Reparere Windows Fejlkode 0x80070057

10 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Det er meget frustrerende for Windows-brugere at komme på tværs af fejlkoden 0x80070057. Fordi det ikke altid er helt klart, hvad der forårsager denne fejl. Denne fejl er ret almindelig, og du kan komme på tværs af denne fejl under forskellige omstændigheder.

Error code 0x80070057

Heldigvis giver Windows dig altid et tip sammen med fejlen. Dette gør det også nemmere at finde ud af årsagen til fejlen i kombination med løsningen. Så hvis du undrer dig over, hvad der er de mulige årsager til fejlen 0x800700057, og hvordan løser man problemet? I denne artikel vil du være i stand til at finde ud af årsagerne og rettelserne.

Hvad Betyder Fejl 0x80070057?

Fejlkoden 0x80070057 følger normalt med en meddelelse som "Ukendt fejl", "Uspecificerede parametre, der er stødt på" eller "Windows Update-fejl". Det betyder faktisk, at den nødvendige service ikke kan gennemføres og derved afbryder den aktivitet, du vil forfølge. Nogle gange standses selv Windows-opdateringsprocessen brat.

Tilfælde, hvor 0x80070057-fejlkoden muligvis vises:

 • Du forsøger at tage backup af filer
 • Opdatering af Windows til en nyere version
 • Oprettelse af en profil i MS Outlook
 • Installation af en ny applikation

Afhængigt af fejlens dødsfald kan den muligvis vises i et hvidt pop-up-vindue eller på en blå dødsskærm. Selvom denne fejl kan være meget lille, kan den stadig forhindre dig i at gennemføre det ønskede handlingsforløb. Således er det afgørende at vide, hvorfor denne fejl opstod, som uden at vide det, du måske ikke kender den rigtige måde at rette det på.

Fejl 0x80070057 i Forskellige Former

Her er forskellige typer meddelelser, der kommer med fejlen 0x80070057 og deres forklaring i korte træk:

1.       En korrupt lagerenhed eller systemreserveret partition er beskadiget

Undertiden på grund af formatering af harddisken flere gange eller ikke at aflevere partitionerne korrekt kan beskadige dem. Hvis systemreserveret partition på harddisken eller en anden partition er beskadiget, vil du støde på denne fejl. Det vil være svært for harddisken at skrive flere data i en beskadiget partition, det er derfor, det vil afspejle fejlkoden 0x80070057.

2.       Windows installationsproblemer

Fejl 0x80070057 ser ofte ud, mens du opdaterer Windows-versionen. Det skyldes enten, at du ikke bruger det rigtige filsystem til den version af Windows, du installerer. Eller der er mangel på plads i dit drev eller andet Windows opdateringsfejl.

3.       Oprettelse af en ny profil på MS Outlook

I nogle tilfælde kan du også stå over for denne fejl, mens du opretter en profil i Outlook. Dette skyldes nogle underliggende problemer i applikationen.

4.       Hvis du ikke har nok lagerplads, mens backup-filer eller installere opdateringer

Du kan komme på tværs af fejlkoden 0x80070057, hvis du prøver at installere opdaterings- eller sikkerhedskopifiler på harddisken eller SSD'en, men du ikke har nok plads tilbage. Denne fejl opstår generelt på grund af problemer med selve lagerløsningen.

Lad os med det samme gå ind i løsningerne afhængigt af de tilfælde, du står over for denne fejl.

Hvordan Reparere Windows Fejlkode 0x80070057?

Scenarie 1: Windows Update-fejl

Hvis du har stødt på fejlen, mens du laver en Windows-opdatering, skal du køre et par kommandoer som DISM og SFC.

1.       Kør DISM

Deployment image service and management tool (DISM) er en kommando, der bruges til at scanne og løse potentielle problemer i windows, der kan påvirke et operativsystem. Det kører en scanning for korruption og reparationsproblemer, som den finder med operativsystemet.

 • Tryk på Windows Key + Xog vælg Run Ansøgning.
 • Skriv cmdfor at åbne kommandoprompt.
 • Skriv derefter exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth.
 • Hit Enter 
 • Det vil tage nogle øjeblikke at gennemføre processen. Efter DISM-kommando udføres, du skal køre SFC.

2.       Kør SFC

Du skal bruge System File Checker til at reparere beskadigede systemfiler.

 • In Command prompt typesfc / scannow and press ENTER.

Kommandoprompt viser dig scanningsresultaterne, når processen er afsluttet. Du kan kontrollere resultaterne for at forstå, om der var et problem, og om det er løst af hjælpeprogrammet.

3.       Kør Windows Update-fejlfinding

Da du får fejlen, mens du opdaterer eller installerer Windows-opdateringen, kan Windows-opdateringsfejlfinding også reparation Windows fejlkode 0x80070057.

 • Klik på Windowsikonet på proceslinjen, og vælg Settings.
 • Klik på Update & Security.
In Windows settings select Update and security
 • Klik derefter på Troubleshoot
Click on Troubleshoot to fix Windows update error
 • Vælg Windows Update
Click on Windows update to fix error 0x80070057
 • Klik på Run the Troubleshooter
Run the Troubleshooter to fix error 0x80070057

Når processen er afsluttet, skal du genstarte din pc.

