Sådan sikkerhedskopieres, importeres og eksporteres Outlook-opgaver

Resume: Det drejer sig om at tage en sikkerhedskopi af Outlook-opgaver eller eksportere Outlook-opgaver til Excel eller en anden computer. Denne artikel har alt dækket. I slutningen af denne artikel ved du, hvordan du sikkerhedskopierer, eksporterer og importerer Outlook-opgaver helt alene.

Outlook Opgaver:

Før vi går ind på, hvordan du eksporterer Outlook-opgaver, skal vi prøve at forstå, hvad Outlook-opgaven er, og hvordan fungerer den? Grundlæggende er en opgave et element, du opretter ved hjælp af funktionen Opgave i Outlook, hjælper dig med at holde styr på opgaven og få den udført ved at indstille påmindelser.

Outlook-opgaver eller At gøre er en praktisk funktion, hvor organisationer kan spore og få opgaverne udført i tide. Lad os skære til det punkt, når du opgraderer din Outlook eller flytte Outlook til en ny computer skal du også eksportere Outlook-opgaver.

Hvor finder du Outlook-opgaver?

Du kan finde Outlook Tasks eller To Do-mappen i navigationsruden nederst. Du har ikoner, der repræsenterer kalender, kontakter, og så har du Opgaver eller At gøre.

Hvis du er skeptisk til manuelt at eksportere Outlook-opgaver eller andre attributter, er Remo Outlook-værktøj til sikkerhedskopi og migrering et must-test-software. Værktøjet kan sikkerhedskopiere alle Outlook-data med et enkelt klik og hjælpe dig med at overføre dem til en anden computer på kort tid. Inden du manuelt eksporterer Outlook-opgaver, skal du prøve Remo Outlook Backup Tool gratis. Download softwaren gratis nu.
download now

Sådan eksporteres Outlook-opgave til Excel eller CSV?

Følg nedenstående trin for at eksportere Outlook-opgaver til en Excel eller et regneark:

 • Åbn Outlook, gå til File
 • Vælg Open & Export > Import/Export

 • En import- og eksportguide åbnes, vælg Export to a File

 • Vælg Comma Separated Valuesog klik på next

 • Vælg nu Outlook Tasks folderog klik på next
 • Vælg Replace duplicates with items exported undgå duplikater og klik på Finish.

Sådan sikkerhedskopieres eller eksporteres Outlook-opgaver til en PST-fil?

Hvis du søger at eksportere Outlook-opgaver til en anden computer, anbefales det at eksportere Outlook-opgaver til en PST-fil. Du kan senere importere Outlook-opgaver fra PST-filen på en anden computer.

Følg nedenstående trin for at eksportere Outlook-opgaver til en PST-fil:

Trin 1: Åbn Outlook, og klik på File vælg derefter Open and Export mulighed

Trin 2: Klik på Import/Export, vælg export to a file og klik på next

Trin 3: Nu select Outlook data file or (.pst) og klik på next

Trin 4: Vælg mappen Opgaver i Outlook, som du vil eksportere

Trin 5: Gem sikkerhedskopien PST-filen, og klik på Finish

Sådan importeres Outlook-opgaver?

Processen med at importere Outlook-opgaver ligner næsten den foregående proces med at eksportere Outlook-opgaver. Følg ovennævnte trin for at importere Outlook-opgaver, indtil trin 2, og resten er nævnt nedenfor:

 • Efter at have valgt import eller eksport, skal du nu klikke på import from another program or file og klik på next

 • Hvis du vil importere Outlook-opgaver fra et Excel eller et regneark, skal du klikke på Comma Separated valueog klik på next
 • Hvis du vil importere Outlook-opgaver fra en PST-fil, skal du klikke på Outlook data file(.PST)og ramte next knap
 • I den næste skærm skal du vælge den respektive fil, der indeholder Outlook Tasks (.CSV or .PST)
 • Vælg nu Replace duplicates with items importedfor at undgå duplikatopgaver.

Og når du rammer den afsluttende knap, har du med succes importeret Outlook-opgaver fra Excel eller PST.

En bedre måde at eksportere Outlook og andre attributter på:

Ovennævnte manuelle metoder kan være en herculean opgave, hvis du ikke kender Outlook godt. Desuden, mens du er sikkerhedskopiere Outlook PST-fil eller overføre Outlook til en ny computer, skal du ikke sætte dine dyrebare Outlook-data i fare.

Der er behov for at se på Outlook-data seriøst, og prioritering bør beskytte dem.

Remo Sikkerhedskopierings- og migreringsværktøj til Outlook er et svar på de underliggende problemer med hensyn til Outlook Backup og migrering på tværs af enheder.

Værktøjet kan simpelthen afvikle processen med at sikkerhedskopiere Outlook PST-fil med alle dens vigtige attributter som e-mails, kontakter, noter, opgaver osv. Sammen med Outlook-kontoindstillingerne, som du kan gøre, når du manuelt eksporterer på kort tid.

Være det overføre Outlook-e-mails til nye computere eller flytte Outlook-data til opgraderede Outlook-versioner, kan Remo hjælpe dig ved at udføre opgaven for dig.

Afsluttende tanker:

Ovennævnte metoder vil helt sikkert hjælpe dig med at sikkerhedskopiere, eksportere eller importere Outlook-opgaver. Men hvis du prøver flyt vigtige Outlook-kontakter, noter eller e-mails, anbefales det at prøve Remo Backup og migrere til Outlook, hvilket er helt sikkert og hurtigt.

Sådan sikkerhedskopieres, importeres og eksporteres Outlook-opgaver was last modified: maj 26th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*