Reparerer Windows 10 Genkender ikke Sekund Harddisk

Nogle mennesker bruger to harddiske til yderligere plads eller backup-formål. Det er en almindelig klage, at det andet drev ikke vises på Min computer efter Windows 10-opgradering. Dette kan skyldes, at drevbrevet mangler, eller at driverne er forældede. I alvorlige tilfælde kan din harddisk muligvis ikke opdages, hvis partitioner på dit drev går tabt. Denne artikel beskriver hvordan reparerer Windows 10 genkender ikke sekund harddisk.

 1. Skift drevbogstav

Nogle gange er din harddisk muligvis tilsluttet korrekt og fungerer godt. Men hvis det ikke har et brev, der er tildelt, vises det ikke på denne pc / min computer. Så prøv at ændre drevbogstavet ved hjælp af de trin, der er beskrevet nedenfor.

 • I Windows 10 skal du højreklikke på knappen Start og klikke på Diskstyring.
 • Find din anden harddisk, og højreklik på den
 • Gå til ‘Skift drevbogstav og sti’, og klik på Skift
 • Vælg et bogstav til din partition fra listen, og bekræft
 • Genstart derefter computeren

Kontroller, om du reparere Windows 10 genkender ikke sekund harddisk, hvis ikke kan du kontrollere, om driveropdateringer er forklaret i det næste trin.

 1. Se efter driveropdateringer

Inden du opgraderede dit system til Windows 10, opdagede dit system den anden harddisk? Hvis ja, er dine aktuelle harddiskdrivere sandsynligvis ikke kompatible med Windows 10. Til reparerer Windows 10 genkender ikke sekund harddisk,

 • Højreklik på Start-menuen og vælg Enhedshåndtering
 • Udvid diskdrev, og find dit andet drev
 • Højreklik på det, og vælg Opdater driver-software
 • Du kan følge instruktionerne, hvis der er opdateringer, og dine drivere opdateres.
 • Kør fejlfinding til hardware og enheder
 • Klik på Windows-nøglen, og søg efter fejlfinding i søgefeltet
 1. Mistede / manglende partitioner

Partitioner på drevet kan blive ødelagt eller gå tabt på grund af korruption i filsystemfiler eller på grund af virusangreb. Dette resulterer i, at data bliver utilgængelige på dette drev. I sådanne tilfælde skal du gøre brug af datagendannelsesværktøjer som Remo Recover.

Om Remo Recover

 1. Remo Recover er et fantastisk værktøj til at gendanne mistede eller beskadigede partitioner fra dine harddiske. Ud over harddiske understøtter det gendannelse fra USB’er, hukommelseskort og andre lagerenheder.
 2. Det bruger kraftige scanningsalgoritmer til at scanne dit drev og gendanne data i den originale struktur. Alle typer filer såsom fotos, videoer, dokumenter osv. Understøttes.
 3. Softwaren understøtter alle filsystemer såsom FAT 16, FAT 32 og NTFS osv. En guide til hvordan man gendanner FAT 32 filerfindes i denne artikel.
 4. Alle slags harddiske som SATA, SCSI, SSD understøttes.
 5. GPT-opdelingsmetoder bliver mere og mere almindelige på grund af de fordele, det giver som opsætning af drev, der er større end 4 TB og hurtigere starttid. Remo Recover kan også bruges til at gendanne data fra GPT-partitioner. En guide til hvordan man gendanner data fra GPT-beskyttende partitionfindes i denne artikel.

Softwaren understøtter alle versioner af Windows inklusive Windows 10 understøttes.

Reparerer Windows 10 Genkender ikke Sekund Harddisk was last modified: marts 13th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*