Scenarie 2: Disk korruption

Hvis fejlen dukker op, fordi harddisken er beskadiget, eller systemreserveret partition er beskadiget; følg nedenstående løsninger.

4.       Kør Chkdsk

Chkdsk bruges til at kontrollere for fejl på disken. Således, hvis hardwaren har nogle beskadigede data eller beskadiget partition, kan Chkdsk finde og rette dem.

 • Åbn Command Prompt og kør som administrator.
 • Skriv chkdsk f: /fog tryk på ENTER. (/ f betyder at rette fejl på disken)

5.       Remo partition gendannelse

Hvis partitionen er korrupt på grund af dårlige sektorer, forkert formatering og partitionsændring eller virusinfektion, er det vigtigt først at gendanne dataene fra den. Det anbefales at vælge et professionelt værktøj som f.eks Remo partition gendannelse for at gendanne data fra en korrupt eller RAW-partition.

Selvom Chkdsk kan hjælpe dig med at reparere mindre skader, kan det være risikabelt for dine værdifulde data at bruge det til alvorlig korruption. Derfor anbefales det at søge hjælp fra en Remo Partition-gendannelsessoftware. Det er i stand til at gendanne dataene for hele partitionen i sit originale format med få klik.

Remo Partition Recovery

Scenarie 3: Lav lagerplads

6.       Kør Diskoprydning

Slip af med de trivielle data. Diskoprydning er et hjælpeprogram, der scanner din computers harddisk for filer, du ikke længere har brug for, såsom midlertidige filer, cachelagrede websider osv. Men bemærk, at mens du bruger Diskoprydning, kan du undertiden også slette dine vigtige filer ved en fejltagelse. Så vær forsigtig, når du vælger filerne. Du kan derefter slette dem i henhold til vigtigheden. Hvis du har slettet noget vigtigt, kan du gendanne filer efter Diskoprydning ved hjælp af Remo Data Recovery-software. Kontroller specifikt dit C-drev, og hvis der er meget lidt plads tilbage, overvej at slette de uvigtige filer.

Scenarie 4: Fejl dukker op i MS Outlook

7.       Geninstaller Outlook-programmet

Fejlen kan opstå, fordi applikationen ikke er installeret korrekt. Så du kan forsøge at geninstallere MS Outlook.

 • Naviger til Control Panelog klik på Programs Programs and Features.
 • Søge efter MS Office Applicationpå listen og klik på Uninstall.

Derefter fortsæt med at installere programmet igen.

8.       Brug Scan.pst til at reparere Outlook-datafiler

Du kan bruge værktøjet til reparation af Outlook-indbakken scan.pst til at løse fejlen 0x80070057. Scan.pst hjælper med at reparere eventuelle korruptioner i Outlooks datalagringsfil, dvs. PST-fil. Du er nødt til først lokalisere Scanpst.exe værktøj afhængigt af Outlook-versionen.

For Outlook 2019 er stien C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16\.

Efter afsluttet reparationsproces, hvis problemet stadig vedvarer, eller nogle data mangler, er du nødt til at tage hjælp af et professionelt værktøj.

9.       Remo PST reparationssoftware

Selvom din PST-fil er alvorligt beskadiget og utilgængelig, kan du rette det med dette værktøj. Remo Outlook reparation PST er konstrueret med en avanceret algoritme, der kan løse ethvert omfang af skader i Outlook-datafiler. De fleste af fejlene opstår på grund af PST-filkorruption, og vælg derfor dette pålidelige værktøj for at slippe af med fejlkode 0x80070057.

Remo PST Repair

10.   Kør MS Outlook i fejlsikret tilstand

Efter at have prøvet alle metoderne, hvis de stadig er, får du den samme fejl; At køre Outlook i sikker tilstand kan give dig et tip, hvis fejlen 0x80070057 dukker op på grund af tredjepartsapplikationen.

Følg nedenstående trin:

 • Tryk på Windows Button + Rfor at åbne applikationen Kør
 • Skriv exe /safei søgefeltet og tryk på Enter

Prøv derefter at betjene Outlook i sikker tilstand og kontroller, om fejlen stadig dukker op. Fejlen skal forsvinde, når du kører Outlook i fejlsikret tilstand. I en sådan situation skal du tage en sikkerhedskopi af Outlook-kontoen og geninstallere applikationen. Da problemet er med selve Office-installationen. Du kan stole på Remo Outlook backup og migrere at tage sikkerhedskopi af dine Outlook-datafiler, indstillinger, attributter osv. Og så kan du migrere dem til den nye konto efter installationen.

Konklusion

Vi håber nu du har været i stand til at reparere Windows fejlkode 0x80070057 ved at følge de ovennævnte problemer. Hvis du føler, at de manuelle metoder er komplicerede, kan du også bruge det professionelle værktøj. Da det vil gøre opgaven meget lettere for dig.

Du kan altid gå videre og købe en ny SSD eller harddisk, hvis der er store lagerproblemer. Overfør alle de vigtige filer til det nye drev, så bliver du sorteret.

About the Author: Remo Software