Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparere Postkasse Midlertidigt Flyttet til Exchange Server

Outlook er en af de mest avancerede og mest udbredte klientmailudvekslingstjenester leveret af Microsoft. Men sjældent er den ikke fri for tilfældige fejl, en sådan fejl er “Din Outlook-postkasse er blevet midlertidigt flyttet til Microsoft Exchange Server”. Dette vises normalt som dialogboksen på billedet nedenfor.

Error mailbox temporarily moved to exchange server

Advarsel: klik ikke på “Use Temporary Mailbox” hver gang fejlen opstår, da du kan miste vigtige data, hvis du gør det.

I denne artikel lærer du om metoder til at reparation postkasse midlertidigt flyttet til exchange server fejl og årsagerne bag den.

Løsningen for at rette en Outlook-postkassefejl involverer deaktivering af de inkompatible tilføjelsesprogrammer, oprettelse af en ny Outlook-profil eller endda reparation af korrupte PST-filer ved hjælp af scanpst.exe.

Hvis du har prøvet disse ting og leder efter en vej rundt, kan du gøre brug af Remo Repair for Outlook til hurtigt at rette fejlen “Postkassen er midlertidigt flyttet til Microsoft Exchange Server”.

Hvad er en Midlertidig Postkasse?

Midlertidig postkasse: En midlertidig postkasse leveres i Outlook aktiveret med en Exchange Server til brug, når du arbejder offline eller i dårlige internetforbindelser, den vil ikke have alle dine Outlook-data på sig.

Hvis du vælger at arbejde offline med en midlertidig postkasse, vil du ikke være i stand til at sende eller modtage nogen e-mails.

Årsager til fejlen “Postkasse midlertidigt flyttet på Microsoft Exchange Server”?

Der kan være flere årsager til ” Postkasse er midlertidigt flyttet til udvekslingsserverfejl”, de mest oplagte er listet nedenfor.

  1. Korrupt eller utilgængelig Outlook-profil
  2. Beskadiget Outlook-datafil, OST for en udvekslingskonto.
  3. Antivirus eller anti-malware
  4. Inkompatible tilføjelsesprogrammer på Outlook

Før du begynder at løse problemet hurtigt, skal du overveje de vigtige forudsætninger for at være på den sikre side.

Outlook-profilerne med POP- eller IMAP-konti har vigtige PST-filer, sikkerhedskopier filerne, da du kan have tendens til at miste dataene på Outlook-filer, fordi når du fjerner en profil i Outlook, vil datafilerne på konti også blive fjernet.

Sørg for, at du sikkerhedskopiere Outlook dataelementer medmindre dataene er gemt på serveren, eller du er helt sikker på, at du ikke har brug for de data, der er gemt i filen. Brug en Outlook backup værktøj at sikkerhedskopiere alle Outlook-datafiler regelmæssigt.

Hvordan Reparere Postkasse Midlertidigt Flyttet til Exchange Server

Prøv metoderne nævnt nedenfor én efter én for at fjerne fejlen “Outlook-postkasse midlertidigt flyttet til udvekslingsserver”, vi anbefaler, at du overvejer at tage en sikkerhedskopi, før du fortsætter.

Fjern alle andre Outlook-profiler undtagen din primære profil

Fjern andre profiler fra Outlook-kontoen undtagen den primære profil, hvis du kun har én profil, gå til den næste metode. Følg nedenstående trin for at fjerne alle profilerne på din Outlook-konto:

Trin 1: Klik på File fanen og tryk på Exit, og afslutte Outlook.

Trin 2: Gå til Control Panel, Søg efter Mail ikonet, og dobbeltklik på det.

Click on mail to fix mailbox moved to exchange server error

Trin 3: Klik på Email-Accounts Knap.

click email accounts to fix mailbox moved to exchange server error

Trin 4: Vælg derefter de e-mail-konti, du vil fjerne, og tryk på Remove.

Trin 5: Klik på “Yes”, kun hvis du har taget backup af Outlook-datafilen.

Click on remove to fix mailbox moved to exchange server error

Bemærk: Hvis du ikke har backup, så tag sikkerhedskopien for at fortsætte videre.

Trin 6: Fjern derefter alle de profiler, du ikke ønsker, og klik “Yes” men ikke den primære profil.

click on yes to resolve mailbox moved to exchange server error

Trin 7: Når du har fjernet de uønskede profiler, skal du afslutte Mail-vinduet og derefter genstarte Outlook. Kontroller, om fejlen fortsætter, hvis den følger den næste metode.

Opret en ny Outlook-profil og fjern den gamle profil.

