Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Montere en NTFS-drev på Mac OS X?

Hidtil anses det, at montering af NTFS betyder åbning af et NTFS-formateret drev i Mac-operativsystemet. Men det er ikke sandt. Har du nogensinde troet, at åbning af et drev i Windows ikke kaldes “Montering af et drev”? For at forklare det teknisk, er monteringsprocessen ikke færdiggjort af computerens hardwareproces. I Mac-baserede operativsystemer før opstarten af ​​enhver lagerenheder af pc’en skal brugeren eller operativsystemet montere lagerdrevene ved hjælp af monteringspunkt og filsystemer. Desuden kan operativsystemet ikke blive tvunget til at åbne et ikke kategoriseret eller ikke-understøttet format. Så monteringsprocessen sikrer, at det ønskede drev understøttes af pc’en og operativsystemet.

I tilfælde af montering af NTFS i Mac giver Mac-operativsystemerne ikke læse / skrive tilladelser til brugerne på grund af juridiske problemer eller undertiden er det kun tilladt at læse processen. Men dette New Technology File System gemmer yderligere oplysninger som filer, der åbner tid og dato sammen med dataene. Så i NTFS vil selv læseprocessen kun betragtes som skriveproces.

I sidste ende er Mac en af ​​de førende store chefer i operativsystemindustrien. Men omkring 70% af befolkningen over hele verden gør brug af Windows OS. Da ingen anden filsystem er velegnet til drevlager i større størrelse. Det er det mest anvendte filsystem til mange eksterne drev, da det også understøtter journaling-filer, og det vil være nyttigt på tidspunktet for genoprettelse af nedbrudte data. Da læsnings- og skriveprocessen kun er ens, vil Mac OS 10 x-versioner ikke tillade, at drevet monteres.

NTFS kommer under Microsoft udviklet en, der er en af ​​de juridiske hindringer for Mac OS at have lovlige tilladelser til at starte og montere NTFS-drev ved opstart eller automatisk. Men Mac OS fra 10,3 x og nyere version har mulighed for at udføre læse / skrive på NTFS drev og lagerenheder. Den typiske del ligger i at besvare spørgsmålet “Sådan monteres et NTFS-drev på Mac OS X”.

Selvom Mac OS har denne mulighed, undlader det at starte automatisk. Hvis brugerne vil bruge et NTFS-drev på en Mac-baseret pc, skal de fjerne begrænsningen for at læse / skrive enten manuelt eller ved hjælp af en tredjepartsprogram. For at gøre det manuelt skal brugeren have grundlæggende viden om at arbejde i en Mac-terminal. Hvad angår brug af en tredjeparts applikationer til montering af NTFS-drev i Mac skal den naive bruger vælge mellem den ledige og den betalte. En af de gratis er Mac-sikring, de andre brugte værktøjer er NTFS – 3g og paragon.

Faktisk hvad disse applikationer gør er, at de henter hukommelsen som en normal applikation fra Mac OS-hukommelsen. Når brugeren beder om at åbne et NTFS-drev ved hjælp af dette program, vil de oprette et simuleret miljø i ryggen og også gøre brug af et omlejret hashbord. Dette hjælper med at udføre læse / skrive operationer i NTFS-drev. Men nogle gange arbejder der med tredjeparts applikationer, fordi tredjeparts applikationer konverterer filerne fra NTFS til HFS + eller HFSX. I visse tider vil omdannelsen være besværlig. Som at forsøge at få adgang til en komprimeret fil med størrelse 9 GB, vises programkrasen, og drevet vil blive uleseligt yderligere.

Når det samme drev bruges i Windows-operativsystemet, vil der blive modtaget en fejlmeddelelse med angivelse af, at “læse / skrive fejl. Vil du formatere drevet nu?” Hvis du har vigtige data om det pågældende drev, kan du miste det samme, når du har formået at formatere drevet. Men hvad angår data opsving, kan du prøve at gøre brug af god genoprettelsessoftware som Remo Gendanne Mac – det har mulighed for at Gendan filer fra formateret disk / drev. Det anbefales som den bedste software på markedet.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply