Sådan Repareres Windows 10 Problemer ved hjælp af Systemgendannelse

3 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Sammenlignet med sine forgængere er Windows 10 mere stabil. Dets sikkerhedsfunktioner som enhedsbeskyttelse, Microsoft Passport, Windows Hello osv. Er i stand til at mindske søgen efter pc-brugere til et moderne, sikkert operativsystem. Men i tilfælde af at du løber ind i problemer, skal du muligvis gribe ind manuelt for at vende systemindstillingerne tilbage til den tidligere tilstand.

Her ved du hvorfor du har brug for systemgendannelse i Windows 10 og hvordan du opretter et gendannelsespunkt.

Selv om Windows 10 antages at være sikrere end sine forgængere, kan det blive styrtet på grund af ukorrekt installation af software / afinstallation, fejl under Windows-opdateringer, etc. Systemgendannelse giver en nem måde at rulle tilbage til den senest kendte gode konfiguration.

Der er en betydelig forskel i Windows 10 Systemgendannelses muligheder fra muligheder, der er tilgængelige i tidligere versioner. Men kernekonceptet er det samme - at vende dine Windows-indstillinger og programmer til en tidligere fungerende tilstand. Du kan enten manuelt oprette gendannelsespunkter eller bruge de automatisk genererede gendannelsespunkter, der oprettes under Windows-opdateringsinstallationen.

Bemærk: Du kan endda finde "Nulstil denne pc" -alternativet på Windows 10. Det er helt anderledes end Systemgendannelse, som vi taler om. Det er faktisk meningen at opdatere dine indstillinger, som vil vende tilbage til dit system til en indledende tilstand, da du købte den eller først installerede Windows 10.

Sådan oprettes manuelt en Windows 10 Gendannelsespunkt?

Som standard er indstillingen Systemgendannelse deaktiveret i Windows 10. Men du kan nemt ændre det her. Sådan er det:

Gå til System Properties -> System Protection-fanen. Vælg det drev, der skal aktiveres Systemgendannelse, og vælg "Konfigurer".

Repareres Windows 10 Problemer Systemgendannelse

I sektionen Gendan indstillinger skal du tænde for systembeskyttelse. Det er også muligt at justere diskplads, der bruges til systembeskyttelse.

Repareres Windows 10 Problemer Systemgendannelse

Nu, i fanen Systembeskyttelse, vises knappen Create restore point. Klik på det for at åbne en tekstboks og i den pågældende tekstboks, angiv en beskrivelse for at identificere det gendannelsespunkt, du opretter.

Den inaktiverede systemgendannelsesknap på fanen Systembeskyttelse er aktiv nu. Under systemnedbrud kan denne indstilling bruges ved at logge ind i systemet i fejlsikret tilstand.

Systemgendannelse er ikke mere end en genvejsmetode til at vende PC-tilstand til en sidste kendt god konfiguration. Alligevel er det ikke sikkert, hvorfor Microsoft deaktiverede denne indstilling som standard i Windows 10-pc'er.

En anden måde at genoprette dine tabte ting er at tage hjælp af et data recovery værktøj. Remo Data recovery software er en software, der effektivt kan hente dine genstande. Lær mere om Remo Datagendannelse Software her.

Tror du "Microsoft skal aktivere Gendan punktet i standardindstillingerne?"

Del din mening i kommentarer!

About the Author: Remo Software