Sådan Aktiverer Papirkurven på Mappede Netværksdrev

Netværkskortlægning refererer til at forbinde netværksdrevet til et eller flere lokale operativsystemer ved hjælp af netværksdrevressourcen. Dette betyder at forbinde et lokalt drev med tildelt delt bibliotek eller mappe til en anden computer ved hjælp af netværksradius. Tilslutning af disse enheder kræver normalt adgang og tilladelse. Dette kræver normalt ID for den delte mappe og autorisationsadgangskode.

Netværkskortlægning kan involvere en til flere computere til den delte netværksressource og arbejde sammen med den delte netværksressource uden besvær.

Hvad sker der, når en tilfældig eller forsætlig slettes en fil, der er gemt på netværket eller det kortlagte netværk? Filen vil blive slettet permanent. Den kan ikke gå gennem den lokale computers eller serverens papirkurv (hvis papirkurven ikke er aktiveret på den delte enhed). De bosiddende data på drevet går tabt. For at undgå sådanne unødvendige scenarier med datatab skal du aktivere papirkurven på kortlagte netværksenheder. Dette vil hjælpe dig gendanne slettede filer fra papirkurv. Lad os forstå den enkle guide til, hvordan du aktiverer papirkurven på de kortlagte netværksdrev.

Hvordan Aktiverer jeg Papirkurven på Tilknyttede Netværksenhed

 • Kort et netværksdrev til netværksdelen, du vil bruge. Sørg for, at drevet er tilsluttet igen ved login
 • Gå derefter til C: > Users > Username
 • Højreklik på en mappe på denne placering og klik på  PropertiesLocation tab
 • Klik på Moveog gennemse roddrevet (som er kortlagt i trin 1), og tryk derefter på Select Folder
 • Klik derefter på OK, og når dialogboksen vises vises Yes
 • Gentag blot disse trin for hver bruger på pc’en

Når hver bruger er kortlagt til netværksdrevet ved hjælp af ovennævnte trin, vil hver bruger kunne finde slettede filer på netværksdrevet i den lokale papirkurven.

Bemærk: For at kontrollere, om denne proces fungerede eller ej, skal du højreklikke på papirkurven og gå til egenskaber og kontrollere, om netværksdrevet er angivet i papirkurvenes placeringskolonne.

Hvis du ved et uheld mistede data ved at slette filer på kortlagte netværksdrev, kan du bruge en professionel filgendannelsessoftware som Remo Recover. Det kan nemt hente mistede eller slettede data, men det er nødvendigt, at gendannelsessoftwaren skal være det installed on the main computer connected to the mapped drive. Hvis du støder på et scenario, hvor papirkurven er korrupt, skal du klikke her for at vide, hvordan du reparerer den beskadigede papirkurv.

Det anbefales at have Remo harddiskgendannelsessoftware installeret i mappen Netværksdrev. Ved at gøre dette vil du være i stand til at udføre datagendannelse af de permanent mistede filer. Softwaren giver også brugeren to scanningsindstillinger, som Normal scanning og Deep Scan. Du vil være i stand til at vælge ethvert baseret på dit krav. 

download now

Hvordan Gendan Data fra Delt Netværksdrev

 1. Hent Remo Recover på netværksdrevmappen.
 2. Start værktøjet, du har tre muligheder- Gendan filer, Gendan fotos og Gendan partitioner.

Recover data on shared network drive

 1. Klik derefter på Recover Partitions, vælg det netværksdrev, hvorfra du vil gendanne data, og klik på Scan.
 2. Efter afslutningen af scanningsprocessen vises gendannede harddiskdata i datavisning og filtypevisning

recovered data from shared network drive

 1. Brugeren kan forhåndsvise og gemme de gendannede data.

Yderligere oplysninger

Netværksdrev er fordelagtige delte allokeringsmapper, som let tillader tilslutning af to eller flere lokale operativsystemer til et netværksdrev. Det giver brugeren mulighed for let at arbejde sammen og kommunikere.

Det er dog vigtigt for brugeren at forstå, at alle filer, der slettes uden at aktivere papirkurven, vil gå tabt permanent. Det anbefales at kontrollere, om papirkurven er aktiveret, og derefter foretage en opfordring til at slette filer fra netværksdrevet.

Derfor anbefales det ikke at slette filer fra netværksdrev, før det er aktiveret med en papirkurv, medmindre du er sikker.

Sådan Aktiverer Papirkurven på Mappede Netværksdrev was last modified: oktober 25th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*