Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparere Videofiler Beskadiget Mens du Redigerer en Videoredigeringshåndbog

“Jeg redigerer regelmæssigt videoer på iMovie uden problemer. Men denne gang prøvede jeg at speede et af klippene i videoen. Så snart jeg gjorde dette, blev klippet beskadiget og dukkede ikke op i preview-skærmen til højre. Jeg har endda foretaget ændringerne, lukket iMovie-editoren og åbnet den igen, men intet ser ud til at hjælpe.”

Scenarier som denne er temmelig almindelige for brugere, der regelmæssigt redigerer videoer. Og dette er et dårligt tegn, hvis du arbejder på en frist, eller når du er knust. Videoredigering er i sig selv en skræmmende opgave, forestil dig at opleve fejl i løbet af dette; det kan få dig til at føle dig mere hjælpeløs og forlade dig irriteret.

Hvis du arbejder direkte på kildevideofilen, som nu er beskadiget, er den eneste mulighed, der er tilbage, at reparere den redigerede videofil, der er ødelagt.

Arsager til Korruption af Videoer under Redigering (Og Hvordan du kan Undgå dem)

Selvom hurtigere videoklip (som i scenariet ovenfor) i nogle tilfælde kan føre til korruption eller skade, er der også andre ting, der kan gå galt i redigeringsprocessen og føre til korruption.

  1. Strømafbrydelse under en videoredigering
  2. Afspilning / redigering / overførsel af videoer flere gange
  3. Redigering af software nedbrud
  4. Menneskelige fejl under videoredigeringsprocessen

Hvis du har stødt på nogen af de ovennævnte scenarier, vil vi i afsnittet nedenfor guide dig til en problemfri løsning på, hvordan du reparerer videofiler, der er beskadiget under redigering.

Remo Repair MOV er et integreret videoreparationsværktøj, der kan hjælpe dig med at reparere og gendanne din videofil, der er blevet ødelagt under redigering. I blot et spørgsmål om tre klik giver softwaren dig ikke kun en helt afspilbar fil, men sørger også for, at din dyrebare kildefil efterlades uberørt ved at oprette reparationer på en kopi.

free-download-for-win free-download-for-mac

Strømafbrydelse under en videoredigering

Strømafbrydelse under redigering eller optagelse af videoer er en almindelig årsag til korruption i videofiler, men det betyder ikke, at alle strømafbrydelser under disse operationer fører til korruption. Det handler om timingen. Hvad vi mener med det, er, hvis strømafbrydelsen opstår, når systemet læser / skriver fra lagringsmediet, så er chancerne for korruption større.

Derfor er det som en ansvarlig bruger bedst at have en sikkerhedskopi, så vi behøver ikke at tackle konsekvenserne. Dette vil forhindre korruptionsproblemer fra strømafbrydelse og overspændinger og også beskytte dit system.

Afspilning / redigering / overførsel af videoer flere gange

Videofiler som enhver anden fil på computeren gemmes i form af milliarder af 0 og 1 bits. Så hver gang du spiller / overfører / redigerer videofilen, skal disse 0’er og 1’er kopieres perfekt. Selv hvis en bit er forkert placeret eller kopieres forkert, kan du se problemer med korruption i filen.

For at undgå dette problem er det bedst at undgå at afspille / overføre / redigere videoer flere gange overdrevent. Det er også bedste praksis at undgå videoredigering på kildemediet, hvor filer er gemt. Klik på linket, hvis du ønsker det reparation MP4 fil header problem.

Redigering af software nedbrud

Hvis redigeringssoftwaren ofte går ned, kan den efterlade din fil beskadiget og i en vanskelig at gendanne situation. Derfor er det vigtigt, at du bruger en pålidelig videoredigeringssoftware. Og sørg også for, at de hardwarekrav, der er nødvendige til redigeringssoftwaren, er opfyldt, før du bruger værktøjet.

Hvis du bruger plugins til yderligere grafik eller specielle effekter, skal du bekræfte, at de er sikre og kommer fra en pålidelig producent. Nogle plugins kræver muligvis en højere behandlingskapacitet end andre, så kontroller, om disse grundlæggende krav er opfyldt, før du bruger plugins, og din redigeringssoftware skal fungere fint. Ved at overholde disse grundlæggende foranstaltninger kan du forhindre softwaren i at gå ned og forårsage korruptionsproblemer.

Menneskelige fejl under videoredigeringsprocessen

Misset matchet codec kan forårsage synkroniseringsproblemer med lyd- og videointerface. For at løse dette problem skal du først opdele filen i mindre dele. Sænk eller øg derefter billedhastigheden, indtil den synkroniseres med din lydfil. Derefter løses problemet.

Derudover kan du også følge nogle gode fremgangsmåder som at have dit videoindhold alt planlagt og udalket før redigering, så det bliver ikke rodet, når du faktisk redigerer videoen.

For det andet skal du organisere alt dit indhold som billeder, lyd, video, undertekster, effekter osv. I mapper og undermapper, så du finder alle de ting, du har brug for under redigeringsprocessen, hvilket øger kvaliteten af din outputvideo.

Bonus Tip: Hvis du har en beskadiget videooptagelse på iPhone, kan du vide mere om reparation af videoer optaget på iPhone.

Reparer Korrupt Video under Redigering (MOV or MP4) ved Hjælp af Video Reparationssoftware

If you have a corrupt video file and nothing that you are trying seems to work. There is specialized video reparationsværktøj som Remo Repair MOV, der kan gøre jobbet for dig. Det er designet til at reparere MOV- og MP4-filer på både Windows- og Mac-maskiner. Uanset om det er et problem med audio-video-uoverensstemmelse, lyd i lav kvalitet, filformatfejl, videoer, der afspilles i slowmotion eller for at rette lyd i videoen, kan de alle repareres ved hjælp af Remo Repair MOV-software.

Remo Repair MOV er specielt designet til at undgå yderligere skade på de korrupte videofiler (Original fil). Remo Recover tager referencen til en sund fil for omhyggeligt at analysere den beskadigede video, mens du løser problemer med lydsynkronisering og videosynkroniseringsproblemer. Værktøjet er også i stand til reparation af afkortet videofil.

Det er et godt værktøj, især til rettelse af videofejl forårsaget på grund af codec-misforhold, da værktøjet læser indholdet og adskiller lyd- og videofilen. Derefter oprettes en helt ny fil ved at kombinere både lyd- og videostrømme efter reparation, så den originale videofil forbliver uberørt. Dette værktøj kan også reparere MOV-filheaderproblem og effektivt fungere som en DJI video reparation værktøj også.

I det næste afsnit, lad os se proceduren til reparation af videofiler, der er beskadiget under redigering.

Hvordan Reparer Korrupt Video under Redigering

For at reparere MOV-filer, der er beskadiget under redigering, er dit første skridt at downloade Remo reparation MOV. Installer det senere på din computer. Vælg Windows-versionen, hvis du er på Windows-maskine, og Mac-versionen, hvis du bruger en Mac.

  • Start softwaren, og klik på Healthy Filefor at vælge en sund MOV- eller MP4-fil

select a healthy file to repair a video that got corrupted while editing

  • Klik på Corrupted File for at vælge den korrupte MOV- eller MP4-fil, der skal repareres

select the corrupt video file to repair it with reference to the healthy file

  • Klik derefter på Repairknap til softwaren for at starte reparationsprocessen

wait for the software to repair the corrupted video

  • Når reparationsprocessen er afsluttet, kan du nyde en forhåndsvisning af den reparerede fil og til sidst klikke på Gem for at gemme den på ethvert foretrukket sted

save the repaired video to your desired location

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply