Sådan Lukker du baggrund kører Apps på en Android-telefon?

3 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Jeg ønsker ikke, at en app skal være åben i baggrunden. Jeg forsøger at tage fat på min batteridrænse og ydeevne problemer, da dette er et af de problemer, der fører til sådanne Android telefon problemer. Hvordan kan jeg lukke de Android-apps, der kører i baggrunden af min Android-telefon?

Ja, det er sandt! Apps, der kører i baggrunden, ville medføre batteridrænning og andre problemer med ydeevneforringelse på din Android-telefon. Faktisk i Android OS, når du starter en app, vil den fortsætte med at køre i baggrunden, selv efter at du har forladt den og flyttet videre til andre opgaver. Hvis ikke alle, men de fleste Android-apps har sådan funktionalitet at køre i baggrunden. Når en hel del apps er åbnet i en session, forbliver dit telefonbatteri drænet væk, og selv telefonen vil sænke hastigheden, da mange åbne apps bruger din enheds hukommelse.

Her er den komplette procedure for at lukke de uønskede baggrundsapplikationer, der kører på din Android-telefon. Fortsæt med at læse…

  • Gå til menuen Recent Applications på din Android-telefon og start den. For at få denne menu på HTC - Tryk på home-knappen to gange på Samsung Galaxy S4 - lige lang tryk på Samsung Galaxy S4's fysiske knap, og på Nexus 5 - kan du bare trykke på en skærmknap.
  • I den menu kan du finde de applikationer, der blev kørt for nylig
  • Vælg derefter de apps, der ikke er nødvendige, og du vil lukke dem fra listen ved at rulle op fra bunden
  • Tryk så bare på og hold på applikationen, og træk den til højre; gør dette vil dræbe processen fra at køre og frigøre noget RAM
  • Hvis din telefon stadig kører langsomt, skal du bare navigere i Settings i telefonen og derefter til fanen Apps

Bemærk: På Samsung-telefoner kaldes denne menu Application Manager

  • Tjek de apps, der stadig kører ved at trykke på fanen Running
  • Gå nu tilbage til fanen All apps, og rul derefter til det eller de programmer, der stadig kører, og klik bare på det.
  • Nu skal du trykke på Force Stop for at dræbe processen

Med dette bliver alle dine uønskede baggrundsapps, der kører på din Android-telefon, lukket. Dette ser imidlertid ud til at være en ganske kedelig proces, og det skal også være regelmæssigt, fordi der som nye apps bliver lanceret, bliver nyere baggrundsapplikationer påbegyndt. I stedet kan du bare gøre brug af en fremragende app kaldet Remo MORE der nemt kan afslutte alle uønskede apps, der er åbne med et enkelt klik og forbedrer Android-batteriets levetid. Desuden er det et freeware og ville opsige apps automatisk frigøre enhedens hukommelse.

About the Author: Remo Software