For at oprette en ny Outlook-profil skal du afslutte Outlook, gå til Kontrolpanel og dobbeltklikke på Mail-ikonet, som du gjorde før, mens du fjerner profilerne.

Trin 1: Klik nu videre Email Accounts i øverste højre hjørne. Og klik videre New.

Click on New to fix mailbox moved to exchange server error

Trin 2: Udfyld detaljerne, indstil en adgangskode, og klik på Next.

click next and resolve mailbox moved to exchange server error

Trin 3: Nu kan du slette den tidligere konto og bruge den nye konto, du sætter også denne konto op som standard ved at vælge “Always use this profile” i Mail-vinduet.

Create new profile to Mailbox temporarily moved to exchange server error

Nu vil dette være din helt nye Outlook-profil, her skulle problemet eller fejlpostkassen, der midlertidigt er flyttet til udvekslingsserveren, ikke dukke op.

Deaktiver tilføjelsesprogrammer på Outlook der ikke er kompatible.

Outlook-fejlen “Din postkasse er blevet flyttet midlertidigt til Microsoft Exchange Server” kan skyldes unødvendige tilføjelsesprogrammer aktiveret på Outlook-profilen.

Prøv at deaktivere de tilføjelser, som ikke er helt kompatible med din Outlook-profil. Tjek hvilke tilføjelsesprogrammer, der forårsager problemer ved at deaktivere dem én efter én, og aktiver de tilføjelsesprogrammer, som er nødvendige for dig. For at deaktivere skal du klikke på File > Options > Add-ins > Disable items.

Try to disable Add-ins

Det førnævnte burde fungere godt og hjælpe dig med at løse fejlen. Der er nogle yderligere metoder, du også kan prøve for at løse problemet, dvs:

Aktiver cachelagret udvekslingstilstand i Outlook, hvis det ikke allerede er aktiveret. Cacheudvekslingstilstand er kun for de brugere, der har aktiveret Outlook med Microsoft Exchange Server.

Brugere med POP- eller IMAP-servere vil ikke have udvekslingskonti. Du bør kun aktivere cachelagret udvekslingstilstand, hvis du har en udvekslingsserver.

enable cached exchange to solve mailbox moved error

Du kan også prøve at deaktiver antivirus eller anti malware software det er på dit system. Da noget antivirus-software muligvis tjekker de indgående e-mails til din konto og forhindrer dem, hvis e-mails virker skumle. Det kan også tjekke postkassens indhold og slette de skadelige e-mails uden din anerkendelse.

Brug Scanpst.exe til at løse fejlen “Mailbox midlertidigt flyttet til Exchange Server”.

Scanpst.exe er et indbygget reparationsværktøj, der bruges til at reparere korrupte PST-filer for mindre korruption. Tag en sikkerhedskopi, før du bruger scanpst.exe. Da scanpst.exe fungerer på de originale datafiler for at reparere, kan du miste vigtige data.

For at starte reparationsprocessen skal du find placeringen af scanpst.exe i dit system. Da placeringen af scsnpst.exe varierer for hver Outlook- og Windows-version.

Når du finder ud af stien til din scanpst.exe, kan du reparere Outlook-datafilen ved at klikke på Start > Detail > Repair.

Vidste du? For at bruge Scanpst-værktøjet skal du være teknisk kyndig. Hvis Scanpst.exe-værktøjet ikke kan reparere Outlook-datafiler, vil du miste dine vigtige Outlook-data, da det omhandler den originale datafil.

Men hvis ingen af de ovennævnte metoder hjalp dig med at løse fejlen, er den eneste måde, du kan rette fejlen på, ved at bruge et værktøj til at reparere Outlook-datafiler. Hvis du undrer dig over, hvilket værktøj du skal bruge, foreslår vi, at du bruger Remo Reparation Outlook PST-værktøj.

Remo Reparation PST værktøj kan reparere Outlook-datafiler både PST og OST effektivt ved at oprette en duplikat af Outlook-filen, der skal repareres, derfor forårsager det ingen skade på originale Outlook-filer. Du kan hente alle Outlook-attributter som e-mails, noter, kalendere osv.

Hvis du ikke ønsker at miste nogen afgørende data på filen, eller hvis du ikke kan forstå effektiviteten af scanpst.exe til at reparere alvorligt korrupte filer. Vi anbefaler, at du overvejer at bruge Remo PST Repair-værktøj.

Konklusion:

Prøv alle løsningerne i artiklen, brug de nødvendige værktøjer til at tage backup eller reparere korrupte filer. Vi længes efter, at disse metoder hjælper dig reparere postkasse midlertidigt flyttet til exchange server. Hvis du finder problemer, er du velkommen til at skrive en forespørgsel i kommentarfeltet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply