserveren og sikkerhedscertifikatet.

Følg trinene for at bekræfte navnet på certifikatet.

 1. Da Outlook -sikkerhedscertifikatfejlen vises, skal du klikke på View Certificate.
 2. Vælg Issued to Namemulighed og kontroller, om navnet på certifikatet er det samme som mailserveren.
 3. Hvis begge ikke er de samme, skal du ændre det og derefter genstarte Outlook

Bemærk: Hvis certifikatet har flere navne, kan du prøve hvert værtsnavn én efter én. Hvis ingen af dem er relevante, skal du kontakte din internetudbyder for at få den korrekte mailserver.

Skift den udgående SMTP port

For det meste blokerer internetudbydere den udgående SMTP -port (f.eks. Udgående port 25). Og dette fører til Outlook -sikkerhedscertifikatfejl. Derfor skal du ændre serveren fra blokport til en anden port for at løse dette problem. Følg nedenstående trin.

 1. Åbn MS Outlook, og klik på File
 2. Vælg Infofanen, og klik derefter på Account Settings

 1. Vælg derefter indstillingen Kontoindstillinger på listen.
 2. Vælg din e -mail -konto, og tryk på Change.

 1. Klik nu på indstillingen Flere indstillinger og gå til Advanced tab.

 1. Skift den udgående SMTP -port, og klik på OKfor at gemme ændringen.

Bemærk: Få internetudbydere blokerer den udgående SMTP -port. Derfor skal du ændre serveren til 465, hvis du vil bruge SSL -port. På denne måde kan du rette fejlen i Outlook -sikkerhedscertifikatet. Men hvis du installerer et sikkerhedscertifikat, skal du kun vælge et brugerdefineret sikkerhedscertifikat eller et certifikat, der kun er tildelt til en bestemt mailserver.

Hvornår skal jeg bruge Usikker port?

Forskellige institutioner blokerer muligvis nogle af mailserverne, f.eks. POP 995, IMAP 993 og SMTP 465 på grund af sikkerheds- eller fortrolighedshensyn. Under dette scenario, hvis du vil reparere Otlook certifikatfejl så skal du bruge de ikke-SSL-porte.

Bemærk: De usikre porte risikerer datatyveri. De har dog også nogle sikkerhedsparametre. POP 110, IMAP 143 og SMTP 587 er de få eksempler på ikke-SSL-porte.

Brug domænenavnet på din hosting som mailserver

Hostingudbyderne er vært for et stort antal domæner. I tilfælde af delt hosting leverer de den samme server til forskellige domæner. Så sikkerhedsproblemet opstår, fordi disse hostingfirmaer ikke fornyer SSL -certifikatet for hvert domæne. De bruger kun certifikatet til deres domænenavn.

Så det er passende at bruge domænenavnet på dit hostingfirma i stedet for dit domænenavn som mailserver.

Konklusion

Ovenstående artikel opsummerer, hvordan du retter fejl i Outlook-certifikat, ved at følge ovenstående manuelle metoder kan du ubesværet reparere fejlen. Selv efter implementering af de manuelle metoder, hvis problemet går forud, er Remo Repair PST go-to-værktøjet for dig. For yderligere forespørgsler vedrørende Outlook -fejlen skal du bruge kommentarsektionen herunder.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply