Reparerer Filen Odelagt kan ikke Abnes Word Fejl

“Jeg kan ikke åbne min Microsoft Word-fil på Mac. Word-programmet siger fortsat, at ‘Dette dokument er enten slettet eller ikke aktuelt tilgængeligt’ og ‘Word kunne ikke læse dette dokument. Disse filer er vigtige for mig, hvad skal jeg gøre for at løse problemet”

Microsoft Word har en betydelig tekstbehandlingsapplikation for mange brugere over hele verden. Hvis du er en af de Mac-brugere, der har problemer med at åbne en Word-fil, finder du i denne artikel effektive løsninger til, hvordan du løser problemet.

Før vi går videre med løsninger, skal vi først forstå de almindelige scenarier for korruption af din Word-fil på Mac i nedenstående afsnit

Årsager til korrupt Word-fil på Mac

 1. Filplaceringen ændres
 2. Luk Word-dokumentet pludselig
 3. Word-fil bliver inficeret af en virus
 4. Word-filen er beskadiget

Hvis du har stået over for en af ovenstående eller andre grunde, vil du i nedenstående afsnit lære problemfri løsninger på, hvordan du løser og åbner beskadiget Word-fil Mac

Sådan repareres en beskadiget Word-fil på Mac?

Ret korrupt Word-fil ved hjælp af reparationsindstillingen

Det meste af tiden, når der er opstået en filfejl, Word-filen reagerer ikke på grund af inkompatibilitetsproblemer. Du kan dog reparere det samme ved hjælp af en indbygget funktion i Word. Sådan kan du gøre det.

 • Åbn din Word-applikation, og klik på File fra toppen
 • Klik derefter på Open og vælg den fil, du vil reparere
 • I stedet for at åbne filen skal du nu udvide rullemenuen ud for Åbn
 • Vælg Repair fra rullemenuen
 • Dette løser den beskadigede Word-fil, før den åbnes.

Hvis du ikke kunne gendanne Word-dokumentet på Mac, kan du også rette filen ved at konvertere den til andre formater som .rtf eller .txt, dette hjælper dig med at få vist al tekst i filen.

Konverter den beskadigede Word-fil til andre tekstformater

 • Højreklik på filen, og vælg omdøb
 • Mens du omdøber filen, kan du vælge at tilføje .rtf eller .txt som filtypenavn
 • Efter levering af filtypen skal du trykke på enter
 • Nu kan du åbne et ulæseligt Word-dokument og få adgang til oplysningerne

Bemærk: konvertering af filen vil helt sikkert vise tekstdata fra filen. Men du kan ikke gendanne sideegenskaberne, såsom tekstfarve, skriftstørrelse og andre tilpassede redigeringer fra filen.

Nogle gange kan Word-filerne blive beskadiget på grund af beskadigelse af den interne harddisk. Du kan ikke udføre nogen læse- eller skriveoperationer på grund af denne korruption.

Hvis du støder på et lignende scenario på dit Windows-operativsystem, kan du gøre brug af Remo Repair Word, et pålideligt ordreparationsværktøj, der ubesværet kan løse din korrupte eller beskadigede ZIP-fil. Værktøjet fungerer kun på en skrivebeskyttet mekanisme, hvorved den originale fil ikke ændres.

Konklusion

Denne artikel viser dig, hvordan du retter korrupte Word-filer på Mac. Tag en rettidig sikkerhedskopi af alle dine data, så de kommer til nytte i uforudsete datatabsscenarier. Hvis du har mistet data på din Mac, kan du gøre brug af det Remo Mac File gendannelse værktøj som nemt kan gendanne de slettede Word-filer. Hvis du har spørgsmål, skal du nævne dem i kommentarfeltet nedenfor.

Reparerer Filen Odelagt kan ikke Abnes Word Fejl was last modified: april 1st, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*