Sådan Overlejre To Billeder i Photoshop?

overlay two photos in photoshop

Adobe Photoshop er det bedste program til redigering og design af fotografier. Det giver forskellige farvetilstande, alfakanaler og andre egenskaber til at oprette og ændre billeder til websider. Denne applikation bruges af professionelle fotografer og grafiske designere og kører fint på både Mac- og Windows -systemer. Derudover findes den i mange versioner som 5.5, 6.0, 7.0, CS1, CS2, CS3, CS4, CS5 og CS6. En af de ekstra fordele ved at bruge Photoshop er, at det tillader overlapning af to fotos. Størstedelen af Photoshop -brugerne er ikke klar over denne kendsgerning; Hvis du er en sådan bruger og bekymret for, hvordan du overlejrer to fotos i Photoshop, så er her de enkle trin, der hjælper dig med at blande to billeder problemfrit med Photoshop.

Bemærk: Mange Mac -brugere støder også på beskadigede PSD -filer, hvis du er en af dem og er forvirret hvordan reparer beskadiget PSD fil på Mac klik på det nævnte link. 

Trin til Overlejring af To Fotos i Photoshop

Trin 1: Åbn først Adobe Photoshop, og start derefter Open billeddialogvindue (For dette tryk og hold på Ctrl nøgle og O). Klik på det foto, du vil bruge, og klik på det andet fotohold Ctrl som du vil åbne. Klik på Open knappen nederst til højre på Open vinduesnøgle.

Trin 2: Opret et nyt lag til dit billede ved at trykke på Ctrl nøgle og J samtidigt. Et nyt lag vises i lagpaletten, der kaldes Layer 1. Klik nu på Image i den øverste navigationsmenu, og klik på Apply Image… i rullemenuen.

Trin 3: Gå nu til Source rullemenuen, og vælg det andet billede, der skal overlappes. I Blending rullemenuen, klik på Overlay mulighed for at bruge overlejringseffekten. Du kan vælge enhver blandingseffekt ved blot at rulle gennem Blending menu. Når du er færdig, skal du se et eksempel på effekterne på billedet i Photoshop -arbejdsområdet og klikke på OK for at gemme dine ændringer.

overlay two images in Photoshop

Trin 4: Gå til File fra den øverste navigationsmenu, og vælg Save As… mulighed og type overlayed_file i Filename felt.

Trin 5: Klik derefter på Format rullemenuen, og vælg JPEG eller et hvilket som helst filformat for at gemme filen i et mere almindeligt grafisk format. Klik på Save knap.

BEMÆRK: Sørg for, at begge billeder har samme størrelse

Efter at have fulgt ovenstående trin, vil dine billeder blive overlejret med succes. Selvom disse trin er enkle og lette, skal man være forsigtig, mens man udfører disse opgaver. Mens du håndterer disse lag, er der chancer for, at Photoshop -billedfiler bliver korrupte. Hvis dette er tilfældet, skal du reparere beskadiget PSD fil.

Den bedst mulige måde at reparere ødelagte PSD -filer på er ved hjælp af et professionelt værktøj; Remo Repair PSD -softwaren. Integreret med en effektiv reparationsalgoritme er Remo et professionelt forslag Photoshop fil reparation værktøj. Hent værktøjet nu.

Download Remo Recover to recover photos and other files for free Download Remo Recover to recover deleted files for free

Ofte kan du opleve, at Photoshop -filerne ikke er tilgængelige. Dette sker, når PSD -filerne er beskadiget. Du kan støde på en fejlmeddelelse kaldet “scratch disk er fuld”. Det anbefales at tage en sikkerhedskopi af PSD -filer, mens du arbejder på dem. Hvis du ender med en korrupt eller beskadiget PSD -fil, skal du bruge Remo PSD -reparationsværktøjet.

Lad os vide, hvis du har spørgsmål vedrørende de oplysninger, der deles i denne artikel i kommentarfeltet herunder.

Sådan Overlejre To Billeder i Photoshop? was last modified: september 28th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*