Reparerer SSD ikke Genkendt Windows 10 Uden Datatab

Nogle gange kan du støde på situationer, hvor din SSD ikke genkendt Windows 10. Det er en almindelig situation, der ofte forårsages på grund af enkle problemer, f.eks. Når SSD ikke er initialiseret, eller når drevbrevene mangler.

I alvorlige tilfælde kan partitionstab på grund af korruption i filsystemet eller virusangreb til tider resultere i, at SSD ikke vises.

 1. Initialiser SSD

Hvis din SSD er ny og ikke initialiseret, vises den ikke på Min computer. Til reparere ssd ikke genkendt windows 10 uden datatab, du har adgang til Disk Management. Men hvis din disk er blevet initialiseret før, og du får en meddelelse ‘Disk ukendt ikke initialiseret’, er det en anden situation og gå til trin 3.

 • I Windows 10 skal du højreklikke på Start og vælge Diskstyring
 • Normalt vises guiden Initialiser disk automatisk.
 • Du skal vælge enten MBR eller GPT (GUID) og derefter klikke på OK. For kompatibilitet mellem computere er det bedst at bruge MBR-partitionstil.

Hvis guiden Initialiser disk reparerer SSD ikke genkendt Windows 10 uden datatab, skal du manuelt vælge det drev, der skal initialiseres. Når du har valgt drevet, skal du højreklikke på drevet og vælge Initialiser.

 1. Manglende drevbogstaver

En af de andre grunde, eller din SSD, der ikke vises på Min computer, er, at drevbrev muligvis mangler.

For at tildele et drevbogstav skal du få adgang til Diskstyring.

 • I Windows 10 skal du højreklikke på Start og vælge Diskstyring
 • I listen over alle viste partitioner skal du vælge den uden et drevbogstav og højreklikke på den.
 • Vælg ‘Skift drevbogstav og -stier’
 • Klik på Tilføj og vælg et drevbogstav på listen
 • Bekræft for at afslutte ændringen.
 1. Manglende partitioner på SSD

Partitioner på drevet kan blive ødelagt eller gå tabt på grund af korruption i filsystemfiler, virusangreb eller anden grund. Dette resulterer i, at data bliver utilgængelige på dette drev.

Du kan muligvis også modtage en fejl ‘Disk ukendt ikke initialiseret’. Normalt, hvis du får denne fejl, beder Windows dig om at initialisere disken. Det er ikke en god ide at fortsætte, da initialisering af disken vil slette alle data.

I begge disse situationer skal du bruge professionelle datagendannelsesværktøjer til at gendanne alle data og partitioner fra disken. Remo Recover er et godt værktøj til gendanne mistede partitioner fra SSD. Softwaren er udstyret med effektive algoritmer til at scanne drevet grundigt og gendanne data i den originale struktur.

Mere om Remo Recover

 1. Bortset fra at gendanne data fra SSD, understøtter værktøjet også andre typer harddiske, såsom SATA, SCSI osv. Alle filsystemer som FAT 16, FAT 32 og NTFS osv. Understøttes af softwaren.
 2. Ved hjælp af softwaren kan du også gendanne data fra beskadiget ssd-dreveller formaterede drev. Det er i stand til at gendanne alle slags filer som fotos, videoer, dokumenter osv.
 3. Partitiongendannelse ved hjælp af softwaren er en enkel proces. En detaljeret guide til, hvordan man gør det gendanne partitioner fra SSDer beskrevet i denne artikel.
 4. Alle versioner af Windows inklusive Windows 10 understøttes.

Softwaren understøtter alle filsystemer såsom FAT 16, FAT 32 og NTFS osv.

Reparerer SSD ikke Genkendt Windows 10 Uden Datatab was last modified: marts 12th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*