Sådan forhindrer du frysning og genstart af problemer under Windows opstart?

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du fjerner Windows opstartsproblemer? Det er virkelig foruroligende at se, at Windows-pc’erne fryser sig selv under opstart. Ikke bare indefrysning, undertiden går det endda ind i genstartsløkken, dvs. støtter kontinuerligt igen og igen. Disse situationer kan endda resultere i at miste dine vitale data. Derfor skal du være mere forsigtig og forsøge at forhindre sådanne problemer.

Der er dog ingen grund til at bekymre sig om sådanne problemer, da du nemt kan forhindre dem ved at følge nogle få forholdsregler. Her er nogle enkle tips, du kan følge for at forhindre disse Windows-opstartsproblemer.

Dræb truslerne (Virus / Malware / Trojan) på din Windows-pc

Når dit Windows-system er inficeret af trusler som virus / trojan / malware, som kunne komme ind i din pc’s hukommelse, inficere alle dine filer på hukommelsen og dermed besætte mange systemressourcer. På grund af manglen på systemressourcer vil din pc starte indefrysning, og i værste fald kan det endda gøre din Windows til at genstarte og dermed beskadige alle data på din hardware. Derfor er det meget vigtigt at dræbe disse trusler på din pc i rette tid. Til dette skal du bruge kraftfuld anti-virus software, der kunne opdage disse trusler og løbende opdatere softwaren.

Fix Windows-registreringsdatabasen

Windows-pc’er består af en meget vigtig komponent kaldet Registry, som er nøglen til alle programmer, der kører på dit system. Registerkomponenten indeholder et stort antal registreringsdatabaser, der er vigtige for at køre Windows hurtigere ved opstart samt i hele databehandlingsprocessen. Derfor optimerer registreringsdatabasen regelmæssigt med korrekt registreringsdatabase, for at gøre det, scan din registreringsdatabase for at finde fejlene og rette dem.

Afinstaller / fjern Windows Live ID Services

Det har været set på mange pc’er, at på grund af Windows Live ID-tjenesterne forårsager Windows-opstart frysning og genstart, især under opstart. Hvis du ikke bruger disse tjenester regelmæssigt, skal du afinstallere dem nemt via kontrolpanel-indstillingen for at rette Windows-frysning og genstarte problemer.

Deaktiver nogle eller alle opstartsprogrammerne:

Når du starter din computer, installeres noget software på din computer, som er konfigureret til at starte med startprocessen. Dette lægger en belastning under opstart, og en computer, der kører Windows, kan fryse ved opstart og dermed forsinker hele processen. Incase hvis disse programmer bliver beskadiget eller defekt, så kan dit system gå ind i en loop af systemstart. Derfor skal du deaktivere disse programmer.

For at deaktivere disse programmer kan du trykke på Start> Skriv Msconfig i Søg eller Kør> Startup> Vælg Deaktiver alle eller Vælg tjenester for at deaktivere dem individuelt.

Opgrader din RAM

Hvis du kører Windows på dit gamle system, skal du sørge for, at der er mindst 1 GB ledig plads til rådighed. Men foruden at scanne dit systemregistry regelmæssigt er det bedre at opgradere det yderligere til 2 eller 4 GB.

Prøv at aktivere Super-hente-indstillingen

I nogle Windows-pc’er opstår der genstart af problemer, fordi superhente-indstillingen er deaktiveret. Du kan aktivere det på følgende måde:

  • Start> Søg> Regedit>
  • Find nu denne undernøgle: HLKM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SessionManager\MemoryManagement\PrefetchParameters
  • Dobbeltklik på “EnablePrefetcher” i højre rude
  • Skift derefter værdien til 2 og klik på OK.
  • Dernæst danner højre rude, dobbeltklik på “EnableSuperfetch” funktionen og skift værdien til 2 og klik OK
  • Gå nu ud af pc-registreringseditoren og genstart dit system.

Opdater dine forældede drivere

Hvis dit system er ret gammelt, kan det have nogle forældede drivere. Opdater bare alle dine computerdrivere for at forbedre opstartsprocessen på din computer.

Bevar dit operativsystem på en stabil tid

Din pc skal have en optimering på en stabil tid, så du kan få en jævn pc-ydeevne.

Skjul dine systemfiler

Windows opstart har brug for få filer som command.com, msdos.sys, io.sys og lignende. Hvis disse vigtige filer er beskadiget eller slettet ved en fejltagelse, kan dit system støde på et stort problem som at genstarte sig gentagne gange eller måske fryse. Det anbefales derfor at skjule sådanne filer fra operativsystemet, så du ikke vil fryse dit system eller blokere den glatte drift af nogle applikationer.

Luk alle applikationer inden du lukker systemet:

Hvis du lukker systemet uden at lukke eller afslutte alle programmer normalt, er der chancer for at indefrysning din Windows, når du starter Windows næste gang. Sørg derfor for, at alle applikationer er lukket korrekt, inden du slukker for pc’en.

Vær forsigtig, mens du sletter softwarefiler

Vær forsigtig, mens du afinstallerer den uønskede software! Dette er fordi; der er chancer for at slette filer, der er af systemfiler eller andre programmer. Hvis du sletter dem, kan det medføre genstart af problemer på dit system under Windows-opstart.

Disse er de få vigtige tips til at forhindre frysning og genstart af dine Windows under opstart. Under nogle omstændigheder kan du støde på samme problemer på grund af nogle ukendte årsager. I sådanne tilfælde er der store chancer for at miste dine vitale filer fra Windows-systemer. I sådanne tilfælde kan du bare gøre brug af det bedste opsving værktøj som Remo Gendanne Windows og udfør filgendannelse med om få minutter. Det er dog altid tilrådeligt at træffe forholdsregler og følge ovenstående forklarede tip for at forhindre Windows-opstartsproblemer.

 

Sådan forhindrer du frysning og genstart af problemer under Windows opstart? was last modified: december 10th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*