Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparerer der Blev ikke Fundet nogen Startdisk eller Disken Mislykkedes Fejl

Gad vide, hvordan man løser fejlen No Boot Disk Detected på Windows. I denne artikel kan du finde fejlfindingsmetoder til hurtigt at løse fejlen. I tilfælde af datatab i processen, brug et pålideligt datagendannelsesværktøj såsom Remo Hard Drive Data Recovery-værktøj til ubesværet at gendanne data.

Computeren kontrollerer harddiskdrevet eller SSD-drevet for oplysningsoplysninger, når det starter op. Det fungerer på de oplysninger, der er modtaget for at starte OS op. Men hvis computeren ikke er i stand til at finde et operativsystem eller gyldige startoplysninger på harddisken / SSD, får du en fejlmeddelelse, der siger – der blev ikke fundet nogen startdisk eller disken mislykkedes fejl.

Hvordan reparerer der blev ikke fundet nogen startdisk eller disken mislykkedes fejl? Vi siger det. Læs videre for at kende løsningerne til at løse dette problem:

Fix 1: Kontroller, om harddisken eller SSD er tilsluttet korrekt

Hvis forbindelsen mellem harddisken / SSD og computeren ikke er korrekt, er systemet ikke i stand til at få adgang til den for at modtage startoplysninger. Dette resulterer i fejlmeddelelsen. Så åbn computerens hus, afbryd drevet fra systemet, rens alle forbindelser og porte, og tilslut drevet igen til systemet. Sørg for, at forbindelserne sidder korrekt. Start nu computeren, og se, om problemet eksisterer.

Fix 2: Se om drevet mislykkes

Denne fejl kan sandsynligvis skyldes, at SSD eller harddisk mislykkedes, da fejlen siger, at boot-disken er mislykket. For at kontrollere dette, skal du slutte drevet til en anden allerede startet computer og se, om du kan få adgang til indholdet.

Fix 3: Rengør installation af Windows

Hvis ovenstående metoder ikke fungerer, betyder det, at computerens opstartdisk ikke er mislykkedes, men operativsystemet eller boot-informationen, som opstartdisken havde indeholdt, kunne slettes. Hvis dette er tilfældet, er den bedste løsning at rengøre installation af Windows fra bunden. Vær dog forsigtig med, at ren installation af Windows fører til datatab.

Hvis du har mistet data efter ren installation, kan du bruge dette Windows gendannelsesværktøj til at gendanne dine filer. Det hjælper med hente data fra ikke-detekterbar harddisk, utilgængelige drev, formateret drev og så videre. Ikke bare det, selv filer fra beskadigede, beskadigede eller reformaterede partitioner kan gendannes let. Det understøtter også RAID-gendannelse af data, filgendannelse efter genpartitionering, gendannelse af RAW-drev og så videre.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply