Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan reparerer jeg en beskadiget Windows-systemfil ved hjælp af den sunde version?

Hvis du oplever problemer i dine vinduer og ikke kan finde ud af roden af ​​problemet, hvis dine vinduer konstant viser fejl, hvis dit operativsystem ikke kan fungere optimalt og nedbrud normalt, kan det klassificeres som et af de mest Almindelige begivenheder, der opstår som følge af “systemfilkorruption”. Du kan tjekke hændelsesviseren for at få en generel ide om de problemer, som dit system står overfor, f.eks. Fejl i filsystemets korruption eller harddiskfejl, men disse er nyttige, hvis computeren ikke går i stykker, hvis computeren styrter konstant og blå skærm vises som generelt betegnes som “Blue Screen of Death” -fejl, det skyldes korruptionen i systemfiler eller angiver manglende systemfiler.

Ofte er der tidspunkter for Windows-brugere at finde sig fanget i fastlæggelse eller forståelse af systemanomali. Det bliver mere forstyrrende, hvis fejlen er opstået fra selve Windows-filsystemet, det skaber flere vanskeligheder som crash og dysfunktionelle Windows-funktionalitet. Systemfiler i Windows udsættes for en række forhold, hvor de er sårbare og er under konstant trussel om korruption og / eller sletning; Årsagen kan variere fra en fejlagtig opdatering af operativsystemet til sletning af filer eller ændring på grund af malware i systemet.

Her er et par ting, du bør prøve for, at dine vinduer fungerer velfungerende, hvis dine systemfiler er beskadigede eller dysfunktionelle på grund af ovennævnte eller andre grunde;

Kør Automatisk kontrol ved hjælp af ‘System File Checker Tool (SFC.exe)

Dette værktøj leveres af vinduerne for at tjekke for korrupte eller manglende systemfiler i Windows og hjælpe med at gendanne dem. Dette er et værktøj, der udfører systemfilgendannelsen automatisk.

Brug af SFC.exe værktøj: Dette værktøj er tilgængeligt ved hjælp af kommandoprompten window.Windows 10, 7, XP – Gå til Start> Søg ‘cmd’ eller ‘kommandoprompt’> Kør som administrator.

 1. Windows 10, 7, XP – Gå til Start> Søg ‘cmd’ eller ‘kommandoprompt’> Kør som administrator.

Windows 8 & 8.1 – åben søgning (nederste højre hjørne)> skriv ‘kommandoprompt’> Kør som administrator.

Dette gør det muligt for dine vinduer at åbne et kommandoprompt vindue, hvor du kan udføre systemfil check operation.2.I kommandolinjen vinduet gå til specifikke mappe

 1. Gå til den specifikke mappe i kommandopromptvinduet

C:\Windows\system32>

Når du har indtastet mappen, skal du indtaste SFC/Scannow

Kommandoprompten løber systemfilcheckværktøjet og kontrollerer og forsøger at løse alle systemfiler.

For alle de korrupte eller slettede filer i systemet vil systemfilcheckeren erstatte filer med de tilsvarende kopier fra de cachelagrede kopier, der er gemt i system32/dllcache.

Under udførelsen af Windows ressourcebeskyttelsesfiler kan resultatet dog være nedenstående svar:

 • Fandt ikke nogen overtrædelse – Det hedder, at der ikke er nogen korrupt eller manglende fil til stede i systemet.
 • Korrekt filer repareret – Detaljer om den vellykkede genoprettelse er logget ind CBS.Log – dette svar tyder på en vellykket genoprettelse af korrupte filer i vinduerne, og oplysningerne kan opsiges i %Windir%\logs\CBS\CBS.log.
 • Fundet beskadigede filer, men ikke i stand til at reparere – Dette tyder på, at der findes korrupte filer i vinduerne, og at Windows ressourcebeskyttelse ikke kunne reparere dem. Oplysningerne findes i CBS.log for yderligere analyse.
 • Kunne ikke udføre den ønskede operation – Dette tyder på, at systemfilcheckeren ikke kan udføre den forespurgte forespørgsel, og der er ingen detaljer i det manglende eller korrupte filsystem.
 • System fil checker kunne ikke køre / ikke fungerer – Dette tyder på behovet for at udføre ‘manuel restaurering’ af systemfiler.

Reparation korrupte systemfiler manuelt;

Hvis svaret fra systemfilcheckeren er negativt, og du ikke kan reparere de korrupte systemfiler, er det nødvendigt med en manuel genopretning af sådanne filer, men for at gøre det skal vi se nærmere på detaljerne fra systemfilcheckeren.

Oplysningerne fra systemfilcheckeren kan fås ved hjælp af CBS.log-filen; at ringe til fillogfilen i kommandoprompten skal du følge nedenstående trin:

 1. Kopier CBS logfilens indhold til Sfcdetails.txt fil på skrivebordet i dit vindue ved hjælp af “findstr” kommandoen og se detaljerne ved hjælp af sfcdetails.txt gemt på dit skrivebord.
 2. Åbn kommandopromptvinduet og indtast; findstr /c:“%windir% ”Logs\CBS\CBS.log >%user1%\E:\sfcdetails.txt

Dette vil indeholde detaljer fra alle operationer, når systemfilcheckeren er blevet udført. Den detaljerede log kan ses ved hjælp af filen sfcdetails.txt.

 1. Den detaljerede rapport kan ses fra den respektive tekstfil, du har gemt fra kommandoprompt, som indeholder oplysninger i formularen; Dato / Tid SFC detaljer.
 2. Da de korrupte filer genkendes fra log-SFC-detaljerne, kan du herefter forsøge at finde de tilsvarende filer, der er sunde i naturen, enten fra den cachelagrede data mappe eller en anden computer eller systemfiler fra en anden kilde og gemme det samme på skrivebordet (eller andetsteds).
 3. Tag administratorens ejerskab til den korrupte fil ved at bruge kommandoprompt gennem “takeown/f filsti” og give administratoren fuld adgang til at behandle den korrupte fil ved hjælp af icacls file path/grant administrators:f
 4. Udskift den korrupte systemfil med den gode kopi af en fil, gemt under trin IV ved hjælp af kommandoprompt; Msgstr Copy source file destination file.

Nogle af de almindelige fejlfindingsmetoder, mens du oplever problemet med det korrupte systemfilfejl.

 • Brug Windows Update-fejlfinding, hvis din pc ikke kan anvende opdateringer eller tilbyde dem flere gange.
 • Under fejl i Automatisk reparation eller utilgængelighed af sikker tilstand foreslås fejl eller manglende filer på harddisken på din computer, hvilket forhindrer Windows-opstart. Bootable Recovery muligheder som Drive / System Repair Disc eller (CD / DVD Drive) kan være nyttige i sådanne tilfælde.
 • Sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktioner er også tilgængelige i nogle af versionerne af Windows.
 • Opdater, nulstil computeren eller genoprett et systembillede er også vedtaget i forskellige scenarier.

Bemærk: Alle de ovennævnte fejlfindingsmetoder kan føre til tab af dine personlige data og ændring i systemfunktionaliteten, hvis du er elastisk til at holde fast i dine nuværende indstillinger og filsystem, her er en software til reparation af beskadigede filer  manuelt ved at følge instruktionerne.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply