Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Finder du Photoshop Temp Filer på Mac?

Photoshop er et meget alsidigt fotoredigeringsværktøj med ubegrænsede muligheder. Ved hjælp af Photoshop -applikationen kan en bruger manipulere en enkelt pixel. Da Photoshop -programmet arbejder med så mange data, er det derfor, det skaber mange midlertidige filer under redigering. Og disse Photoshop -midlertidige filer kan være enorme og optage gigabyte plads, og hvis Photoshop ikke lukker korrekt, kan disse filer sidde på dit drev og tage enorm plads.

Mange Mac -brugere er forvirrede over, hvad de skal gøre med Photoshop -midlertidige filer, og hvordan de kan lokaliseres. I denne artikel har vi nævnt alle de detaljer, du har brug for at vide om tempofiler i Photoshop på Mac.

Hvad er Photoshop Temp Filer?

Photoshop arbejder med en masse data på én gang og genererer dermed en hel del midlertidige filer, mens de arbejder med store projekter. Photoshop gemmer disse data, der er indsamlet fra dit arbejde, til lokale “scratch” -filer. Dette er grunden til, at pladsen optaget af Photoshop -midlertidige filer også er kendt som en scratch -disk.

Photoshop midlertidige filer tjener to formål. Den ene er, at den undgår, at pc -RAM’en bliver overbelastet. Overbelastning af RAM kan resultere i nedbrud på Photoshop -programmet, hvilket igen kan resultere i slutningen af filfejlen på Photoshop. For at undgå det gemmer Photoshop disse midlertidige filer på Mac -lagermængder.

En anden er, at de opretter en kontinuerlig sikkerhedskopi af filer. Hvis programmet eller din computer går ned, kan du gendanne filerne. Selvom disse filer formodes at blive slettet automatisk, når du lukker Photoshop. Men nogle gange forbliver de der i dine Mac -mængder, hvilket gør det overbelastet med store filer. I sidste ende når Mac -mængderne løber tør for lagerplads, resulterer det i Photoshop ridse disk fejl.

Så det egentlige spørgsmål er, hvor er Photoshop -midlertidige filer placeret på din Mac, og hvordan slettes Photoshop -midlertidige filer på Mac?

Bemærk: Hvis du ved et uheld har lukket Photoshop -programmet uden at gemme projektet, eller på grund af Photoshop -skrappediskfejl, gik Photoshop uventet ned; du har muligvis stødt på et totalt tab af Photoshop -filer. Mange sådanne faktorer som applikationsnedbrud, macOS -standsning eller nedfrysning osv. Kan føre til tab af Photoshop -filer. Det kan du heldigvis gendanne ikke gemt eller slettede filer Photoshop på Mac.

Hvad er Placeringen og Hvordan Slettes Photoshop Temp Files Mac?

Photoshop midlertidige filer er placeret i standard temp -mappen på Mac. For en nybegynder kan det dog være lidt kompliceret at få adgang til det. Følg derfor den nævnte instruktion for at få adgang til Photoshop temp -mappen på Mac.

Bemærk: Inden du får adgang til Photoshop -midlertidige filer på din Mac, skal du sørge for, at ingen af projekterne kører på Photoshop -programmet. Hvis der er projekter, der kører, skal du gemme dem og afslutte Photoshop -programmet på en ordentlig måde.

 • Åbn Applicationsmappe ved hjælp af Go mulighed fra startskærmen.
 • Rul i programvinduet, indtil du finder utility
 • Utility -vindue, du finder muligvis en liste over mange værktøjer, blandt dem vælg Terminal mulighed og klik på det, åbner dette terminalvinduet.
 • Endelig skal du bare skrive en kommando i terminalvinduet “open /tmp” (uden anførselstegn) for at åbne den midlertidige mappe.
 • Vent et stykke tid, indtil kommandoen behandles, efter afslutningen åbnes Mac -tempmappen.
 • Right-clickpå filerne og klik på Move to Bin at slette.

find Photoshop temp files

 • Mac gemmer alle de midlertidige filer, der er relateret til alle applikationer på dette sted. Blandt disse kan du endda finde Photoshop temp files. Nogle af eksemplerne på Photoshop -midlertidige filer er Photoshop Temp15201, Photoshop Temp18714 og Photoshop Temp795956 osv.

Begrænsninger i Photoshop af midlertidige filer

 • Photoshop -midlertidige filer kan endda blive så store, at Mac’en løber tør for lagerplads, hvilket resulterer i en diskdiskfejl.
 • Behandlingen af store midlertidige filer tager lang tid og påvirker ydelsen af PS -applikationen.

På grund af disse begrænsninger foreslås det at slette midlertidige filer med jævne mellemrum. Der er dog et par forholdsregler, du skal tage, før du sletter Photoshop -cachen eller midlertidige filer på Mac.

Hvordan Klar Photoshop Cache på Mac?

Her er nogle af de ting, du skal passe på, før du sletter Photoshop Temp -filer.

 • Sørg for at alt dit arbejde er gemt:

Da Photoshop -midlertidige filer gemmer en masse oplysninger om den aktuelt åbne PSD, kan sletning af midlertidige filer uden at gemme dit arbejde beskadige PSD -filen.

 • Luk alle Adobe eller Photoshop relaterede programmer:

Alle Photoshop-relaterede applikationer som Adobe Illustrator, Bridge kan komme i konflikt, mens midlertidige filer slettes. Åbn derfor task manager og sørg for, at alle de Photoshop-relaterede applikationer er lukket.

Når det er gjort, skal du få adgang til Photoshop Temp -filernes placering som nævnt nedenfor. Vælg alle Mac Photoshop -midlertidige filer, og slet dem.

Library > Application Support > Adobe > Adobe Photoshop > Caches > Temp

Når du har slettet Temp -filerne i Photoshop, skal du tømme papirkurven for at genvinde din lagerplads. Herefter vil du kunne se, hvor meget plads du har sparet.

Er det sikkert at slette Photoshop midlertidige filer på Mac?

Det er helt sikkert at slette de midlertidige Photoshop -filer fra din Mac -pc. Jobbet udføres normalt automatisk af din computer, men det sker ikke hver gang med Photoshop, så du kan udføre opgaven manuelt.

Hvorfor Photoshop temp filer er vigtige?

Mac Photoshop midlertidige filer har også fordele, som f.eks:

 • I stedet for at gemme alle de midlertidige filer på RAM, gemmer Photoshop cc temp -filer i store størrelser på lokale lagerdrev. Ved at gøre dette reducerer Photoshop belastningen på din computers RAM.
 • Photoshop midlertidige filer fungerer også som en backup for at gendanne de PSD -filer, der går tabt, hvis Photoshop går ned.
 • I nogle scenarier kan du også bruge Photoshop -midlertidige filer til reparere korrupte Photoshop filer på Mac.

Konklusion:

Photoshop temp -filer på Mac har en tendens til at optage en stor mængde plads. Derfor foreslås det at slette Mac PS -midlertidige filer fra tid til anden. Hvis du finder problemer med at finde Photoshop -midlertidige filer på Mac, vil denne artikel guide dig til at finde dem. Derudover skal du tage et par forholdsregler, før du sletter Photoshop -midlertidige filer, f.eks. At gemme alle PSD -filer, der arbejder i øjeblikket.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply