Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Farve Sort og Hvide Fotos i Photoshop

Masser af funktioner, der tilbydes af denne applikation, der lette redigering af dine yndlingsbilleder. En af de mest nyttige og attraktive funktioner i Photoshop-applikationen er at farve et sort-hvidt foto. Der er flere af applikationer, som giver dig mulighed for at farve et sort-hvidt foto, men den rækkevidde og præcision, der opnås af Adobe Photoshop, er uforlignelig med andre applikationer.

Trin til at farve sort og hvidt foto i Photoshop

Trin 1: Installer først Adobe Photoshop på din computer, start programmet og åbent det billede, du vil farve. For dette åbner du bare Photoshop-applikationen og klikker på Filer -> Åbn-> så bare browse for at vælge det billede, der skal farves eller bare starte Photoshop-applikationen og træk billedfilen til Photoshop

Trin 2: Indtast i “Farvetilstand” ved at vælge “Image” -alternativet fra den øverste værktøjslinje og vælg Mode> Sørg for, at der er check på RGB Farve

Trin 3: Enkel måde at tilføje farve til et sort og hvidt billede på er ved at bruge “Blandende tilstande“. Men størstedelen af ​​brugeren opretter dusinvis af lag med enkelt blandingstilstand, men her i stedet for at oprette flere lag kan du udføre opgaven ved at oprette en enkeltlagsgruppe med gruppeblandingstilstand.

  • Tryk på Ctrl + Skift + N for at oprette nyt lag (du kan se lagpanelet i venstre side af vinduet)
  • Vælg det nye lag og tryk Ctrl + Shift + G for at gruppere det nye lag
  • Klik på det nye gruppelag og indstil blandingstilstanden til “Farve” (Du kan finde “Blending Mode” i pull down-fanen, som er under “Layer” panel.)

Trin 4: Vælg det nyligt tilføjede lag og tilføj farven ved hjælp af en af ​​nedenstående to metoder –

  • Vælg objektet på billedet, som du ønsker at farve ved at bruge Lasso værktøj” eller ved at bruge “Pen værktøj“. Disse værktøjer vil grove skitsere objektet, og efter færdiggørelsen kan du tilføje farve ind i det enten ved “Bucket fill” eller ved at navigere gennem “Edit> Fill”. Vælg her farven under “Brug”
  • Du kan bruge “Børsteværktøj” til at male billedet ved at trykke på “B” og derefter højreklikke på billedet for at få Brush Tool konfigurationsmenuen
  • Vælg her kun Soft Round -> Foreground Color område fra værktøjslinjen-> “Farvevalg“, flyt den bløde runde for at vælge farven og tryk på “OK“.
  • Bevæg musen ved at holde musen med venstre klik for at farve de objekter, du ønsker at blive farvet

Disse var nogle af de måder, hvorpå du kan udføre din opgave ved at bruge Adobe Photoshop; dog kan nogle af brugerne have svært ved at bruge denne applikation, fordi dette program er udstyret med meget avancerede funktioner. Til sidst på grund af mange avancerede funktioner kan brugerne til tider uhensigtsmæssigt anvende applikationen, som resulterer i korruption af fotos. Men rolig, hvis din Photoshop-fil er korrupt, fordi du bruger Remo Repair PSD-værktøj, der nemt kan reparere beskadiget adobe photoshop fil med alle dens lag og farvetilstande intakt.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply