Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Reparerer PST Fil

PST-fil står for Personal Storage Table, der bruges til at gemme som en lokal kopi af Outlook-datafilen på en klients harddisk.

Flere grunde som logisk harddiskfejl, dårlige sektorer på harddisken, problemer med virus eller malware, strømsvigt eller pludselige afbrydelser, mens du arbejder på PST-filen, fjernadgang til PST-filen, defekt netværksenhed osv. Kan medføre korruption din PST-fil.

Enhver form for PST-fil korruption eller skade gør din PST fil utilgængelig for at åbne og importere Outlook-data inklusive e-mails, kontakter, noter osv.

Kan du ikke få adgang til din PST-fil? Er der nogen fejl, der forhindrer dig i at få adgang til PST-filen? Vær ikke bekymret! Her er en komplet guide til, hvordan du reparerer korrupt PST-fil ved hjælp af den pålidelige manuelle metode, og lær også at reparere PST-fil ved hjælp af Remo PST-reparationsværktøjet med enkle klik.

Hvordan Reparation PST Fil Lorruption? | Let

Her er den 2 bedst bedømte metode til nemt at reparere korrupt PST-fil.

 1. exe værktøj
 2. Remo reparer Outlook PST værktøj

Bemærk: Hvis du direkte leder efter et PST-reparationsværktøj til at reparere Outlook PST-fil, skal du gå videre til den anden metode for at vide, hvordan du reparerer korrupt PST-fil ved hjælp af Remo reparer PST software.

Lær Hvordan du Reparerer PST Fil ved Hjælp af Remo Repair PST Værktøj

Reparere PST Fil ved Hjælp af Værktøjet ScanPST.exe

Hvis din PST-fil er korrupt og utilgængelig, er den første ting at gøre at bruge scanpst.exe-værktøjet. ScanPST-værktøjet er reparationsværktøjet til indbakken, designet til let at løse al den mindre korruption, der er knyttet til Outlook-datafilen (.pst). Nedenfor er de manuelle trin, der skal følges for at rette PST-filkorruption.

 1. Find den exeværktøj på din Windows-computer afhængigt af din Outlook-version.
Outlook 2019 C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16\
Outlook 2016 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\root\Office16
Outlook 2013 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office15
Outlook 2010 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office14
Outlook 2007 C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office12
 1. Åben exeværktøj ved at dobbeltklikke på det.

locate and open scanpst.exe tool

 1. Klik på Browse knappen og vælge den korrupte PST-fil eller Outlook datafil, du vil reparere.
 2. Klik på Start knap for at tillade scanpst.exe-værktøjet at scanne og reparere din korrupte PST-fil.

repair corrupt pst file using scanpst.exe tool

 1. I tilfælde af PST scanning fund fejl så, ramte Repairknap for at starte processen med at rette PST-filkorruption.

Bemærk: Vælg make a backup of scanned file before repairing før du klikker på knappen Reparer. Dette opretter en kopi af den korrupte PST-fil.

Når ScanPST Outlook PST-filens reparationsproces er afsluttet, kan du åbne din Microsoft Outlook-profil med den reparerede PST-fil for at få adgang til manglende eller slettede e-mails, kontakter, påmindelser og andre Outlook-mapper. Du kan også flyt Outlook til ny computer med denne reparerede PST-fil.

Men hvis du ikke finder dine manglende Outlook-data, såsom e-mails sendt eller modtaget, Outlook-kontakter, vedhæftede filer osv., Skyldes dette imidlertid den høje sværhedsgrad af PST-filkorruption.

Hvis din PST-fil er alvorligt korrupt og utilgængelig, behøver du ikke bekymre dig!

Brug Remo Repair PST-værktøj til nemt at reparere PST-fil med ethvert niveau for korruption. Remo PST Reparationsværktøj fungerer med avancerede Outlook-datafilreparationsalgoritmer for sikkert at reparere beskadigede, korrupte og utilgængelige PST-filer.

download now

Inden du fortsætter til den efterfølgende metode til at rette Outlook PST-fil ved hjælp af Remo Repair PST-værktøjet, kan du her gendanne yderligere Outlook-emner, der ikke kan gendanne på trods af at reparere den korrupte PST-fil fra ovenstående scanpst.exe-metode.

Gendan Yderligere Outlook Data ved Hjælp af .bak Filen

.bak-fil er en sikkerhedskopifil, der oprettes med det samme navn på den korrupte .pst-fil under den samme placering eller mappe, men med .bak-udvidelse under reparation af PST-fil ved hjælp af scanpst.exe-værktøjet.

Ved hjælp af denne sikkerhedskopifil kan du gendanne Outlook-emner, som du ikke kan gendanne, selv efter brug af Scanpst-reparationsværktøjet.

Skridt til at gendanne yderligere Outlook emner ved hjælp af .bak filen

Gå til den korrupte PST filplacering eller mappe > lokalisere .bak file > Lav en kopi af .bak fil > Omdøb .bak filtypenavn til.pst fil (for eksempel Outlook.bak til Outlook.pst) > Importer .pst-filen i din Outlook ved hjælp af guiden Import / Export.

På denne måde kan du nemt gendanne manglende Outlook-emner, der ikke kunne gendannes af det indbyggede scanpst-værktøj.

Husk i nogle tilfælde, at selv denne metode måske ikke hjælper dig med at gendanne Outlook-emner, hvis sværhedsgraden af PST-filkorruption er ud over den manuelle reparationsmetode.

Den bedste måde at reparere PST-fil på ethvert niveau af korruption er at rette den ved hjælp af Remo Repair PST, som er et Outlook-reparationsværktøj. Dette værktøj tager kun 3 trin til at reparere PST-fil med det samme.

Hvordan Reparere PST Fil ved Hjælp af Remo PST Reparationsværktøj?

Download dette PST-filreparationsværktøj for sikkert at reparere korrupt PST-fil og gendanne manglende Outlook-poster, herunder e-mails, vedhæftede filer, kontakter, mappestruktur, regler osv.

download now

Brug disse trin på alle versioner af Outlook inklusive Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 og andre tidligere versioner til at reparere korrupte PST-filer.

 • Hent og installer Remo Repair PST
 • Start Outlook PST-reparationsværktøjet, og vælg en valgmulighed fra hovedskærmen baseret på dit behov, og klik derefter på Next.

  • Open Default PST File: Vælg denne indstilling, hvis den korrupte PST-fil er placeret på det definerede sted.
  • Select PST File Manually: Vælg denne indstilling, hvis du manuelt vil finde din korrupte Outlook PST-fil, og klik derefter på Browsemulighed for at vælge den PST-fil, der skal repareres.
  • Find All Your PST Files: Hvis du har mere end en PST-fil i din Windows, skal du vælge denne indstilling og klikke Find for at finde alle dine tilgængelige PST-filer og derefter vælge den korrupte PST-fil, der skal repareres.
 • Klik nu på Smart Scanmulighed og vælg en destination efter eget valg for at gemme din Reparerede PST-fil på Windows og klik Repair.

Repair severely corrupt or damaged PST file

 • Når den korrupte PST-filproces er repareret, skal du kontrollere destinationsplaceringen for at se din reparerede PST-fil.

Hvorfor Remo Repair PST værktøj det bedste valg til at reparere korrupt PST fil?

 • Remo Repair PST-fil er et skrivebeskyttet værktøj. De avancerede PST-filreparationsalgoritmer for dette værktøj garanterer sikkerheden for den originale PST-fil.
 • Remo Repair PST-filværktøj kan nemt reparere din korrupte eller beskadigede Outlook-datafil (.pst) af enhver størrelse med ethvert niveau for korruption.
 • Du kan også bruge dette værktøj til at rette adgangskodebeskyttede og krypterede PST-filer.
 • Kompatibel med alle versioner af Outlook inklusive Outlook 2019, 2016, 2013 og dets tidligere versioner.
 • Bortset fra at reparere Outlook PST-filen, værktøjet også gendan slettede emails fra Outlook, kontakter, vedhæftede filer, kalendere, noter osv. inklusive mappestruktur og regler.

Sådan undgår du korruption i PST-filer?

 1. Tag en sikkerhedskopi af din PST-fil regelmæssigt, dette undgår ikke kun uventet PST-filkorruption, men også Outlook-datatab.
 2. Det anbefales at undgå at lukke din Windows-computer, mens du arbejder på Microsoft Outlook 2019, 2016 eller en hvilken som helst version.
 3. Opbevar ikke PST-filen på et defekt netværksdrev eller på serveren.
 4. Sørg for, at du ikke overskrider PST-filstørrelsesgrænsen for at undgå PST-filskader eller korruption.
Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply