Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparere Video Frysning

Forestil dig at se din yndlingsfilm, og videoen fryser regelmæssigt. Er det ikke irriterende? Afbrydelsen kan ødelægge oplevelsen af streaming eller se en film. Selv når du prøver at søge videosekvensen fremad, vil du stadig støde på, at videoen fryser igen.

Hvis du er en af de mennesker, der spekulerer på, hvordan du løser videofrysning, mens du spiller, skal du følge nedenstående trin i denne artikel. Lad os først forstå hvorfor videoer bliver hakket eller fryser hvert par sekunder på Windows, Mac, Linux eller forskellige andre operativsystemer.

Hvorfor Fryser Videoer?

Nedenfor er vist de almindelige scenarier for problemet med videofrysning.

 1. Inkompatible codecs – Codec er et vigtigt element, der koder og afkoder lyd og video til medieafspilleren. Hvis medieafspilleren ikke er opdateret med den understøttende codec, kan du støde på problemer med videofrysning.
 2. Driverproblemer – At have forældet lyd- eller videodriver kan forårsage flere problemer i video- og lydafspilning. Nogle gange kan en video fryse, mens den afspilles, hvis opløsningen er langt mere end hvad driveren eller skærmadapteren understøtter.
 3. Hardwarebegrænsninger – Hardwareproblemer eller -begrænsninger kunne hovedsageligt kategoriseres i to typer
 4. RAM – Random Access-hukommelse definerer hastigheden på operativsystemet og indeholder alle de grundlæggende funktioner i operativsystemet. Hvis din computer ikke har tilstrækkelig hukommelse til vilkårlig adgang til at behandle videoen, står du muligvis over for problemet med videofrysning.
 5. Grafikkort – Som vi alle ved, styrer grafikkort skærmoutputtet, at have et forældet grafikkort vil medføre problemer med videofrysning.
 6. Korruption af videofilen – En af de mest almindelige årsager til frysning af video er korruption i videofilen. I nogle værste tilfælde kan brugeren muligvis slet ikke åbne videofilen.

Korrupte videoer kan afspilles fejlfrit, når de er repareret. Reparation af en video-frysning kan gøres ubesværet ved at følge nedenstående trin.

Hvordan Reparere Video Frysning problemer?

I sektionen lærer du flere løsninger til løsning af videofrysningsproblemet, disse problemfri metoder tager kun skridt til ubesværet at rette den frosne video. Du lærer 5 enkle metoder til at reparere frysevideoen nedenfor.

Ændring af opløsningsindstillingen

I nogle tilfælde kan brugeren opleve det uregelmæssige afspilnings- eller fryseproblem på grund af høj videoopløsning. Men ved at ændre opløsningsindstillingen til standard kan videografikindstilling, der er kompatibel med dit operativsystem, og problemet løses

 • For QuickTime-afspiller på Mac skal du vælge Filer> Eksporter som og derefter vælge en indstilling i menuen Eksport. Vælg den understøttende opløsning, og gem filen på den ønskede placering
 • For VLC medieafspiller skal du gå til Værktøj, derefter præferencer, Vælg Alle under Vis indstillinger. Klik på fanen input / codec til venstre. Klik på rullelisten Foretrukket videoopløsning under Sporindstillinger, og vælg den ønskede opløsning.

use VLC to fix video freezing

Download af de nyeste understøttende codecs

Download de understøttende og nyeste codecs fra internettet. Dette kan løse afspilningsfejlene hos medieafspillere og løse problemet.

Bekræft codec-pakkerne, før de downloades. Hvis du går glip af noget vigtigt videoelement, bliver videoen ikke afspillelig på det lokale lager og i browseren.

Fastsættelse af lokale lagringsvideoer kan gøres effektivt med Remo Video Repair-værktøjet. Men browservideofejl kan ikke rettes ved hjælp af denne software. Derfor kan du vide, hvordan reparere HTML5 video ikke korrekt kodet fejl for at løse browserproblemer.

Opdater grafikdriver

Hvis du ikke har opdateret den grafiske driver, kan du følge nedenstående trin.

a) Gå til Controlpanel og klik på Device manager valgmulighed på venstre side.

b) Den viste menu. Klik på Display adapter

Repair Video freezing issue

c) Højreklik på grafikkortindstillingen, og vælg Update driver.

How to fix video freezing issues

d) Efter opdatering skal du prøve at afspille videofilen. Hvis problemet er med opdatering af grafikkortet, skal dette løse problemet med videostammer eller frysning

Reparere video frysning ved brug af VLC media player

VLC medieafspiller er en alsidig medieafspiller. Brugeren kan konfigurere nogle afspilningsfunktioner, der kan løse problemet med at fryse videoer med blot et par enkle trin.

 • Åbn Værktøjer og klik på Indstillinger i VLC medieafspiller (Du kan også trykke på Ctrl + P)

VLC media player

 • Gå til cacheværdierne
 • Skift cacheværdier for filcaching (ms), diskcaching (ms) og netværkscaching (ms) på 1000.
 • Ændr værdien af Skip the loop filter til H.264-afkodning
 • Skift værdien fra “Ingen” til “Alle” og i de samme FFmpeg lyd- / videodekoderindstillinger, find hardwaredekodning, og sørg for, at værdien er Deaktiver.
 • Gå til videoindstillingerne, og tilbage til det nederste venstre hjørne og kontroller indstillingen “Enkel”, gå til sektionen Video og skift indstillingerne for videooutput fra Automatisk til DirectX (DirectDraw)

Hvis du stadig støder på problemet, selv efter at have fulgt alle ovenstående metoder, skal du bruge et pålideligt videoreparationsværktøj til at løse dit videofrysningsproblem. Remo Video Repair er et værktøj til reparation af videoer, der kan bruges ubesværet.

Værktøjet kan ikke kun løse problemet med videofrysning, men også reparere AVI frysning og andre problemer med videofilformat.

Har du video, der fryser ud af ingenting, mens du spiller? Reparer enhver videofrysning, brudt indeks, beskadiget codec eller andre problemer med Remo Video Repair Software. Alt i et reparationsværktøj er designet til at sikre en sikker videoreparationsproces med arbejde på en kopi af en beskadiget videofil. Inden for et par klik kan du se enhver video fejlfrit.

download now download the software to fix videos freezing for free

Skridt til Reparation Video Frysning Udstedelse

 1. Download Remo Video reparationsværktøj på din computer og installer det.
 2. Start applikationen, og klik på hovedskærmen Browsemulighed for at give den videofil, der har lydproblemer.

Remo Video Repair

 1. Når du har valgt filen, skal du klikke på Repair
 2. Vent på, at processen er afsluttet, og når den er færdig, giver applikationen dig mulighed for at få vist videofilen ved hjælp af Preview
 3. Endelig, Save den reparerede fil.

Ting at undgå

 1. Forkert konvertering af videofiler
 2. Download af videofiler fra en ikke-pålidelig kilde
 3. Pludselig opsigelse eller afbrydelse af videofilerne under overførsel
Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply