Reparerer After Effects kan ikke Importere Fil MP4

Vi ved alle, at MP4 understøttes af After Effects. Imidlertid har mange brugere stødt på problemer, når de prøver at importere en MP4-fil til After Effects. Hvorfor sker dette? Og hvordan reparerer After Effects kan ikke importere fil MP4?

Du kan komme overfor After Effects kan ikke importere fil MP4 codec. After Effects foretrækker H.264 og MPEG4-codecs, mens MP4 er et containerformat, der kan indeholde forskellige lyd- og videokodeker. Så hvis du modtager en fejlmeddelelse, eller videodisplayet ikke er korrekt, skal du muligvis installere den codec, der bruges af filen. Men så er det ikke let at finde og installere codec.

Der er en måde at få MP4 og After Effects spille godt. Du kan konvertere MP4-filen til After Effects understøttet MPEG2-kodet MPG-filformat. Og overfør derefter den konverterede .mp4-video til After Effects til redigering. Du har brug for en tredjepartssoftware for hjælp. Der findes mange værktøjer derude. Vælg en pålidelig, der skal konverteres.

Proceduren til reparerer After Effects kan ikke importere fil MP4:

Du skal downloade og installere softwaren.

Læg derefter MP4-filer i programmet, og klik på knappen Tilføj video for at importere MP4-filer. Eller du kan direkte trække og slippe dem til programmet.

Dernæst skal du vælge outputformatet, dvs. MOV, MPEG2 eller WMV.

Outputvideoerne har den originale kvalitet på MP4-videoen.

Endelig skal du trykke på knappen Konverter for at starte konverteringsprocessen.

Vent et stykke tid. Det er det; din fil er nu konverteret til at blive brugt i After Effects. Nu kan filen importeres til After Effects CC / CS6 / CS5 osv. Til redigering.

Ekstra information: Hvis din MP4-fil er beskadiget, kan du hurtigt bruge denne MP4-reparationssoftware reparere MP4 fil i bare et par enkle trin.

Hvis du vil reparer video MP4 Mac, følg derefter dette link.

Reparerer After Effects kan ikke Importere Fil MP4 was last modified: marts 3rd, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*