Reparere VLC får ikke Spilt av Video MP4

Det er bare din dårlige dag! VLC-afspiller er mest anvendte afspillere og understøtter næsten alle slags videoformater. Selvom MP4 understøttes af VLC, er der tidspunkter, hvor du har problematisk afspilning af ujævn video eller din VLC-afspiller nægter at afspille din yndlingsvideo. Dette kan skyldes forskellige årsager, kan det være at du har en ældre VLC, videoindstillinger er ikke aktiverede og endda din MP4 er korrupt! Der er dog løsninger til at løse alle sådanne problemer, bare læs i forvejen for at kende nogle lette metoder til at løse VLC, der ikke spiller MP4-problem.

I denne proces med at løse problemet er den første ting, du skal gøre, at kontrollere, hvor problemet ligger, at din MP4 er korrupt, eller at din VLC er den skyldige. Ingen bekymringer, det er en ingen brainer opgave! Afspil først din MP4-video på andre medieafspillere, og spill også anden MP4-video på VLC-afspiller.

 • MP4 arbejder på andre spillere, så er det din VLC, der er den skyldige; For at løse dine problemer med VLC-afspiller skal du bare gå til del 1
 • Hvis din MP4 ikke kan afspilles på andre medieafspillere, er din MP4-video beskadiget. Dets enkle opgave, skal du bare følge del 2-trinnene

For at ordne korrupte / ikke-spillbare MP4-videooverførsler og installere Remo Repair MOV-værktøj.

Del 2: Løs problemer med VLC-afspiller – MP4 spiller ikke på VLC

MP4-videokodec-problem – konverter MP4 til VLC-kompatibel

Et af problemerne med MP4-video, der ikke afspilles på VLC, er, at din VLC ikke er kompatibel med MP4-codec. For at løse problemet konverterer du bare MP4-videoen til VLC-kompatibelt format. Du kan downloade VLC-codec-pakken fra det officielle VLC-sted, og til konvertering er der forskellige online MP4-konvertere tilgængelige. Vælg den, der bedst passer til dine behov.

Deaktiver dekodning af hardwarevideo i VLC

En anden grund til, at VLC ikke spiller MP4, kan være, at din hardware-afkodning af afspilleren ikke er i stand til at håndtere gengivelseseffekterne. Det ser ud til, at din video har for mange undertekstspor, og det videokort, du bruger, ikke er i stand til at fremskynde videoen. Den bedste løsning til at løse dette er at deaktivere hardwarevideo-dekodningsindstilling på VLC. Nedenfor er trinnene til at gøre dette:

 • Åbn VLC-afspiller og gå til
  Tools –> Preferences. Klik derefter på nederst til venstre i vinduetShow Settings og vælg ALL 
 • Her vises alle indstillinger nu. Naviger til
  Input / Codecs-> Video Codecs -> FFmpeg
  Her deaktiverer du ‘Hardware decoding’ mulighed
 • Når det er gjort, kan du nu lukke VLC og åbne det igen. Så prøv bare at afspille din MP4-video og kontroller, om dette fungerer. Hvis dette ikke hjælper, kan du prøve den næste mulighed.

Opgrader VLC til den nyeste version

Nogle gange, når din MP4-codec ikke er kompatibel med VLC, kan du ikke afspille MP4-video. Det betyder, at du muligvis har den ældre version af afspilleren, og derfor har brug for opgradering. Så bare download de nyeste VLC-codec-pakker eller opgrader VLC-afspilleren til den nyeste tilgængelige version.

Konfigurer videooutputtilstand på VLC

Nu er det tid til at kontrollere konfigurationen ‘Video Output Mode’. Her skal alt du gøre, at konfigurere din ‘X-server’-attribut korrekt. For dette skal du bare åbne VLC-afspiller og gå til

Tools -> Preferences -> Video section -> Tjek Enable Video i tilfælde af at det ikke er klikket på.

Marker derefter afkrydsningsfeltet for Window decorations, i tilfælde af at det ikke er markeret. Vælg derefter ‘X11 video output (XCB)’ i Output Drop down menu. Gem nu alle de indstillinger, du har foretaget, og åbn din VLC Player igen. Nu skal din MP4-video afspilles på VLC-afspiller med succes.

En del 2: Reparation VLC får ikke spilt av video MP4 med Remo Repair MOV

MP4-videokorruption kan opstå på grund af forskellige årsager, forkert overførsel, codec-problemer, lyd-videosynkroniseringsproblemer, afbrydelse, mens videoen komprimeres og mange flere. Remo Repair MOV-værktøj vil hurtigt løse alle sådanne problemer og reparere dine MP4-videoer. I processen er din originale video sikker, da værktøjet opretter en ny sund fil og derefter kopierer lyd- og videostrømmene separat. Dette gør reparation mov proces sikrere og lettere.

Det venlige interface kræver ingen teknisk ekspertise for at bruge værktøjet. Du skal bare levere en anden sund MP4-fil med samme codecs. Hele processen er også kun 3-trins proces, du skal bare Select – > Repair – > Save.

Følg nedenstående forklaret hvordan reparere VLC får ikke spilt av video MP4 eller andre spillere udsteder

For at løse dette VLC-problem, der ikke spiller MP4-videoer, skal du først downloade og installere Remo Repair MOV-værktøj. Start derefter softwaren, og følg nedenstående instruktioner:

Trin 1: Fra hovedskærmbilledet – vælg ‘Healthy file’ og tilvejebringe placeringen af en sund MP4-video med samme codec

Trin 2: Giv nu stien til din ikke-spillbare MP4-fil ved at slå ‘Corrupted File’ mulighed.

Trin 3: Klik derefter på ‘Repair’ -knappen for at starte MP4-videoreparationsprocessen

Trin 4: Når processen er afsluttet, kan du forhåndsvise den reparerede MP4 ved at klikke på ‘Preview’ mulighed og ‘Save’ filen hvor som helst efter eget valg.

Med disse skal den korrupte / ikke-spillbare MP4-video afspilles på VLC og andre medieafspillere. Du kan bruge dette værktøj til endda at løse MOV-videoer, der er korrupte. Uanset hvad er kameramodellen, der bruges til at oprette disse MOV- og MP4-videoer, vil dette værktøj løse dem alle. Det er hurtigt reparation video GoPro, Canon, Nikon og andre top DSLR’er. Dette er nogle af de lette metoder, der hjælper dig med at løse MP4, der ikke spiller på VLC-spørgsmål. Håb, denne vejledning hjælper dig med at løse dit videoafspilningsproblem.

Reparere VLC får ikke Spilt av Video MP4 was last modified: januar 10th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*