Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Reparere Mac Grå Skærm af Død?

Jeg har en MacBook Pro med 1 TB lagerplads og 16 GB hukommelse. I morges åbnede jeg låget, indtastede mit kodeord, men modtog et skilt til læsning af en boldbold. Derefter slukkede jeg det og forsøgte at tænde det igen. Nu har jeg den frygtede grå skærm, og ingen opstartstilstande har løst dette. Jeg har virkelig prøvet hver eneste måde at genstarte, og intet virker. Sådan repareres denne Mac grå skærm af død? Hjælp venligst.

Det kan være en meget frustrerende situation, når din iMac, Mac mini, MacBook Air eller Pro sidder fast på en almindelig grå skærm. Desuden viser Mac ikke engang en fejlmeddelelse, der angiver den reelle årsag bag den grå skærm. Men du finder muligvis Apple -logoet, en roterende globus, en mappe med et spørgsmålstegn eller et forbudt tegn sammen med den grå skærm. Men når din Mac sidder fast på den grå skærm, og du ikke kan springe skærmen over for at gå videre til login -skærmen.

Ingen bekymringer, her får du at vide om et par fejlfinding, der hjælper dig med at rette Mac Grey Screen of death. Lad os først prøve at finde ud af alle de mulige årsager bag en grå skærm på Mac.

Hvorfor Blev Min Mac Skærm Grå?

I Mac er dødens grå skærm et af de største problemer, der kan skyldes mange problemer, herunder konflikter med perifere enheder eller beskadigede interne applikationssystemindstillinger.

 • En defekt eller uautoriseret perifer enhed som en magisk mus, et magisk tastatur, AirPods osv. Kan forårsage en grå skærm, mens den venter på, at enheden reagerer på kommandoen.
 • Perifere enheder, der ikke har en opdateret firmware
 • Et defekt startdrev
 • Hvis du har installeret et nyt program på din Mac, og det ikke fungerer korrekt, kan det også forårsage Mac grå skærmfejl.

Du kan vide, hvordan du løser Mac -gråskærmen med dødsproblemet på egen risiko ved at følge nogle af fejlfindingstrinene. Hvis du ikke kan løse dette problem, skal dit system serviceres af en autoriseret Apple -udbyder.

Hvordan Reparation Dødens Grå Skærm?

Ja, du kan rette den grå dødsskærm ved at følge listen over fejlfindingstrin for at rette den grå skærm af død på Mac

Frakobling og test af eksterne enheder:

Hvis du har tilsluttet eksterne enheder til dit Mac -system, f.eks. Et USB -drev, ekstern harddisk, printer, scanner, skal du afbryde dem alle og lukke systemet sikkert ned. For at finde den enhed, der forårsager disse problemer, kan du prøve prøve- og fejlmetoden ved at tilslutte enheden igen ad gangen og starte systemet. Hvis systemstart er korrekt, skal du fortsætte med at tilslutte andre enheder igen, indtil du sidder fast på den grå skærm, og du skal være sikker på, at du tester enheder en ad gangen, så du let kan finde den enhed, der får dit system til at sidde fast på den grå skærm. Efter at have udført denne prøve- og fejlmetode, hvis dit system stadig viser en grå skærm, kan du prøve ved at udføre en “safe boot” for at se om det løser problemet.

Start systemet ved hjælp af indstillingen “Sikker opstart”:

Luk systemet, eller hold tænd / sluk -knappen nede, indtil systemet lukker ned. Genstart nu igen ved at holde shift-tasten nede. Dette får dit system til at køre i fejlsikret tilstand, dvs. sikker opstart, der udfører forskellige systemtjek og reparationer på systemet, herunder deaktivering af alle opstarts- og log-in-applikationer. Hvis systemet starter korrekt, skal du straks lukke ned igen og begynde at genstarte. Hvis systemet igen sidder fast på den grå skærm, kan du prøve det næste trin.

Brug Diskværktøj til at reparere lagerdrevet

Du skal kontrollere, om din harddisk eller SSD forårsager dødsfald på din Mac. For at kontrollere det skal du starte Diskværktøj i macOS -gendannelsestilstand. Kør førstehjælp for at kontrollere og løse eventuelle problemer med opstart.

 • Luk din Mac ved at trykke på tænd / sluk -knappen i 3 til 5 sekunder.
 • Start derefter din Mac, derefter med det samme tryk og hold på CommandR nøgler.
 • Slip tasterne, når der begynder at blive vist noget på skærmen. Mac starter i macOS -gendannelsestilstand.
 • Fra “macOS Utilities” vindue, klik på “Disk Utility”, klik derefter på Continue.
 • Vælg Macintosh HD(startdisketten) fra venstre kolonne i Disk Utility.
 • Klik på First Aidfanen, og klik derefter på Run for at verificere og løse eventuelle lagerdrevsproblemer.
 • Når drevreparationen er vellykket, skal du genstarte din Mac
 • Hvis drevet ikke er løst, skal du sikkerhedskopiere det og udskifte det med et nyt.

Nulstilling af PRAM og NVRAM:

For at nulstille PRAM og NRAM på din Mac skal du lukke systemet ned og genstarte ved at holde “command-option-P-R” -tasterne nede og sikre dig, at du har trykket på disse taster, før den grå skærm vises. Bliv ved med at holde tasterne nede, indtil systemet genstarter igen og hør startlyden to gange. Slip kombitasterne, når du har hørt den anden opstartsbiplyd. Hvis dit Mac -system stadig sidder fast på den grå skærm, skal du følge det næste trin.

Reparation af macOS ved hjælp af Mac Startup Disk:

Efter at have prøvet de ovennævnte trin, en opstart ved hjælp af en macOS-disk og kørende diskværktøjsprogram fra menuen øverst på skærmen. Start systemet ved at indsætte disken i det optiske drev, og tryk på C -tasten, indtil systemet starter. Diskværktøjsprogrammet kan udføre reparationsoperationer på harddisken og løse problemer med dødens grå skærm. Hvis dette problem ikke er løst, skal du kontakte den autoriserede Apple -udbyder for at løse dette problem.

Brug Mac datagendannelsesværktøj til gendannelse af data

Dette gråskærmsproblem på Mac -systemet kan også føre til datatab. Hvis du har gemt vigtige data, og du ønsker at gendanne dem, kan du gøre brug af Remo Mac data gendannelsesværktøj der effektivt kan udføre datagendannelse og gendanne Mac partitionen selv efter at have stødt på dødens grå skærm. Derudover kan værktøjet også gendanne APFS, HFS+og endda exFAT -mængder uden besvær.

Geninstaller macOS

Når du har gendannet dit Mac -lagerdrev ved hjælp af Remo Professionelt datagendannelsesværktøj til Mac, skal du følge trinene nævnt for at geninstallere macOS og løse problemet med grå skærm helt.

 • Tving luk din Mac ned ved at trykke på tænd / sluk -knappen i 3 til 5 sekunder.
 • Start den bærbare computer ved at holde CommandR nøgler til at starte i macOS -gendannelsestilstand.
 • Klik på i vinduet macOS -værktøj “Reinstall macOS”, klik derefter på Continue.
 • Følg instruktionerne på skærmen for at geninstallere standard macOS til lagerdrevet.
 • Gendan de gendannede data til lagerdrevet, når din Mac starter.
Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply