Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan fjerne plugins fra Safari

Safari er en af de mest anvendte browsere til både Mac- og Windows-computere; Det foretrækkes dog i høj grad af de fleste Mac-brugere sammenlignet med Windows-brugere. Funktionerne eller evnen til Safari-browseren kan forbedres ved at bruge eller tilføje plug-ins. Disse plug-ins er små moduler eller programmer, der er inkluderet i softwaren, for at tilføje avanceret funktionalitet til browseren.

Men når plug-inen er dårligt designet, har den direkte indflydelse på Safari-browserenes ydeevne. Når der er en række plug-ins installeret på din Safari-browser, kan dette endda føre til andre problemer, som Safari afslutter med det samme, kan ikke downloade, uforudsete adfærd, lydvideosynkroniseringsproblemer under streaming af videoer og så videre. På grund af dette vil du måske have fastsætte mp4 audio video synkronisere problemer. Du kan også tænke på at afinstallere og geninstallere browseren igen og gøre indstillingerne standard. Ikke desto mindre er der ingen tvivl om, at denne metode kan løse problemet, men det er ikke den anbefalede måde at fastgøre i stedet, du kan fjerne plug-in selv og løse problemet. Så nu hvordan fjerner du plugins fra Safari-browseren? Læs videre for at kende hele proceduren …

Start med at starte Safari-browseren og navigere gennem denne vej Safari-> Indstillinger-> Sikkerhed-> Administrer webstedsindstilling. Her kan du se alle installerede plug-ins installeret, noter ned, hvilket plugin der forstyrrer dig og derefter gå til denne vej /Library/Internet Plug-Ins/ og fjern det ønskede plugin.

Bemærk: Brugere, der føler sig ubehagelige i at fjerne plug-in manuelt, kan gøre brug af tredjepartsværktøj, der nemt kan udføre opgaven med at fjerne plug-ins fra Safari, men forudsat at det skal være et betroet værktøj ellers kan det skabe usikkerheder i din computer

Når du fjerner plug-in’en fra /Library/Internet Plug-Ins/ vej, skal du sørge for at fjerne følgende filer. Standard Browser.plugin, iPhotoPhotocast.plugin, nsIQTScriptablePlugin.xpt, Quartz Composer.web plugin, QuickTime Plugin.plugin, QuickTime Plugin.web plugin, VerifiedDownloadPlugin.plugin. De ovennævnte plugins er alle standard plugin-moduler, der ikke bør fjernes, og at fjerne dem kraftigt kan skabe alvorlige problemer.

Mange gange kan selv fjernelse af plugins ikke afhjælpe dine Safari-browsers ydeevneproblemer, der gør din safari langsom. I sådanne tilfælde kan Remo MORE hjælpe dig med at reparere slow running safaris browser og forbedre din browsing hastighed om et par minutter.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply