Sådan Sletter Outlook Profil?

Outlook er en af ​​de store e-mail-applikationer, der bruges til forretningsformål, idet vi kan oprette en række profiler til at opretholde forskellige e-mail-konti i et enkelt vært system. Hver Outlook-profil kan bestå af e-mail-kontooplysninger, herunder indstillinger for en bestemt bruger. Antag, at du har oprettet tre eller flere profiler af forskellige bruger e-mail-konti. Efter nogle dage kan du føle dig ubehagelig for at have to eller flere profiler i din Outlook, fordi du ikke kan skifte mellem profiler, når Outlook kører. På grund af dette kan du beslutte at slette profiler, men hvis du ikke ved hvordan du gør det, følg nedenstående instruktioner for at fjerne Outlook-profil med succes.

Skridt til at slette Outlook-profilen uden at miste information

  • Sørg for først at udføre denne handling, hvis du har lukket Outlook
  • Åbn Kontrolpanel
  • Se brugerkonti
  • Vælg Vista-konti i Vista. I Windows 7 eller 8 skal du vælge Brugerkonti og Familiebeskyttelse og fortsætte til næste trin
  • Klik på Mail og klik på Vis profiler
  • Vælg nu den Outlook-profil, du ønsker at slette
  • Når du har valgt en bestemt profil, skal du klikke på knappen Fjern og klikke på Ja

Efter at have fulgt ovenstående trin bliver den ønskede Outlook-profil slettet korrekt fra Outlook, og der er ikke mere adgangstilladelse til visning af e-mails fra slettet profilbruger. Desuden forbliver profilens PST-data ved at følge denne procedure intakt. Ved en tilfældighed, hvis du har slettet en anden profil i stedet for ønsket og på en eller anden måde mistede sine PST-data så hvad skal man gøre? Bare rolig, hvis du er kommet, så bruger du denne type scenario Remo Reparere Outlook PST ansøgning om at gendanne alle tabte PST-data som e-mails, kontakter, noter osv. Dette værktøj er også praktisk til reparation korrupte Outlook profil når det er ødelagt på grund af virusangreb og andre grunde.

 

Sådan Sletter Outlook Profil? was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*