Sådan Skyder du DSLR som Billeder Brug af Point-Shoot Kamera

Sådan Skyder du DSLR som Billeder Brug af Point-Shoot Kamera

Når du ser et billede taget af professionelle fotografer et øjeblik, tror du, at de har brugt et højkvalitets DSLR-kamera. Men dit gæt måske være forkert. Det er rigtigt, DSLR-kameraer udstyret med super-hurtige linser er i stand til at fange fantastiske billeder. Men det betyder ikke, at alle gode billeder skal være af DSLR-kameraer. Selv et simpelt Point-and-Shoot-kamera kan producere virkelig fantastiske fotografier.

Så selvom du ønsker at tage fantastiske billeder uden at bruge meget for dyrt fotografisk udstyr eller uden at lære nogen fotografering, så er dit Point-and-Shoot-kamera nok nok. Der er mange tricks du kan gøre i dit Point-Shoot-kamera for at udvikle smukkeste billeder. Ingen kan gætte, ved hjælp af hvilket kamera billedet blev taget (undtagen dig), hvis du implementerer disse teknikker korrekt i dit Point-and-Shoot-kamera.

Så hvorfor forsinkelse? Lad os begynde ... her er trinene til at bruge Point and Shoot-kameraer for at få et utroligt resultat.

Det er fornuftigt at vide om din enhed helt inden du begynder at bruge den. Så giv lidt tid til at læse brugervejledningen, der fulgte med kameraet. Undersøg disse aspekter.

  1. De fleste Point-and-Shoot-kameraer leveres med forskellige optagefunktioner som portrættilstand, håndholdt nattilstand, sne eller strandtilstand, miniature eller diorama-tilstand mv til forskellige forhold. At forstå disse ting kan hjælpe dig med at skabe fantastiske skud inden for en bestemt tid.
  2. Næste skridt er at skabe et ekstra rum til opbevaring. Kontroller, om dit kamera understøtter micro SD eller mini SD og få et passende eksternt mediekort. Du kan få store kapacitetskort til en rimelig pris. Glem ikke at vælge et hurtigt og godt klassekort til dit kamera.
  3. Som standard indstilles dit kamera til billeder af lav kvalitet og små billeder. Det er nyttigt, hvis du opretter billeder / billeder til sociale medier. Ellers anbefales det at ændre indstillinger for billeder af høj kvalitet og stor størrelse. Hvis dit kamera understøtter oprettelse af RAW-medier, skal du gå til det.

Klar? Start derefter med at oprette fantastiske billeder og billeder via dit Point-Shot-kamera ved at følge disse tips.

Hold det fast:

Hvis du rykker selv lidt under optagelse, påvirker det i høj grad dit billede. Og det resulterende billede vil ikke være klart. Således kan meget af blurriness i billeder elimineres ved at holde kameraet støt med begge hænder. Vær stille før du klikker på billedet. Hvis du ikke kan være stiv så tag hjælp af albuerne, læg den mod brystet. Brug en nærliggende stabil objekt til at tage støtte under optagelsen.

Hele dette tip gælder for at tage billeder under normale lysforhold. Men i lave belysningssituationer, hvis du ikke bruger flash, skal du være meget fokuseret og holde kameraet stabilt, er det nødvendigt. Du kan også bruge et stativ.

Fokus:

Du kan miste uvurderlige øjeblikke, hvis du ikke er fokuseret. Du skal fokusere dit kamera, før du tager skuddet. Så hvis kameraet er slukket, vil du savne nogle forbløffende billeder. Så vær altid klar. Fokuser kameraet før skuddet - følg nedenstående trin.

  • Fokuser kameraet på et objekt
  • Tryk let på lukkerknappen nede
  • Slip det, når kameraet har lavet noget

Spare blitz

Indbygget flash gør billedet uskarpt og efterlader skygger bag objektet. Ikke bare billede, flash påvirker selv dit kamera. Her kommer kameraforsinkelser til at involvere lukker indtil blitz kommer i aktion. Det beskadiger således batteriet. Men vi kan ikke eliminere flashen helt. Så prøv at udbrede lommelygten ved hjælp af et lille stykke væv. Senere kan du lyse det oprettede billede via redigering præference.

Undgå at zoome:

Zoomning i Point-Shoot-kameraet resulterer i billeder i lav kvalitet, da det trimmer og forstørrer billedet (det reducerer billedets billedstørrelse stort set). Gå i stedet tæt på objektet, brug optisk zoom og tag billedet.

Hvidbalance:

Gå til Indstillinger og vælg dagslys, overskyet og fluorescerende for at ændre hvidbalancen efter din situation. Tungsten hjælper med at slippe af med gule nuancer under indendørs skud med flere glødelamper. Du kan også gøre en hvidbalance fra brugerdefinerede indstillinger.

Hold dit batteri fuldt ud altid:

Før du begynder at fange videoer / fotos, skal du kontrollere, at dit kamera batteri er fuldt. Bare forestil dig, midt i et vidunderligt skud går kameraets batteri ned og slukker !! Eller du overfører en video, som du har skudt i aftes, og pludselig slukker batteriet på grund af lavt batteri!

Disse tilfælde vil gøre din video uafspilelig på nogen spillere. Derefter vil du gå til et video reparationsprogram, der Reparation af mp4 videofiler eller MOV videoer genereret på dit kamera. Derfor er det bedre at holde øje med dit batteri, før du starter et skydning. Det er altid en god idé at holde den fuld.

Udover ovenstående teknikker skal du også koncentrere dig om andre faktorer som dynamisk rækkevidde, ydeevne under høj ISO osv.

"Jo mere du arbejder, desto mere lærer du" Ja, jo flere billeder du opretter, en masse oplysninger, du skal lære. Prøv at fange det samme objekt med forskellige indstillinger, så du kan få små forskelle på hver funktion. Spil med dine billeder, og sådan gør du det. Dit Point-and-Shoot-kamera er en fantastisk måde at give vinger til din kreativitet. Bare gå for det og få mere bemærkelsesværdige billeder.

 

Default image
Remo Software
Articles: 191