Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan bruger du Memory Stick på PSP?

Købte nye PlayStation Portable (PSP), men ikke sikker på, hvordan du kan bruge den eller tilslut Memory Stick til den nye PSP? Bare rolig; her er nogle få enkle retningslinjer for at bruge din memory stick på PSP.

PlayStation Portable kort sagt kaldet PSP, er en lille og bærbar gaming konsol, der er udviklet af Sony. Det er den bedste videospilkonsol, der bruger optisk diskformat, Universal Media disk og robuste multimediekapacitet mv. Det har også sin primære lagerhukommelse, og den har endda en plads til at bruge andre hukommelsestifter til at gemme spil eller andre filer. Brug af denne hukommelsestik hjælper endda med at overføre filerne fra din PSP til computeren eller omvendt. Men hvordan man bruger det på PSP? Bare rolig; Her er en perfekt vejledning, der hjælper dig med at bruge memory stick på PlayStation Portable. Bare tag et kig på den enkle procedure:

Indsæt Memory Stick til PSP

På siden af ​​din PSP finder du en udvidelsesplads, der har meget lille tekst, der læser “Memory Stick” på den. Du skal blot placere hukommelsestikken i spalten, med logoets side vendt mod dig og lukke slidsen. Tænd din PSP, og din PSP skal genkende den nye memory stick øjeblikkeligt. Det kan spørge, om du vil formatere det, så fremhæv blot “OK” og tryk på “X” -knappen.

Bemærk: Hvis du har filer på denne hukommelsestav, vil de gå tabt, hvis du formaterer den. Vær forsigtig, mens du markerer enhver indstilling.

Gem filer på Memory Stick

Download filer: Du kan nemt downloade spil til memory stick direkte fra PlayStation-butikken og gemme dem på din PSP Memory Stick. Når du har downloadet disse spil, fungerer de kun med din PSP og kan ikke overføres til en anden Memory Stick.

Gem film og musik til memory stick: Du kan endda lægge dine personlige mediefiler på din PSP. Til dette skal du forbinde PSP til din computer via en Memory Stick-port eller adapter. Derefter kan du gemme dine medier direkte til stangen på din computer. Nu kan du endda afspille dem på din PSP ved at indsætte det i PSP-slot.

Format Memory Stick på PSP

Du skal formatere din Memory Stick, før du bruger den med din PSP. Dette skaber de nødvendige mapper til lagring og mediefiler på Memory Stick. Hvis det allerede indeholder nogle eksisterende data, slettes dataene under processen. Sørg derfor for, at du har lavet en sikkerhedskopi af de filer, du vil beholde, før du fortsætter.

  • Gå til “Systemindstillinger” -menuen, og vælg Format Memory Stick-indstillingen, som er placeret under “Indstillinger
  • Du bliver bedt om at bekræfte, at du gerne vil formatere Memory Stick, vælg derefter “Yes” og tryk på X-knappen for at fortsætte
  • Siden formatering af Memory Stick på PSP sletter alle data, bliver du bedt om at bekræfte igen for at fortsætte og formatere Memory Stick ved at trykke på X-knappen

Nu bliver din Memory Stick på PSP formateret med succes. Hvis du har mistet dine data, kan du nemt genoprette dine data ved at bruge backupen. Hvis ikke så, bliver du nødt til at stole på nogle memory stick genopretning værktøj som Remo Recover for at komme tilbage og gendanne dine data tilbage.

Skub din Memory Stick ud på PSP

For at skubbe Memory Stick ud, skal du åbne spæredækslet og forsigtigt fjerne Memory Stick fra PSP’en og bare slippe den.

Vær forsigtig, mens du fjerner Memory Stick. Dette er fordi; hvis det bliver mishandlet, bliver din PSP-hukommelsesstamme ødelagt og forårsager tab af data. Hvis du støder på sådanne situationer, brug så Remo Gendanne Software til at få alle dine data tilbage. Værktøjet virker faktisk usædvanligt godt og henter dine komplette data tilbage selv fra den korrupte memory stick. Således med disse enkle retningslinjer kan du bruge memory stick på din PSP.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply